Şimdi Ara

iphone 4 wifi sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu modemin dibine koyduğum zaman 2 diş çekiyo ama 5 cm uzağına getirsem hiç görmüyo bunun bi çözümü varmı acaba ??

• Kardeşim zamanında iPhone 3 te böyle bi sorun yaşamıştım o zamanlar bilmiyoduk tabi sıradan bi telefoncuya görürdüm içinde ki Wi-Fi anteninde sorun var dedi açtı yaptı seninde aynısıdır belki ama tam araştır yazılımdan filan olmadığına emin ol çünkü Wi-Fi sıkıntısı iPhonelarda hep var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce söküldümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

daha önce söküldümü

hurdadan toplandı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GakGo023

Kardeşim zamanında iPhone 3 te böyle bi sorun yaşamıştım o zamanlar bilmiyoduk tabi sıradan bi telefoncuya görürdüm içinde ki Wi-Fi anteninde sorun var dedi açtı yaptı seninde aynısıdır belki ama tam araştır yazılımdan filan olmadığına emin ol çünkü Wi-Fi sıkıntısı iPhonelarda hep var

yazılımdan değil yaa aynı 4 den bitane daha var ondada 7.1.2 yüklü ama onda aynı sıkıntı yok
  • Bende ekrani soktum degistim wifi antenini koparmisim alumyon telden anten yaptim canavar gibi cekiyo valla

• Antenden o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

hurdadan top*lama sıkıntın burdan olabılırrrrr
     iphone 4 wifi sorunu !!

abi ekranı açayım dedim sadece ön cam çıktı bende vazgeçtim kalsın öyle yapacak bişey yok :D
  • quote:

Antenden o zaman.

olabilir abi ama vazgeçtim yapmıycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcn55

quote:

Antenden o zaman.

olabilir abi ama vazgeçtim yapmıycam

bu 4 için diğeri 5 için yeşil daire içindeki fidayı ve altındaki sarı metali kontrol et anten zor bulunur orjınal söküp takılırken düşmüş olabılır
     iphone 4 wifi sorunu !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 12 Kasım 2014; 16:00:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.