Bildirim
İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
şu anda ananas resmi cıktı ve kadı bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: satanpist
şu anda ananas resmi cıktı ve kadı bekliyorum
Ananas geldiyse oluyo demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok malesef olmuyor 37 hatsı almıyorum Recovery Fix dediğimde sonunra eror alıyorum just boot dediğimdede ananasta kalıyor hareket yok once 37 hatasını almam gerekiyor sanırm -
quote:
Orijinalden alıntı: satanpist
yok malesef olmuyor 37 hatsı almıyorum Recovery Fix dediğimde sonunra eror alıyorum just boot dediğimdede ananasta kalıyor hareket yok once 37 hatasını almam gerekiyor sanırm
Evet ilk öncr 37 alman gerek
İphoneyi kapadığında teli anca bilgisayardan just bootla açabiliyorsun yoksa dfu modda takılı kalıyor bunun çözümü var mı
*******The iPhone "iPhone" could not be restored because the frmware file is not compatible hatası alırsanız diğer ipsw ile deneyin.
Bu hatayı alıyorum arkadaşlar. Konu başlığında diğer ipsw ile deneyin diyor ancak diğer ipsw hangisi. 5.1.1 yükleyeceğim tek ipsw var ? -
arkadaşlar ios 6 kurdum ancak telefonu kapatınca açılmıyor program ile boot etmek gerekiyor herkeste mi böyle ne yapmak lazım?????? -
quote:
Orijinalden alıntı: Artemis23
arkadaşlar ios 6 kurdum ancak telefonu kapatınca açılmıyor program ile boot etmek gerekiyor herkeste mi böyle ne yapmak lazım??????
Evet bendede öyle
Çözümü var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar anlamadığım ve yapamadığım nokta şudur...
ios7.0.6 var ve dfu moda aldığımda ireb denen program tanımıyor.dfu moda alıyorum acaba irebsiz olmıyomu yada bana tekrar irebin linkini vericek biri?irebde iphone4 ü tıklıyorum dfu moda alıyorum ama ireb tanımıyor?
Ve shsh kaydı buradagereklimi?
quote:
Orijinalden alıntı: MADjohny
quote:
Orijinalden alıntı: ChasingTheSun
quote:
Orijinalden alıntı: MADjohny
Beyler telefoncularda ios 7 yüklü i4 550 ios 6 yada 5 yükşü i4 750ye satılıyor
Bu arada emeği geçen herkesin ellerina sağlık bende 3Gste 5.1.1 yada 4.3e dönmeyi denieceğim sonuçları dize söylerim arkadaşlar
3GS için haberleri bekliyorum hocam
Aynı yöntemle 3gste 5.1.1e sorunsuz döndüm hocam
Yine tethered mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sancaktr
Arkadaşlar anlamadığım ve yapamadığım nokta şudur...
ios7.0.6 var ve dfu moda aldığımda ireb denen program tanımıyor.dfu moda alıyorum acaba irebsiz olmıyomu yada bana tekrar irebin linkini vericek biri?irebde iphone4 ü tıklıyorum dfu moda alıyorum ama ireb tanımıyor?
İphone de İreb siz dfu moda da alabilirsin illa irebe gerek yok ama siz yine ireb kullanabilirsiniz
Edit:dfu moda aldıysan irebeb gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg_b -- 11 Mart 2014; 8:58:35 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sancaktr
Ve shsh kaydı buradagereklimi?
Shsh kaydına gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim üstad bnde dünden beri tanımıyo ireb die yapmıyodum diğer adımları:)
irebî kullanmadan bu işlemi dfu moda alarak yapabilirm doğrumu anladım acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X