Şimdi Ara

Iphone 4 vs Sniper .50cal !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kim bu manyaklar ya Apple la ne olıp veremedikleri var acaba?
  • daha imac, ipad için de var böle video
  • insan kıskandığını bu kadar belli etmezki
  • bu malları dun ızledım ipad le iphone vurup apple stora getirip dalga geçiyorlar
  • yess bende ondan bi görüntü buldm gene youtube da ordan koydum totally sketch grubunun arkadaşlarndan biri ama
  • Elaman youtube'daki "annoying orange"ı seslendiren kişi değil mi bana mı öyle geldi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZN5PoW7_kdA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunların yaptıkları piskopatlık baska bisey degıl hepsi fabrikator cocugu sanırım amac ney anlamadım acaba iphone kursun gecırmezmı bunumu gostermeye calısıolar anlamadımkı
  • Farketiyseniz cok acaip egleniyorlar heheh :)
  • hayır onlar iphone u ilk çıktığı gün aldılar hatta videoları var dünyada alan ilk kişiler onlar neyse sonra gidiyorlar atış pistine vuruyorlar bi tane de ipad vuruyorlar sonra bunları iki kişi alıyor bir tanesi gidiyor hala satışta kuyrukta millet diyorlar işte eve gittim pc ye bağladım ve bianda bi ses geldi odamdan bi baktım böle oldu diyo sonra ipad li olan geliyor gene aynısını diyor adamlar şaşırıyor çünkü böyle birşey görmemişlerdi daha sonra sigorta filan değiştirmek istiyor ordaki satıcı kadın sahibin yaptığı fiziksel hasarlara karşılanmıyor diyor adamda yapıştırıyor bunun fiziksel hasarını ben kendim nası yaparım diye ve mis gibi yeni bitane iphone 4 ve ipad alıyolar onları vererek olay bu öle demeyin adamlar zaten 8 kişi mi ne iphone 4 orda 299 dolar onlar için çok ucuz kişi başı 37,5 dolar verip almışlardır

• Bunlar ne çok zengin nede salak bence karşı firmaların yapamadıkları yaptırmasından başka bişey değil ama güzel bende hoşlanırım böyle şeylerden mesela param olsa şuanki bilgisayarımı vururdum fan sesinden dolayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakros

hayır onlar iphone u ilk çıktığı gün aldılar hatta videoları var dünyada alan ilk kişiler onlar neyse sonra gidiyorlar atış pistine vuruyorlar bi tane de ipad vuruyorlar sonra bunları iki kişi alıyor bir tanesi gidiyor hala satışta kuyrukta millet diyorlar işte eve gittim pc ye bağladım ve bianda bi ses geldi odamdan bi baktım böle oldu diyo sonra ipad li olan geliyor gene aynısını diyor adamlar şaşırıyor çünkü böyle birşey görmemişlerdi daha sonra sigorta filan değiştirmek istiyor ordaki satıcı kadın sahibin yaptığı fiziksel hasarlara karşılanmıyor diyor adamda yapıştırıyor bunun fiziksel hasarını ben kendim nası yaparım diye ve mis gibi yeni bitane iphone 4 ve ipad alıyolar onları vererek olay bu öle demeyin adamlar zaten 8 kişi mi ne iphone 4 orda 299 dolar onlar için çok ucuz kişi başı 37,5 dolar verip almışlardır

299 dolarsa 100 tane getirtirim, hala öğrenemediniz gitti yaaa.

ayrıca adamlar sıradan insanlar değil, muhakkak arkalarında çok profesyonel destek var, saniyede 5 bin kare ile görüntü yakalayan bir kamera varsa bunun fiyatı minimum 50 bin $, çekimler ve ortam tamamen profesyonel, ayrıca o silahı kullanma yetkisine sahip bir atıcı buldularsa buda ayrı bir konu, arkalarındaki firma büyük, muhtemelen motorola eziğidir, telefon tasarımından anlamayan ve ayrıca dünyadaki en gerizekalı telefon firması, cem uzan bile dolandırdı bu salakları

• quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: Lakros

hayır onlar iphone u ilk çıktığı gün aldılar hatta videoları var dünyada alan ilk kişiler onlar neyse sonra gidiyorlar atış pistine vuruyorlar bi tane de ipad vuruyorlar sonra bunları iki kişi alıyor bir tanesi gidiyor hala satışta kuyrukta millet diyorlar işte eve gittim pc ye bağladım ve bianda bi ses geldi odamdan bi baktım böle oldu diyo sonra ipad li olan geliyor gene aynısını diyor adamlar şaşırıyor çünkü böyle birşey görmemişlerdi daha sonra sigorta filan değiştirmek istiyor ordaki satıcı kadın sahibin yaptığı fiziksel hasarlara karşılanmıyor diyor adamda yapıştırıyor bunun fiziksel hasarını ben kendim nası yaparım diye ve mis gibi yeni bitane iphone 4 ve ipad alıyolar onları vererek olay bu öle demeyin adamlar zaten 8 kişi mi ne iphone 4 orda 299 dolar onlar için çok ucuz kişi başı 37,5 dolar verip almışlardır

299 dolarsa 100 tane getirtirim, hala öğrenemediniz gitti yaaa.

ayrıca adamlar sıradan insanlar değil, muhakkak arkalarında çok profesyonel destek var, saniyede 5 bin kare ile görüntü yakalayan bir kamera varsa bunun fiyatı minimum 50 bin $, çekimler ve ortam tamamen profesyonel, ayrıca o silahı kullanma yetkisine sahip bir atıcı buldularsa buda ayrı bir konu, arkalarındaki firma büyük, muhtemelen motorola eziğidir, telefon tasarımından anlamayan ve ayrıca dünyadaki en gerizekalı telefon firması, cem uzan bile dolandırdı bu salakları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.