Şimdi Ara

iphone 4 vodafone yeni cihaz jailbreak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar çarşamba gününe kadar vodafonedan kontratlı olarak iphone 4 alkıcaz fakat kafama takılan cihazların ne version oldukları fakat kapalı kutu olduğu için yetkili arkadaşlarda yardımcı olamadı birde içinde yüksek version çıkarasa kuşkum var en son 4.3.3 kadar jailbreak var olduğunu duydum eğer 4.3.5 veya ios 5 çıkarsa naapmam lazım bu versionlarda jailbreak yok die duydum bilen bir kardeşimiz yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 31 Ekim 2011; 22:56:53 >

• Jailbreak var fakat bilgisayara bağımlı jailbreak var telefonunuz kapandığında bilgisayarınıza bağlayıp jailbreak programıyla just boot yapmanız gerekiyor.
  • iOS 5 çıkmaz da 4.3.5 çıkarsa Tethered Jailbreak yapabilirsin. Yani cihaz her kapandığında bilgisayara bağlayarak açabilirsin.
  • peki sağlam bir jailbreak yokmu ne zaman çıkar yoksa ios 5 ilemi jailbreak için uğraşıyolar eğer 4.3.3 çıkarsa cihaz sorun yok pc bağımlı olmadan jailbreak var diosunuz dilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 31 Ekim 2011; 23:53:03 >
  • hocam şuanki ios 5 de ve 4.3.5 de tethered olan jailbreak yapabilirsin eğer ki kapatmadigin sürece sikinti yok.. ya yaninda kablo flash bellek gezdireceksin ne olur ne olmaz diye yada ios 5 icin untethered jailbreak i bekleyeceksin

saygılar
  • peki tethered jailbreakı yaptıkan sonra İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK a sorunsuz geçiş yapabilicekmiyiz birde İOS 5 UNTETHERED jailbreak kesin çıkacakmı birde ben iphone 4 alıcam acaba sadece 4s için çıkmasın bu untethered jailbreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 1 Kasım 2011; 0:07:15 >
  • ben 2011 22 hafta üretimi aldım vodafone çıkışlı. 433 lü çıktı.şans :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen abi büyük şanş peki kutular kapalı arkadaki yazılı numaralardan cihazda hangi vesion yüklü geldiğini anlıyamazmıyız peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık1982

aynen abi büyük şanş peki kutular kapalı arkadaki yazılı numaralardan cihazda hangi vesion yüklü geldiğini anlıyamazmıyız peki

kaçıncı hafta üretimi olduğunu anlarsın sadece. sanırım dediğim gibi 22 hafta üretiminde en son sürüm 4.3.3 olabilir tam emin değilim. seri numarasından üretim haftasını bulursun.yinede sen araştır 4.3.3 sahiplerinin üretim haftasını ona göre bi yol izle.
  • eyvallah kardeşim iyi geceler
  • iOS 5 versiyonlu çıkan ip4 daha duymadım. Geçenlerde arkadaslarım birkaç tane almıştı.

Biri 4.3.3, ikisi sanırım 4.3.5 versiyondu.
  • abi 4.3.5 se yandıkki ne yandık o zaman allahım sen yardım et jailbreak hayal olucak
  • arkadaşlar bugün vodafona gidip baktım seri no jj121 die yazıyor yani 2011. 21 haftası mı anlamına geliyor version kaç olabilir bu haftaki serilerde yardım ederseniz çok sevinirim
  • başka vodafondan bakin isterseniz daha dusuk haftalarda bulursunuz belki...

saygılar
  • vodafondan 2 adet aldık kuzenle 2011-21 hafta üretim 4.3.3 çıktı çok şükür jailbreak yaptık sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık1982 -- 3 Kasım 2011; 13:37:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.