Şimdi Ara

İphone 4 Vatan Bilgisayar 1.182TL-1.166TL olmuş Sıcak Gibi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet 4 ün şarjı saha uzun gidiyor 4s e göre...
  • Ben de aynı mantıkla hareket ederek iPhone 4 aldım 15 gündür kullanıyorum ve memnunum.

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

yaşadığım 2 android faciasından sonra bugün ilk kez iphone 4 aldım vatandan. ipod touch kullanıyordum zaten inanılmaz hoşuma gidiyordu şimdi telefon özelliği olanını aldım. aslında iki yılın teknolojisine bu parayı vermek bana da mantıksız geldi ama 1200 liranın altında sıfır telefon için en iyi seçeneklerden biri bana göre iphone4. şöyleki s3 mini 1000 tl özelliklerine bakıyorsun ahım şahım değil ki zaten android. oyun oynamıyorum internet-uygulama için akıllı telefon arıyordum o yüzden 4s e gidip 500-600 lira fazla vermedim. bence her yeni çıkana saldırmak yerine ihtiyacınızı karşılayan en uygun telefonu almak daha mantıklı teknolojinin sonu yok çünkü..

• Teknolojinin sonu yok diyenler için evet güzel bir cihaz ama benim için bir S3 değil :) iPhone düşünenler için ideal bir cihaz en azından sorunsuz stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaqquine

Şarj konusunda herkes sallamış kafasına göre,, şarjı aktif konuşma ve 3g&wifi kullanımında 1 gün rahatlıkla yetecektir.

Salladığımız falan yok arkadaşım. Aynı işyerinde 3 iphone kullanıcısıyız. Ben 4 kullanıyorum diğer iki arkadaş 4S. Hiç birisi aktif kullanımda (3G açık) günü tamamlayamıyor. Haa, telefonu kurcalamazsan rahat akşama varıyor, o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj konusunda katkım olacak olursa diye yazıyorum.

öncelikle beklemede cihaz oldukça az tüketiyor. yaklaşık 9 saatte edge ile %1-2 değişiyor. 3g açık sadece 1 kez deneme amaçlı bıraktım %4 yedi .

6-7 saatlik kullanım sunuyor bana. 1 saati konuşmadır ancak. 20-30 mesaj atıyorum. ve en önemlisi rahat 3-4 saat 3g ile internete giriyorum. önceki telefonum lg optimus 4x hd ye göre oldukça iyi. 2 günde 1 şarj ediyorum.

iphone 4 internet kullanmak isteyen basit kullanımı seven işimi görsün yeter diyenler için bence ideal telefondur şu an fiyatıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

quote:

Ederi 1000 diyen arkadaşlar o fiyata link gösterinde ordan alalım

O fiyata var demedik piyasa ederi odur dedik. 1200 liraya 10 tane alıcı bulursa 950 liraya 1000 tane alıcı bulur. Ürün hakkettiği fiyattan satılırsa ona görede alıcı bulur. İsterse 5000 e satsın ürünün ederini etikete yansıtamadık tan sonra muhatap bulamaz. Daha doğrusu sıcak fırsatlarda yer bulamaz bu fiyatla. 3 nesil önceki telefondan bahsediyoruz el insaf. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: tunag

incelemedim ama ikinci ele sıcak olabilir.
    İP 4 forumundan sordum cevap alamadım.Pm den de az önce bir arkadaşa sordum Kullanıcılardan ricam.

İphone 4s yada 5 almayı düşünüyorum. Kullanıcılara sorularım olacak
    1-Bluetooth ile herhangi bir markaya ait telefona veya bilgisayara özel bir program olmadan dosya gönderimi yapabilirmiyim
    2-Herhangi bir markaya ait telefonla 3g üzerinden özel bir program olmadan görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    3-Günde bir saat sesli görüşme ve bir saat internet kullanımı ile şarj ne kadar gider.
    teşekkürler

1- Hayır
    2- Hayır
    3- Akşama varmadan pil biter, veya günü zar zor çıkartır.

pili degişmeyen telefon beni bozuyor en azın iki pil taşırım olayı bitiririm yok 1 gün gidermiş 3g açık olursa HERŞEY AÇIK OLSUN PİLİDE DEGİŞTİRMELİ OLSUN YETER insan pil biticek diye kendini kasmamalı iki pil bir pilden her zaman iyidir ipone ozaman tlelfon yaparken iki gün rahat pili giden telefon yapacak noktayıda koyacak hoş o noktayı zor koyarda oda ayrı konu

• ip4e 1000 lira bile verilmez bundan sonra, kaç yıllık telefon çöp artık.
  • Isterse 750 TL olsun, bence 8 GB bir iPhone 4'e hic yanasmayin. En az 16 GB, hatta mümkünse 32 GB almaya çalışın. Sonuçta düz Nokia 3310 değil aldığınız, smartphone alıyorsunuz. Smartphone almanın mantığı, içine çok sayıda application yüklemek, yüksek çözünürlüklü video kaydetmek ve fotoğraf çekmek. 8 GB'lik bir telefonda bir süre sonra her gün her gün fotoğraf-videolarınızı baştan gözden geçirmeye zaman ayırmak zorunda kalırsınız, "hangilerini sileyim de hafızada yer açayım" diye.

16 GB iPhone 3GS'den sonra 16 GB iPhone 4 kullanan biri olarak söylüyorum: Smartphone kameralarının fotoğraf ve video çekim kaliteleri arttıkça, ihtiyaç duydukları hafıza miktarı da artıyor. Şu an gidip iPhone 4S alsam kesinlikle 16 GB almam mesela. iPhone 5 alacak olsam da 32 ile 64 arasında kalırım, ama isterseniz 1.200 TL'ye verin, 16 GB'lık iPhone 5'e o parayı vermem.

Sonuç olarak, 600 beygirlik araba alıp içine oturamamaya benziyor düşük hafızalı smartphone almak.

O yüzden, 8 GB ancak iPhone 3GS'lere -o da, fazla oyun ve application yüklemeyecekseniz- yeter. 8 GB'lik versiyonunu alıp iPhone 4'e yazık etmeyin, tadını çıkaramazsınız.

• Iphone 4 çöp olmuş haberimiz yok beyler. Son model telefonlar hariç gerisi çöpmüş, dağılabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eko35/5

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

incelemedim ama ikinci ele sıcak olabilir.
    İP 4 forumundan sordum cevap alamadım.Pm den de az önce bir arkadaşa sordum Kullanıcılardan ricam.

İphone 4s yada 5 almayı düşünüyorum. Kullanıcılara sorularım olacak
    1-Bluetooth ile herhangi bir markaya ait telefona veya bilgisayara özel bir program olmadan dosya gönderimi yapabilirmiyim
    2-Herhangi bir markaya ait telefonla 3g üzerinden özel bir program olmadan görüntülü görüşme yapabilirmiyim
    3-Günde bir saat sesli görüşme ve bir saat internet kullanımı ile şarj ne kadar gider.
    teşekkürler

1- Hayır
    2- Hayır
    3- Akşama varmadan pil biter, veya günü zar zor çıkartır.

pili degişmeyen telefon beni bozuyor en azın iki pil taşırım olayı bitiririm yok 1 gün gidermiş 3g açık olursa HERŞEY AÇIK OLSUN PİLİDE DEGİŞTİRMELİ OLSUN YETER insan pil biticek diye kendini kasmamalı iki pil bir pilden her zaman iyidir ipone ozaman tlelfon yaparken iki gün rahat pili giden telefon yapacak noktayıda koyacak hoş o noktayı zor koyarda oda ayrı konu

Hocam aynı sizin gibi düşünen bir arkadaşım var ve olayı şarjlı kılıflarla çözdü.
    Ha kılıf takınca telefon iyice büyüyor ama bir note 2 olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbqa -- 14 Ocak 2013; 11:01:31 >

• bu kadar parayı 4'e vereceğime 2. el 16gb 4s alırım garantisi devam eden TR cihazı hem de
  • quote:

4 S olsa neysede bu fiyat pahalı değilmi sadece 4 için

Katılıyorum. 4ün fiyatı yüksek. 4S olsa alınırdı ama 4 için bu para verilmez görüşündeyim.
  • Telefonumu değiştireceğim. iphone 4s mi alayım 5 mi arkadaşlar
    avea'da iPhone 5 aylık 79 tl'ye 36 ay taksitle veriyor
    hepsi burada ise iPhone 4s 12 ay taksit ile ayda 138 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbeyiin -- 14 Ocak 2013; 13:09:35 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4_8_blk-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57826

arkadaşlar şu an en ucuz vatanda yine ve 3 ay öncesine nazaran fiyat yine aynı uzun zamandır kararsızım şu an iphone 4 ve bu fiyat için düşünceleriniz nedir ?
  • Bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum cok memnunum ama fiyata alınmaz bence , 4s ya da 5 ile farklı oldunu düşünmüyorum.Takılmıyor , seri ,şarjı da fena gitmiyor ama 1200 olsa da etmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.