dün metrobüste iphone 4 cihazımı çaldılar. telefonu aradım bi adam açtı fakat birşeyler dinletti vs. ekran kilidi olduğu için cihazı o an kapatamadı tabiki şarjı bitsin diye sanırım açık bırakıp böyle bir şey yaptı. daha sonra aradığımda telefon kapalıydı. simkartımı çıkardı diye düşünüyorum. savcılığa gittim telefonu kapattırdık ve çalıntı olarak kaydımı geçtiler.
bu cihazı çalan kişi satabilir mi? imei no vs. değiştiremezler değil mi ben savcılığa gidene kadar? bulunur mu bilmiyorum ama asayişten aldığım bilgiye göre telefon açık olduğu anda yeri tespit ediliyormuş sanırım...
İmei iphone 4 de klonlanamiyor ama degistirebilirlermi bilmiyorum
Gecmis olsun
Evet ayni imei ile telefonu acarsa yeri gozukur
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
İmei iphone 4 de klonlanamiyor ama degistirebilirlermi bilmiyorum
Gecmis olsun
Evet ayni imei ile telefonu acarsa yeri gozukur
Geçmiş olsun, namussuz herifler.....
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Geçmiş olsun, namussuz herifler.....
Alıntıları Göster
geçmiş olsun hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Yavuz.
geçmiş olsun hocam.
Alıntıları Göster
Çok geçmiş olsun, inşallah bulunur...
quote:
Orijinalden alıntı: sonatina
Çok geçmiş olsun, inşallah bulunur...
Alıntıları Göster
hocam find my iphone uygulaması yüklüyse onu deneseydiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mario Puzo
Alıntıları Göster
hocam ekranda kilit kodu varmış açıp arayamamıştır sizi tabi insaflıysa adam belkide polise teslim etmiştir.
quote:
cok gecmıs olsun arkadasım ıns bulunur yar olmaz calan sefersıze
bunun yerine igotya'yı yukleyın sıfre yalnıs gırıldıgınde ön kameradan hem resım cekıyo hemde bulundugu konumu sıze bıldıren maıl atıyo cihazın jb li olması lazım yalnız.
yanı telefonu calan kısı sıfreyı yalnıs gırmesı yeterlı. karakola gıdıp bu calan kısının resmı buda bulundugu konum dıye verırsınız ellerine daha hızlı cozume ulasırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: jskat
quote:
cok gecmıs olsun arkadasım ıns bulunur yar olmaz calan sefersıze
bunun yerine igotya'yı yukleyın sıfre yalnıs gırıldıgınde ön kameradan hem resım cekıyo hemde bulundugu konumu sıze bıldıren maıl atıyo cihazın jb li olması lazım yalnız.
yanı telefonu calan kısı sıfreyı yalnıs gırmesı yeterlı. karakola gıdıp bu calan kısının resmı buda bulundugu konum dıye verırsınız ellerine daha hızlı cozume ulasırsınız
Alıntıları Göster
büyük geçmiş olsun hocam
Hocam çok geçmiş olsun umarım bir an önce bulunur
quote:
Orijinalden alıntı: cod635
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum. İnşaallah cabuk bulunur.
Geçmiş olsun nasıl çaldılar cebinizdenmi çantadan felanmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cod635
geçmiş olsun, iphone 4 imei kopyalanamıyor, alan kişi kullanamaz ancak parça olarak değerlendirir yada ipod olarak kullanır
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis
geçmiş olsun, iphone 4 imei kopyalanamıyor, alan kişi kullanamaz ancak parça olarak değerlendirir yada ipod olarak kullanır
Alıntıları Göster
geçmiş olsun hocam.2 hafta öncede kuzenimin 1 haftalık iPhone 4 ünü çaldılar namussuzlar
quote:
Orijinalden alıntı: sserdar93
geçmiş olsun hocam.2 hafta öncede kuzenimin 1 haftalık iPhone 4 ünü çaldılar namussuzlar
Alıntıları Göster
yarın iphone buldum nasıl şifresini açarım diye konu açabilir burayı takibe devam Geçmişolsun
geçmiş olsun kardeş.
quote:
Orijinalden alıntı: bozkan38
yarın iphone buldum nasıl şifresini açarım diye konu açabilir burayı takibe devam Geçmişolsun
gerek bile yok , ilk sayfada uplanmış bile.ard arda bu konular hatta dizilmiş ilk sayfada yuh
geçmiş olsun :(
Gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda bulunur.
quote:
Orijinalden alıntı: qcazz
dün metrobüste iphone 4 cihazımı çaldılar. telefonu aradım bi adam açtı fakat birşeyler dinletti vs. ekran kilidi olduğu için cihazı o an kapatamadı tabiki şarjı bitsin diye sanırım açık bırakıp böyle bir şey yaptı. daha sonra aradığımda telefon kapalıydı. simkartımı çıkardı diye düşünüyorum. savcılığa gittim telefonu kapattırdık ve çalıntı olarak kaydımı geçtiler.
bu cihazı çalan kişi satabilir mi? imei no vs. değiştiremezler değil mi ben savcılığa gidene kadar? bulunur mu bilmiyorum ama asayişten aldığım bilgiye göre telefon açık olduğu anda yeri tespit ediliyormuş sanırım...