Şimdi Ara

İphone 4 Vatan Bilgisayar 1.182TL-1.166TL olmuş Sıcak Gibi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caspento

Fiyat gerçekten çok iyi hem 4 hem 4s kullanıcısıyım. 4ü daha yeni 1300e tim'den aldım,gerçi bonusum yok vatandan yine alamazdım ama...

Şu fiyata düşsün,bu fiyata düşsün alacağım diyen tipler,Apple zaten ürünü satıyor, müşteri kitlesi belli,ona göre de 2.elde bile değer kaybetmiyor...O fiyatları daha çok beklersiniz.

16 gb miydi 8 gb mi?
  • hemen hemen aynı fiyata galaxy s3 dururken 2yıl oncesinin teknolojine 1200 lira verilir mi yazık günah ya.Apple in pazarlama tekniği muhtesem yemin ediyorum s3 ün arkasına bir elme işareti koyup ios ile birlikte iphone 5 diye satsalardı 3000 liradan giderdi heralde
  • Fiyat tr için gayet güzel sağol arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

hemen hemen aynı fiyata galaxy s3 dururken 2yıl oncesinin teknolojine 1200 lira verilir mi yazık günah ya.Apple in pazarlama tekniği muhtesem yemin ediyorum s3 ün arkasına bir elme işareti koyup ios ile birlikte iphone 5 diye satsalardı 3000 liradan giderdi heralde

Bi bitmediniz. Şahsen aldığım telefon 6 ay geçmeden %30-40 değer kaybediyorsa kendimi enayi gibi hissederim.Satmak durumunda kalınca hangi firma daha tüketici dostu görürsün. Ha Samsungun bir önceki amiral gemilerine yaptığı üvey evlat muamalesini de hiç saymıyorum bile. 3GS bile ios 6 desteğini alıyor,Galaxy S şimdi nerelerde bi düşün bakalım
    Not: Telefonum Nokia x1

• şuan 4s in 1300-1350 lira olup bunun 4 ünde 1000 lira olması lazım max. malesef öyle değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Fiyat gerçekten çok iyi hem 4 hem 4s kullanıcısıyım. 4ü daha yeni 1300e tim'den aldım,gerçi bonusum yok vatandan yine alamazdım ama...

Şu fiyata düşsün,bu fiyata düşsün alacağım diyen tipler,Apple zaten ürünü satıyor, müşteri kitlesi belli,ona göre de 2.elde bile değer kaybetmiyor...O fiyatları daha çok beklersiniz.

tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac yillik cihaza bu parayi veren kisilerin aklindan suphe duyuyorum

• iphone 155 çıksın alacağım.
  • Düşmeye başladı sonunda beklemek lazım biraz daha zamanı var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

iphone 155 çıksın alacağım.

Aslında benimde aklımdan geçmiyor değil
  • yaşadığım 2 android faciasından sonra bugün ilk kez iphone 4 aldım vatandan. ipod touch kullanıyordum zaten inanılmaz hoşuma gidiyordu şimdi telefon özelliği olanını aldım. aslında iki yılın teknolojisine bu parayı vermek bana da mantıksız geldi ama 1200 liranın altında sıfır telefon için en iyi seçeneklerden biri bana göre iphone4. şöyleki s3 mini 1000 tl özelliklerine bakıyorsun ahım şahım değil ki zaten android. oyun oynamıyorum internet-uygulama için akıllı telefon arıyordum o yüzden 4s e gidip 500-600 lira fazla vermedim. bence her yeni çıkana saldırmak yerine ihtiyacınızı karşılayan en uygun telefonu almak daha mantıklı teknolojinin sonu yok çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy10

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

hemen hemen aynı fiyata galaxy s3 dururken 2yıl oncesinin teknolojine 1200 lira verilir mi yazık günah ya.Apple in pazarlama tekniği muhtesem yemin ediyorum s3 ün arkasına bir elme işareti koyup ios ile birlikte iphone 5 diye satsalardı 3000 liradan giderdi heralde

Bi bitmediniz. Şahsen aldığım telefon 6 ay geçmeden %30-40 değer kaybediyorsa kendimi enayi gibi hissederim.Satmak durumunda kalınca hangi firma daha tüketici dostu görürsün. Ha Samsungun bir önceki amiral gemilerine yaptığı üvey evlat muamalesini de hiç saymıyorum bile. 3GS bile ios 6 desteğini alıyor,Galaxy S şimdi nerelerde bi düşün bakalım
    Not: Telefonum Nokia x1

hay ağzına sağlık hala kalkıpta, telefonu sadece donanımdan ibaret sanıyolar ya bu androidçiler

• 4 S olsa neysede bu fiyat pahalı değilmi sadece 4 için
  • hocam 2.el forumunu gezmeni öneririm o zaman sıcak gelecektir
  • incelemedim ama ikinci ele sıcak olabilir.
    İP 4 forumundan sordum cevap alamadım.Pm den de az önce bir arkadaşa sordum Kullanıcılardan ricam.

İphone 4s yada 5 almayı düşünüyorum. Kullanıcılara sorularım olacak
    1-Bluetooth ile herhangi bir markaya ait telefona veya bilgisayara özel bir program olmadan dosya gönderimi yapabilirmiyim
    2-Herhangi bir markaya ait telefonla 3g üzerinden özel bir program olmadan görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    3-Günde bir saat sesli görüşme ve bir saat internet kullanımı ile şarj ne kadar gider.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

incelemedim ama ikinci ele sıcak olabilir.
    İP 4 forumundan sordum cevap alamadım.Pm den de az önce bir arkadaşa sordum Kullanıcılardan ricam.

İphone 4s yada 5 almayı düşünüyorum. Kullanıcılara sorularım olacak
    1-Bluetooth ile herhangi bir markaya ait telefona veya bilgisayara özel bir program olmadan dosya gönderimi yapabilirmiyim
    2-Herhangi bir markaya ait telefonla 3g üzerinden özel bir program olmadan görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    3-Günde bir saat sesli görüşme ve bir saat internet kullanımı ile şarj ne kadar gider.
    teşekkürler

1- Hayır
    2- Hayır
    3- Akşama varmadan pil biter, veya günü zar zor çıkartır.

• Şarj konusunda sıkıntı olmuyor, şarjı aktif konuşma ve 3g&wifi kullanımında 1 gün rahatlıkla yetecektir.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaqquine -- 28 Aralık 2012; 14:06:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.