Şimdi Ara

İphone 4 sıfır 300 tl ama ios 6.1.2 simloock ve pasaport kayıtsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar birşey soracağım iphone 4 ios 6.1.2 simloock pasaport kayıtsız tel var ve sıfır 300 lira. Öncelikle gevey ile kullanabilirmiyim ios 6.1.2 yi iphone 4 de. Forumda mutlaka konusu gecmiştir ama bulamadim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaksSparrow -- 19 Mayıs 2013; 1:51:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• basebandi sor alacagın kişiye. eger 4.12.05 e yükseldiyse ios 6 yüklerken geveyin olsada işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmssmm

basebandi sor alacagın kişiye. eger 4.12.05 e yükseldiyse ios 6 yüklerken geveyin olsada işe yaramaz

Hocam takıp calıştıracağım bir gevey yokmu yada sürümünü düşürüp normal bir gevey kullanamazmıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon normal olarak güncellendiyse(alacagın kişi baseband koruyarak güncellemediyse) basebandi yani modem fw'i 4.12.05 e yükselmiştir. bu basebandi çalıştıracak gevey şuan yok çıkma ihtimali de muamma. şuan öğrenmen gereken cihazın sürümünden çok modem fw sürümü.Sen cihazı alacagın kişiye sor şuan geveyle kullanıyorsa zaten sorun yok fakat yanlışlıkla baseband yükseldiyse ve telefonu kullanamadıgı için elden çıkarıyorsa hiç bulaşma iphone aldım dersin ipod niyetine kullanırsın.Ayrıca hangi ülkeden simkilitli oldugunu sor kilit açabileceğin siteler var eğer kilitli operatör makul fiyata açılabilen bi operatörse geveye falan bulaşmazsın açtırırsın ondan sonra istediğin hattı istediğin sürümde tak kullan sıkıntı yok.
  • Sifir demis arkadas kutudan ios 6 olarak ciktigini varsayiyorum bu sebepten baseband yukselmistir. Gevey yok cikacagini sanmiyorum. uzun zaman oldu ios5 gelince iphone 4 lerde gevey calismadi. Bazi kilitli cihazlar ucret karsiligi acilabiliyor. Cihaz hangi ulke operatorden kilitli onu ogrenip acilip acilamayan cihazlarin listesini googleda aratip ona gore hareket edebilirsiniz. Biraz ugrasip para harcaman lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.