Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey iyi güzel hoşta. Bilgisayarım sürekli yanımda değil ki benim. Şarjım filan bittiğinde cihazı şarj etsem dahi açamayacağım. Şu kilitlenme sorununuda aşabilirsek çok süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChasingTheSun

quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Beyler telefoncularda ios 7 yüklü i4 550 ios 6 yada 5 yükşü i4 750ye satılıyor
    Bu arada emeği geçen herkesin ellerina sağlık bende 3Gste 5.1.1 yada 4.3e dönmeyi denieceğim sonuçları dize söylerim arkadaşlar

3GS için haberleri bekliyorum hocam

Aynı yöntemle 3gste 5.1.1e sorunsuz döndüm hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tinyumbrelladan baktım 6.0.1 shsh kaydım varmış
  • hocam 3gs içinde ios 5.1.1 e dönüş dosyalarını yapabilir misiniz?
  • bende (Exploit failed) hatası veriyo yardımcı olabilirmisiniz?
  • iTunes ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar iTunes yüklenmemiş başka bir bilgisayarda denesinler yada bilgisayarlarına format atıp öyle denesinler.

Cumartesi günü bende çok uğraştım sonra bilgisayara format attım, tertemiz windows ile yaptığımda yaşadığım bütün problemler ortadan kaybolmuştu.

Çaresiz durumda olanlara son bir çare..
  • ios 5 shsh kaydım var fakat türkçe klavyesi yok ios5 in ve uygulama desteği neredeyse kesilmiş 2-3 oyun oynayalım diyoruz direk ios7 istiyor bu ios6 işi çok iyi oldu en yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler hocam
  • 5.1.1 de kilit sorunu varmı
  • Hele şükür ios 7.1 geldi, artık bu da iphone 4ü adam etmezse tek çare bu yöntemle 6.1.3e dönmek..
  • Arkadaş ile iPhone 4 8GB için çok uğraştık fakat 6.1.3'e dönmedi 8GB 6.1.3 firmware'i iTunes Kabul etmedi 16GB için denedik bu sefer redsn0w exploit failed hatası verdi sürekli bizde benim iPhone 4 16GB için attığım 5.1.1 ipsw dosyasını deneyelim dedim ve şuanda telefonu kullanıyor. Eğer 6.1.3 yapamayan varsa birde 5.1.1 denesin nerden ne umup ne bulaağımız beli değil.

Not: Arkadaşın Telefonun Ayarlar->Genel->Hakkında'daki modeli MD128TU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 10 Mart 2014; 19:20:25 >
  • batuhandan alıntı
  • yöntem tamamen farklı zahmet edip okuduysan. kilit sorunu da YOK.ben yinede teşekkürümü ilettim mesajda. bu arada bi bitmediniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audaxviator. -- 10 Mart 2014; 19:51:20 >
  • İos 7.1 i yüklediniz mi nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

İos 7.1 i yüklediniz mi nasıl

Şuan 6.1.3 e döndüm ifaith ile.

İtunes kaldırdım pc resetledim tekrar 11.05 kurdum tek tek adımları yaptım hep aynı 5.1.1 firmware bozuk hatası aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 10 Mart 2014; 19:53:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İster 7.3 gelsin 5.1.1 den asla geçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

İster 7.3 gelsin 5.1.1 den asla geçmem

Sana hava hoş valla ben kaldım ortada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, ben itunes'i hiç çalıştıramadım. Sonra son sürüm indirip patchlenmiş itunes'i çalıştırmayı denedim. Program çalıştırmayı durdurdu diyip direk kapatıyor bunu yaşayan oldumu ?
  • İlk önce pactlenmemişi yükliyecen sonra pactlenmişi çalıştırıcan

• Teşekkürler hocam. Ben halen download bitmesini bekliyorum bu arada 7.1 'i denesemmi diyorum. Açıklamada iPhone 4 performans arttırır diyor ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Teşekkürler hocam. Ben halen download bitmesini bekliyorum bu arada 7.1 'i denesemmi diyorum. Açıklamada iPhone 4 performans arttırır diyor ama :)

Biraz artmış yine uygulamalar geç açılıyormuş, ama 6 dan veya 5 den yine vazgeçmem

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.