Şimdi Ara

iPhone 4 Video çekerken ses gelmemesi problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yengemin ip4ünde aldığı günden beri bu sorun var telefon turkcell den alınmış video çekerken ses porblemi yapiyor (ses almiyor hafif cizirti sesi geliyor+aldiktan sonra belli sure icin video olaylarini felan bilmiyordu.) mikrofonu denedim gayet iyi calisiyor sadece video'da problem oluyordu.... iPhone 4 ü 5.0.1 e yukselttim sorun geçer diye hala geçemedi sorun devam ediyor.jb siz tertemiz alet neden oldu bu sorun anlamadim bana yardimci olursaniz sevinirim.Turkcell den alan varmi ip4 ve bu sorunu yasayan varmi ?

• kameranın mikrofonu diğer mikrofondan ayrıdır,kulaklık girişinin yanındaki ufak delik kamera mikrofonudur,donanımsal bi arızası yoksa içine toz tüy v.s bişey kaçmıştır ince bi iğne yardımıyla temizleyebilirsin ama çok içine çok sokmadan,fazla sokarsan mikrofona zarar verebilirsin.
  • Bi sakatlık çıkmasın siz denedinizmi hic ?
  • Bende de aynı problem olmuştu. Yazılım güncellemesini denedim ama olmadı. Son olarak Doğubank'taki bir servise gidip, kulaklığın yanındaki mikrofonu değiştirdim.

Eğer siz de benim gibi teknik servise vermeyi düşünürseniz, iyi bir fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Yoksa çok fahiş fiyata tamir ettirme hatasına düşersiniz. Aynen benim yaptığım gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin1978

Bende de aynı problem olmuştu. Yazılım güncellemesini denedim ama olmadı. Son olarak Doğubank'taki bir servise gidip, kulaklığın yanındaki mikrofonu değiştirdim.

Eğer siz de benim gibi teknik servise vermeyi düşünürseniz, iyi bir fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Yoksa çok fahiş fiyata tamir ettirme hatasına düşersiniz. Aynen benim yaptığım gibi :)

Teşekkürler ankarada ucuza yapan bi yer bulurum inş ben sadece emin olmak istedim .
  • aynı sorun bende de var, bende Ankara da yaptırabileceğim servis arıyorum. Tekin1978 arkadaşım kaça yaptırdınız, ona göre yaptıralım.
  • Mikrofon ve home tuşuna 150 tl istediler. 100 liraya yaptırdım ama eğer tanıdığınız varsa bunun yarı fiyatına hatta daha azına da yaptırabilirsiniz.
  • Bugün ses problemi için servise götürdüm, ana kart da veya üst kulaklık da problem olduğunu söylediler, ama tam olarak çözümü bulunamadı, telefonun sürekli içini açtırmak da istemiyorum. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim galiba :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.