Bildirim
ıphone 4 siyah 8 gb yurtdışı
COLUMBIA POWDER LITE™ MONT 1698001278 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BKQWJ889
12 ay önce paylaşıldı
MERRELL SPEED Sweatshirt Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJYGGMXX
8 sa. önce paylaşıldı
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR R7-7435HS 12 GB 1TB SSD 8 GB RTX4070 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc00cutr-r7-7435hs-12-gb-1tb-ssd-8-gb-rtx4070-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-63393359?magaza=tekramarket
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: silkman123
yurtdışından ıphone 4 getirtmiştim 5 ay önce 1 ay kullandım ve tel kapandı pasaport ta bulamadım şimdi satmaya karar verdim ne kadar eder sizce
Iphone 4 siyah 8gb
Benim gözümde 650 tl eder ama pasaport harcıda 150tl falan alan birine toplam 80 tlye geliyor ben olsam o paraya 16 gb alirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emir1300
quote:
yurtdışından ıphone 4 getirtmiştim 5 ay önce 1 ay kullandım ve tel kapandı pasaport ta bulamadım şimdi satmaya karar verdim ne kadar eder sizce
Iphone 4 siyah 8gb
Benim gözümde 650 tl eder ama pasaport harcıda 150tl falan alan birine toplam 80 tlye geliyor ben olsam o paraya 16 gb alirim
o zaman 550 tl gibi bir fiyat biçersek alınabilir duruma gelebilir telefon doğrumudur ? -
quote:
quote:
quote:
Iphone 4 siyah 8gb
o zaman 550 tl gibi bir fiyat biçersek alınabilir duruma gelebilir telefon doğrumudur ?
ortalama ama garanti olayı olduğundan sıkıntı çıkabilir yaptırıp verirsen daha üst fiyata çok rahat satarsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: sheitank
quote:
quote:
quote:
Iphone 4 siyah 8gb
o zaman 550 tl gibi bir fiyat biçersek alınabilir duruma gelebilir telefon doğrumudur ?
ortalama ama garanti olayı olduğundan sıkıntı çıkabilir yaptırıp verirsen daha üst fiyata çok rahat satarsın
Garantiyi hallederse hakkatten alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sheitank
quote:
quote:
quote:
Iphone 4 siyah 8gb
Garantiyi hallederse hakkatten alınabilir
aynen garantiyi sağlam ucuza yaptıran bi yer bulursan iyi fiyata gider cihaz.ki çoğu insan garantisiz diye uğraşmak istemez yani.satış hızı açısından iyi olr
-
En fazla 450
400den fazla vermezler hocam kayıt yaptırıp öyle sat yada çakma imei at -
450-500 bence -
400 en fazla bence -
quote:
Orijinalden alıntı: caney2244
400den fazla vermezler hocam kayıt yaptırıp öyle sat yada çakma imei at
iphone lara imei atılmaz
2 hafta önce 450e aldık arkadaşa ama 16gb
quote:
Orijinalden alıntı: BILDIRCAN
quote:
iphone lara imei atılmaz
atılır -
quote:
quote:
quote:
iphone lara imei atılmaz
atılır
Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen iphone lara imei hiç bir şekilde atılmaz sadece anakart değiştirilerek imei değişikliği sağlanabilir.
iPhone 2G (ilk çıkan model) bir tek imei atılabilen modeldir. -
tm atınca söyle
quote:
tm atınca söyle
yolla atayım -
açtırma gibi bir şansım yok ya bu şekilde verecegim direk artık 450 olur 500 mi olur satacam bakalım 1-2 talep var -
4s i yeni 600 e aldım ve genpa garantiliydi. Bir de üstüne bozuldu, yenisini verdiler. 2-3 ay oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X