Şimdi Ara

İphone 4 veya Lumia 630 alınırmı 2. el telefon önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan kullandığım cihaz s3 mini benim istediğim telefon çok fazla performans istemeyen oyunları oynamak sosyal medyada takılmak falan bütçem fazla olmadığından 2. el iphone 4 düşünüyorum veya yeni çıkan lumia 630 sizce s3 miniden iphone 4 veya lumia 630 e geçmek mantıklımı alınırmı eksileri artıları arkadaşlar bildirirse sevinirim veya 2. el 700-800 tl arası bir cihaz önerebilirsiniz. birde lumia 630 kafama yattı gibi fakat ön kamerası varmı veya flaşın olmamaası büüyk bi eksiklikmi bilgilerinizi bekliyorum

• Emredersin abi var mı başka isteğin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay beklersen o paraya Xiaomi Mi3 veya Mi3s alabilirsin. Arada büyük fark olur. Şöyle diyeyim, Samsung S5'ten iyidir.
  • guaire nasıl yani o dediğin markayi hiç duymadım kardeşim biraz bahsadebilirmisin
  • Aşağıdaki konudan takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_90933579/tm.htm

Xiaomi Çin'in Apple'ı denilen bir markadır. Şaomi diye okunur. Şu anda dünyada akıllı telefon satışlarında 6. sıradadır. Çakma veya kalitesiz Çinliler ile karıştırmamanız gerektiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

MIUI adlı bir Android arayüzü vardır. En stabil ve hızlı Android arayüzlerinden biridir, mesela Samsung'un arayüzü en yavaş Android arayüzüdür. MIUI'ı Apple'ın IOS'una benzetirler zaman zaman.

Donanım olarak şu andaki en üst seviye telefonu Mi3'tür. Eylül 2013'te çıkmasına rağmen hala en hızlı Android telefonlardan birisidir. 16GB modeli 320$ fiyatla çıkmış, 2 ay kadar evvel 270$'a düşürülmüş, 2 gün önce ise 240$'a düşmüştür. Reklam yapmaz. Bu yüzden telefon fiyatlarını arttıran gizli bir maliyetten kurtulmuşlardır. İnternetten direk satış yaparak distribütör, perakendeci gibi aracıları da ortadan kaldırıp kar marjlarını düşük tutarak bu seviyede fiyatlar koyabilmekteler.

Önümüzdeki ay Mi3'ün yerini alacak Mi3s'in çıkışı bekleniyor.

Xiaomi Çin'in dışında Tayvan, Singapur ve Malezya'ya girdi. Filipinler ve Hindistan'da önümüzdeki günlerde olacaklar. Türkiye de Tayland, Vietnam, Endonezya, Rusya, Meksika ve Brezilya ile birlikte Xiaomi'nin bu yıl gireceğini açıkladığı ülkelerden birisi.

• GM Discovery veya Motorola Moto G al arkana bakma.
  • Turkcell T50 al ay sonunda satışda en iyler den f/p türünde 700 tl iphone4 ne yapıcaksın 3.5 inc ekran cok küçük
  • 600 liraya moto g al kafan rahat takıl diğer modelleri boşver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.