Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • androidin tek sevdiğim yanı yazılım atmanın 5 dk sürmesi. orjinal yazılım bile 30 dk ya yükleniyor bu nedir arkadaş
  • neyse :D ios5 akar ateş eder

telefonumu yenıden sevmeye başladım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafidaq -- 10 Mart 2014; 14:42:25 >
  • ios 7.0.6 da da denedim yine aynı hatayı veriyor çıldırcam bu nedir kardeşim ya olmadı yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir bilgisayarda deneme imkanın var mı
  • bende de aynı hatayı veri başka pcde denedik gene aynı hatayı alyoruz bende hala düzeltemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audaxviator.

başka bir bilgisayarda deneme imkanın var mı

denedim olmuyor.şimdi itunesi sildim olmadı tekrardan 10.5 yüklüyorum ama bir türlü ipswyi kabul etmiyor could not be restored because the firmware file was corrupt hatası verdi şimdide
  • Duzelttim sonunda seviyorum seni DH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli ipsw hatalı diyor anlayamadım herkes yaptı bi ben yapamadım. üstelik herşeyide düzgün yapıyorum.

• bende en çok soru yaşanan yerleri hiç zorlanmadan geçtin en moktan yerde takıldım justoth yapıyorum ananas geliyor bekliyor gidiyor telefon dfu ya giriyor

böyle sorun yaşayan oldu mu hiç ?
  • *******The iPhone "iPhone" could not be restored because the frmware file is not compatible hatası hala var bende
    arkadaşım 2 sinide denedim ama yıne aynı hatayı verıyor oncekı dondurdugumde 6.1.3 için 3.1 olan ıle gerı donebılıyorum ama senın pacthlı dosyalar uyumsuz dıyor ne yapmam lazım acaba 16 lıkda aynı 8 lıkte aynı ..

acaba ben suan batuhann kardesın yontemle 6.1.3 teyım ondan sorun cıkartıyor olabılırmı 7 ye gecıp tekrar deneyımı ?

MODEL A1332
    @Audaxviator.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsal_xx -- 10 Mart 2014; 15:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsal_xx

*******The iPhone "iPhone" could not be restored because the frmware file is not compatible hatası hala var bende
    arkadaşım 2 sinide denedim ama yıne aynı hatayı verıyor oncekı dondurdugumde 6.1.3 için 3.1 olan ıle gerı donebılıyorum ama senın pacthlı dosyalar uyumsuz dıyor ne yapmam lazım acaba 16 lıkda aynı 8 lıkte aynı ..

@Audaxviator.

aynen yamalı itunes patchli 5.1.1 ipsw yi kabul etmiyor

• dünden beri uraşıyorum imanım gevredi şimdide itunes durduruldu diyor. bıktım valla

• beyler herkes yaptı mı ? bi ayrdım edin la

• kardeşim ben onceden 6.1.3 e dondum ama bu sefer uyumlu degıl dıyor ipsw ler sorun bızdemı o dsyalardamı bılmıyorum. 2 sınıde denedım bı sonuc yok sımdı ios 7 ye gecıp ordan gerı donmeye calısıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsal_xx

kardeşim ben onceden 6.1.3 e dondum ama bu sefer uyumlu degıl dıyor ipsw ler sorun bızdemı o dsyalardamı bılmıyorum. 2 sınıde denedım bı sonuc yok sımdı ios 7 ye gecıp ordan gerı donmeye calısıcam

yav yok kardeş olmuyor anlamadım. ios 7 den de olmuyor

• şuan tekrardan sorunsuz şekilde indiriyorum patchli 5.1.1 i itunes ipsw nin hatalı oldugunu söylüyor çünkü

edit: itunesi dosyayı çıkarırken hata veriyor ipsw hatalı diye bakalım yine olmazsa ipsw kusurlu olabilir bir göz atın derim

edit1: ipsw tekrar indi aynı hata verildi ipsw de sorun yok sadece benim telefonumun allah belasını versin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 10 Mart 2014; 16:16:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İos5 e dondum bende ama me yalan soyliyim ios6 ile arasinda bir fark yok hatta whatsapp daha yavas diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Apple ulan Apple hangi firmware göstersem bozuk dedi bende kapadım pcyi iOS 7 de kaldım boşu boşuna 2 gündür uğraşıyorum lanet olsun

• Bu apple adamı kanser eder ya :))

• quote:

Orijinalden alıntı: fblikral

İcloud ve iphoneumu bulu kapat

icloud hesabı kapat derken telefondan hesabı sildim iphonemi bul da kapalı hatta yok bile..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.