Şimdi Ara

iPhone 4'te Facebook Videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Facebook 3.1.3 sürümüyle videolar izlenebiliyormuş. Ne kadar araştırdıysam da bulamadım internette. Herkes iTunes linki vermiş fakat iTunes'da eski versionları sitede bulundurmuyor. Elinde olan biri upload edebilir mi? Yada başka bir çözümü var mıdır? Ben şahsen dün skyfire yükleyip extra bir dosyayı (prefers.txt) iphone sistem dosyalarına atılıp, videoları izleyebileceğimizi okudum. Denedim de, sonuç hüsran... Telefon safe mode'da kaldı, restore çekmek zorunda kaldım. Eğer bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

• Facebook'un guncel surumunu indirin apple store'dan. Sadece o surum degil, yeni surumler de video izletiyor :)
  • Şuan en güncel sürüm 3.2.3 ve video izlenmeye çalıştığında iPhone 4 desteklenmediği yazıyor.

Version 4.1 benim iPhone 4 kullanıyorum.

Sadece bendemi bu sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen
    Şuan en güncel sürüm 3.2.3 ve video izlenmeye çalıştığında iPhone 4 desteklenmediği yazıyor.

Ayni sorunu bende yasiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen
    Şuan en güncel sürüm 3.2.3 ve video izlenmeye çalıştığında iPhone 4 desteklenmediği yazıyor.

Ayni sorunu bende yasiyorum

bende yaşıyorum hocam.. eski sürümde izleyebiliyordum..
  • @TheRecRuiT123

Öyle bir şey yok. Şahsen diğer arkadaşların da dediği gibi iP4 4.1 de izleyemiyorum, desteklenmiyor hatası veriyor... Ne salak iştir ya, version güncelliyorsun patlıyor video izleme...
    Biri yardımcı olursa seviniriz, dimi gençler? :p
  • 3.1.3 surumu isteyenlere pm attım.
  • En güncel sürüm 3.3.2 arkadaşlar. Videoların tümü izlenebiliyor, harici youtube lar dahil. Bilginize.

Iphone4 OS 4.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingProjects
    @TheRecRuiT123

Öyle bir şey yok. Şahsen diğer arkadaşların da dediği gibi iP4 4.1 de izleyemiyorum, desteklenmiyor hatası veriyor... Ne salak iştir ya, version güncelliyorsun patlıyor video izleme...
    Biri yardımcı olursa seviniriz, dimi gençler? :p

ben yeni guncellemistim zannedersem simdi baktim da cidden video izlenmedi yeni surumde yahu :)
    Eski surum indirmek isteyenler install0us ya da apptrackr'dan indirebilirsiniz arkadaslar...

Bu arada cihazim ip4 ios 4.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 19 Kasım 2010; 19:51:48 >
  • bende izleyemiyorum son zamanlarda serverlarda bir sıkıntı mı var?
  • şu linki koyabilcek bi müslim yok mu :D
  • http://apptrackr.org/?act=viewapp&appid=284882215

çalışacağını sanmıyorum, galiba çözünürlükten dolayı bir sorun bu. videoyu oynatan varsa hangi sürümde oynattıysa yazarsa iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.