Şimdi Ara

iphone 4 ve micro sim card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • temmuz ayında ingiltereden iphone 4 almayı dusunuyorum.fiyatı 500£ (yaklasık 1250 TL). Ancak kafama takılan soru iphone 4 un mikro sim le kullanılıyor olması? turkcell bu sim kartları uretmeye basladımı (ipad de kullanıyor) yoksa kendımız sim kartımızı kesip biçip mikro sim e mi donusturecegız( ipad kullananların cogu bu yontemi uyguluyor) tesekkurler

• Henüz üretmedi, aslında farkı boyutları etrafındaki gereksiz plastik kısmı falçata cetvel kullanarak güzelce kesiyorsun nette videoları bile var
  • İphone 4 türkiyeye geldiğinde micro simlerle birlikte gelecektir
  • Ohooo onu bekleyene kadar :) Ayrıca micro simle gelse bile o siminizi başka telefona takmak istediğinizde naapıcaksınız? Eninde sonunda microsim adaptörü almak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1917

temmuz ayında ingiltereden iphone 4 almayı dusunuyorum.fiyatı 500£ (yaklasık 1250 TL). Ancak kafama takılan soru iphone 4 un mikro sim le kullanılıyor olması? turkcell bu sim kartları uretmeye basladımı (ipad de kullanıyor) yoksa kendımız sim kartımızı kesip biçip mikro sim e mi donusturecegız( ipad kullananların cogu bu yontemi uyguluyor) tesekkurler

İngiltere'den alınan iphone için herhangi bir işlem yapmaya gerek var mı? Yani pasaport ile kayıt ettirdikten sonra sanki Türkiye'den almış gibi kullanabiliyor musunuz? Herhangi bir unlock-jailbreak vs. gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: serdar1917

temmuz ayında ingiltereden iphone 4 almayı dusunuyorum.fiyatı 500£ (yaklasık 1250 TL). Ancak kafama takılan soru iphone 4 un mikro sim le kullanılıyor olması? turkcell bu sim kartları uretmeye basladımı (ipad de kullanıyor) yoksa kendımız sim kartımızı kesip biçip mikro sim e mi donusturecegız( ipad kullananların cogu bu yontemi uyguluyor) tesekkurler

İngiltere'den alınan iphone için herhangi bir işlem yapmaya gerek var mı? Yani pasaport ile kayıt ettirdikten sonra sanki Türkiye'den almış gibi kullanabiliyor musunuz? Herhangi bir unlock-jailbreak vs. gerekiyor mu?

Apple'ın sitesindeki yazılanlara göre İngiltere'de Apple Store'dan alınan iPhone 4 cihazları sim-free olacak. yani jb yapmana gerek kalmayacak. Pasaporta kaydettirmen yeterli olacak. Ama gidip de vodafone bayinden alırsan nasıl olur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

Ohooo onu bekleyene kadar :) Ayrıca micro simle gelse bile o siminizi başka telefona takmak istediğinizde naapıcaksınız? Eninde sonunda microsim adaptörü almak gerekiyor.

Aslında mevcut sim-kartınızı sadece iPhone 4'de kullanacaksanız keserek micro-sim haline getirebilirsiniz. Ama yok sonra normal telefona da takarım diyorsanız o zaman aparata ihtiyacınız olacak kihttp://forum.donanimhaber.com/m_40569916/tm.htm#msglink_40573666 linkinde bu konu hakkında bir şeyler vardı.
  • bircok operatorun yedek sim hizmeti var sanirim. en azindan turkcell de oyle birsey avrdi diye hatirliyorum. aparat yerine ikinci bir sim alinip birisi kesilebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

quote:

Apple'ın sitesindeki yazılanlara göre İngiltere'de Apple Store'dan alınan iPhone 4 cihazları sim-free olacak. yani jb yapmana gerek kalmayacak. Pasaporta kaydettirmen yeterli olacak. Ama gidip de vodafone bayinden alırsan nasıl olur bilemiyorum.

Yani İngiltere'den iphone aldıracaksak mutlaka Apple Store'dan aldırmalıyız ki, pasaporta kaydettirmekten başka bir işle uğraşmayalım. Doğru mu anlıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 18 Haziran 2010; 12:18:01 >

• quote:

Yani İngiltere'den iphone aldıracaksak mutlaka Apple Store'dan aldırmalıyız ki, pasaporta kaydettirmekten başka bir işle uğraşmayalım. Doğru mu anlıyorum?

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm linkindeki konuda bunun hakkında bilgi sahibi olanlar fikirlerini paylaşıyorlar. Şu ana kadar İngiltere ve Fransa'da Apple Store'dan alınacak iPhone 4'lerin sim-free olacağı bilgisini apple kendi sitesinde söylüyor. 24 Haziranda Almanya ve Japonya'da da satışa başlayacak ama almanya ve Japonya'daki hem fiyatlar hem de sim-free olup olmadığı belli değil daha. Ama İngiltere ve Fransa'dan alırsan (Apple Store'dan) bir sorunla karşılaşmayacaksındır. (En azından Apple böyle söylüyor)

• beyler sımdı sole bısı sorucam ben amerıkadan getırsem iphone 4 turkıyede kırdırıp kullanma sansım warmı yanı sonra telı kıtlemesınler bı acıklayıcı bılgı verırsenız sewnıırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

beyler sımdı sole bısı sorucam ben amerıkadan getırsem iphone 4 turkıyede kırdırıp kullanma sansım warmı yanı sonra telı kıtlemesınler bı acıklayıcı bılgı verırsenız sewnıırm

Pasaport kaydını da yaptırıp kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 25 Ağustos 2010; 20:15:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.