Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • just boot yapacaksın başlıkta da belirtiğim gibi telefon tethered jailbreak oluyor
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    benim internetimdemi bi sorun var anlamadımki biraz daha bekliyim modemide resleyemiyorum baska wifide denicem bakalım yazarım gelişmeleri
  • Sagolun yardiminiz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle kalakaldım. Bi türlü düzeltemedim. Daha önceden tel jbli iken 11 hatası alıyordum şimdi the iphone could not be restored because the firmware is not compatible' hatasını veriyor neden anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Ben böyle kalakaldım. Bi türlü düzeltemedim. Daha önceden tel jbli iken 11 hatası alıyordum şimdi the iphone could not be restored because the firmware is not compatible' hatasını veriyor neden anlamadım

Belgelerim muziklerdekli ituness dosyasini sildin mi b.belki baska yerde bi ituness dosyasi vardir

• Sildim herşeyi yptım ama olmadı. Hataya göre ipsw sorunlu diyor ama ipsw saglam

• bendede a1332 yazıyor benımkı 8 gb sızınkı 32 gb nası oluyo o

edit : ben 3.2 ipsw kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 10 Mart 2014; 13:19:43 >
  • 32 gb ise 16 lığı indiricen

• quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

32 gb ise 16 lığı indiricen

Dostum tek ipsw var orada. Ben zaten şuan 6.1.3 teyim bu yöntem ile 5.1.1 e düşürmeye çalışıyorum.

• Acaba telefonumda jb olmadan downgrade yaptıgım için mi hata veriyor

• 6.1.3 den 5.1.1 e dönerken hata vermesi büyük ihtimal. 7 den 5.1.1 e dönersen hata vermeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

6.1.3 den 5.1.1 e dönerken hata vermesi büyük ihtimal. 7 den 5.1.1 e dönersen hata vermeyecek

Şimdi yoldayım. Demek istedigin son versiyona güncelleyip tekrar denemem gerek?

• 3GS için 5.1.1 olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

3GS için 5.1.1 olsa

o da dönebiliyor @Audaxviator. rica edersen yapabilir belki
  • evet ben 5.1.1 e öyle döndüm hata almadan.
  • bir diğer ihitimalde indirdigin ipsw bozuk inmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

bir diğer ihitimalde indirdigin ipsw bozuk inmiş olabilir.

tekrar ipsw yi indirdim aynı hata verdi muhtemelen ios 7 den dönmem gerektiği için bununla karşılaşıyorum. şimdi ios 7 ile deniycem. sonucu yazarım

• bu arada bi arkadaş tethered cihazların kapanmasını önlemek için şarj%10 a gelince telefonu kullanmamıza imkan vermeyen bir tweakten bahsetmişti onu bulabilen oldu mu acaba?

• beyler bışe sonrcam ben bu yontemle ioso5 geçtim shsh kaydı dıyolar o alına bılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

beyler bışe sonrcam ben bu yontemle ioso5 geçtim shsh kaydı dıyolar o alına bılırmı

hayır çünkü apple o telefona has olan shsh yi vermiyor yani dosyamızı imzalamıyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.