Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sancaktr

irebî kullanmadan bu işlemi dfu moda alarak yapabilirm doğrumu anladım acaba?

Evet doğru :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorum daha olucak:)bnm tel simkilitli yapıcak bilşi yok buna ipod olarak kullanıcam bnm asıl sorunum aktivasyon ekranını geçemediğim için ios6ya donus yapıyorum jbl olarak.ios7.0.6da simkart aktivasyonunu yapsam sorunum kalmıcak bunları yapmıcam buna bi çözüm varmı acaba:)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir sorum daha olucak:)bnm tel simkilitli yapıcak bilşi yok buna ipod olarak kullanıcam bnm asıl sorunum aktivasyon ekranını geçemediğim için ios6ya donus yapıyorum jbl olarak.ios7.0.6da simkart aktivasyonunu yapsam sorunum kalmıcak bunları yapmıcam buna bi çözüm varmı acaba:)?

Üzgünüm onun bilmiyorum

• Ula millet 6.1.3ten 5.1.1e nasıl geçtiniz ben bi geçemedim ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Ula millet 6.1.3ten 5.1.1e nasıl geçtiniz ben bi geçemedim ya la

iPhone kaç gb ? Sizin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    Tekrar deneyince oldu. Teşekkür ettim. Gerçekten performans farkı var yalnız 6.1.6 ile 5.1.1 arasında. Cihaz akıyor şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Ula millet 6.1.3ten 5.1.1e nasıl geçtiniz ben bi geçemedim ya la

iPhone kaç gb ? Sizin

32gb

• quote:

irebî kullanmadan bu işlemi dfu moda alarak yapabilirm doğrumu anladım acaba?

ireb kullanmak zorundasin.

ireb kullanarak pnwned dfu moduna aliyorsun.

telefonun home ve power tuslarina bastiginda normal dfu moduna alirsin ki bu bir işe yaramaz
  • 31 94 hatasi aliyorum ne yapmam lazim 37 hatasi vermiyor bende nedeni nedir?

• bambam84 B kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşımız gerek yok dedi ama meğer gerekiyomuş peki ireb e bağlanamıyorum sorun neden acaba irebde 3den ios 6ya kadar dio acaba sorun ordamı çünkü bnm ios 7.0.6 bana ios7için olan irebin linkini verebilirmisiniz?

• hocam sa öncelikle pederin iphone 4 ü var 6.1.3 e dönmek istiyorum telefon sadece just boot ile açılıyor denilmiş ne oluyor bu just boot ne yapmamız lazım

• Arkadaşlar elimde 8gb iphone var ama Rev A değil 5.1.1 dönebilir miyim? Birde ipod 5. Nesil için mümkün mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

hocam sa öncelikle pederin iphone 4 ü var 6.1.3 e dönmek istiyorum telefon sadece just boot ile açılıyor denilmiş ne oluyor bu just boot ne yapmamız lazım

Eğer bu yötemle geri dönerseniz teli kapadığında sadece just bootla açılıyor bunun çözümü var mı bilen

• İtınes bilgisayardan kaldırdım çöp dosyalar herşey temizledim tekrar yükledim ula yine hata verdi

• Arkadaşlar ireb7ye bağlanamıyorum yardım lütfen başkabi alternatif yokmu bunun için. Bnm ios7.0.6 acaba ondanmı olmıyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: uygurb

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

hocam sa öncelikle pederin iphone 4 ü var 6.1.3 e dönmek istiyorum telefon sadece just boot ile açılıyor denilmiş ne oluyor bu just boot ne yapmamız lazım

Eğer bu yötemle geri dönerseniz teli kapadığında sadece just bootla açılıyor bunun çözümü var mı bilen

bende just boot nedir diyorum hocam ben onun ne demek olduğunu bile bilmiyorum çözümünü nerden bileyim
  • quote:

Arkadaşlar ireb7ye bağlanamıyorum yardım lütfen başkabi alternatif yokmu bunun için. Bnm ios7.0.6 acaba ondanmı olmıyo?

İlk önce teli kapat sonra irebi çalıştır ve irebdeki talimatlara uy

•  İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI

başardım

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

başardım

kardeş istdaysan getirim cihazı halelt be uğraştım beceremedim :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

başardım

Güle güle kullan ama telefonunu kapatmamaya dikkat et

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.