Vodafone dan 10 gün evel aldığım cihazı JB yapmak istiyorum. Sanırım biz artık unlock olayı ile ilgilenmiyoruz sim kilidi olmadığı için. Şu an bu cihazı JB yapmam nasıl bir soruna yol açabilir bilemiyorum. Bütün konuları inceledim ama bu cihaz için en kolay JB yöntemini tam olarak bulamadım çünkü hepsi unlock tan filan bahsetmiş. ben 4.1 için JB yaparsam 4.2 çıkınca bunu yükleyemiyeceğim anlamına mı geliyor. Veya yüklersem İtunes tan cihazın unlock yapılmasımı gerekecek. Biliyorum iyice karıştırdım olayları ama gerçekten bilemediğim için yardım rica ediyorum. bana bu cihaz için en kolay JB linkini söylermisiniz? bunun haricinde siz olsanız JB yaparmıydınız, veya benim durumumda olupta JB yapanlardan bilgi alabilirmiyim.
İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler. İstanbul maltepe civarında oturupta bana yardımcı olabilecek arkadaş olursa evimde ağırlamaktanda mutluluk duyarım.
Şimdiden teşekkürler. Herkese.
shsh kaydımı almam gerekiyor sanırım öncelikle. bu kadarını anladım.
tinyumbrella şöyle bir hata veriyor shsh yedeklemesi sırasında. sizce yedeklemeden JB yapmalımıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme