Şimdi Ara

iphone 4 yurtdışı cihazımı unlock yaptırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışından kampanya ile alınan telefonumu kampanyadan çekilme bedeli mi öle bişey ile unlock yaptırdım. güncellediğim zaman telefonum tam olarak unlock oldu ama güncellediğim için jailbreak gitti :( artık ios5 çıkana kadar böle kullanacam gibi. telefonumu başkası aldı ve unlock işlemini de başkası yaptı yani konunun detayını bilmiyorum.

Bu şekilde telefonunu unlock yaptıran göremedim de bilgilendirme amaçlı konuyu kamoyuna arzettim saygılar...

ya gevey kullanmaktan kurtulmak çok güzel bişey ama jailbreaksiz iphone çıplak gibi böle bi bomboş gibi oluyo telefon jb ye alışan asla bırakamazmış

• bi de update yaptıktan sonra hiçbişeyiniz kaybolmuyor, ne uygulamalar ne telefon numaraları ne de başka bilgileriniz

bu konuda tereddütlü olan arkadaşlara duyrulur backup herşeyi koruyor.
  • Ben de AT&T den alınma IPHONE 4 var. Gevey ile kullanıorum. Geveysiz nasıl halletmişsiniz anlamadım. bilgilendirir misiniz?
  • Yurtdışındaki hat kampanyaları ile alınmıştı ve belli süre sonra kampanyadan cayarak (bu süre 3 ay sanırım) simlock olan telefon cayma bedeli gibi bisey ödeyerek, sanırım 170 Euro gibi bisey, unlock oldu yani. İphone4 toplamda 300 Euro ya mal oldu
  • telefon hangi ulkeden alindi onuda belirtseydiniz cunku ulkeden ulkeye operatorlerin uyguladiklari sistem degisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

telefon hangi ulkeden alindi onuda belirtseydiniz cunku ulkeden ulkeye operatorlerin uyguladiklari sistem degisiyor.

telefon fransadan alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedin

quote:

telefon hangi ulkeden alindi onuda belirtseydiniz cunku ulkeden ulkeye operatorlerin uyguladiklari sistem degisiyor.

telefon fransadan alındı

fransadan alinan telefonlar hakkinda ufak bir bilgilendirme yapayim.

operatorden kontratli alinan bir telefon (marka model farketmiyor) 3 ay sonra (onceden 6 aydi 3 aya indirdiler simdi) ucretsiz olarak sim kilidini actirma hakkina sahip oluyorsunuz. Burada ufak bir nuans var oda sudur; simkilidini actirmak icin kontrat sahibi basvurmak zorunda. Eger 3 aydan once telefonun simkilidini actirmak isterseniz operatorlerin belirli ucretleri var bunlari odemek zorundasiniz (orange 76€ bouygues 120€ vs...) ve bu ucretler faturaya yansitiliyor.

Hangi operator ile aldiginizda merak ettim simdi cunku 1 senelik kontrati normalde kapattiramiyorsunuz ama bir sure sonra (genelde 6 ay) daha ucuz bir tarifeye gecebiliyorsunuz. 2 senelik oldugu zaman kapattirabiliyorsunuz oda belirli bir sureden sonra sanirim. Burda benim anlamadigim cok sey var ben genelde surekli takip ediyorum yilbasindan beri 16gb iphone icin 200€ nun altinda pesinat hic olmadi sadece yilbasi indiriminde virgin mobile 16gb iphone icin 99€ pesinat ile hat aciyordu aylik odemende 1 sene veya 2 senelik kontratina gore degisiyordu benim gordugum en ucuz kampanya buydu.

300€ gercekten cok ucuz geldi bana isin sirrini banada soylerseniz bende alabilirim

Bukadar seyi nerden biliyorsun diceksin ben 1 senede 2 defa kontratli iphone aldim farkli operatorlerden 1 tanesini sattim 1 tanesinide kullaniyorum simdi ama bunuda satcam 1 ay içinde.

baska soru varsa cevaplayabilirim bu arada bouygues telecom simkilitli cihazlari simfree yaptirabiliyorum ucreti karsiliginda bunuda araya ekleyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedin

quote:

telefon fransadan alındı

fransadan alinan telefonlar hakkinda ufak bir bilgilendirme yapayim.

operatorden kontratli alinan bir telefon (marka model farketmiyor) 3 ay sonra (onceden 6 aydi 3 aya indirdiler simdi) ucretsiz olarak sim kilidini actirma hakkina sahip oluyorsunuz. Burada ufak bir nuans var oda sudur; simkilidini actirmak icin kontrat sahibi basvurmak zorunda. Eger 3 aydan once telefonun simkilidini actirmak isterseniz operatorlerin belirli ucretleri var bunlari odemek zorundasiniz (orange 76€ bouygues 120€ vs...) ve bu ucretler faturaya yansitiliyor.

Hangi operator ile aldiginizda merak ettim simdi cunku 1 senelik kontrati normalde kapattiramiyorsunuz ama bir sure sonra (genelde 6 ay) daha ucuz bir tarifeye gecebiliyorsunuz. 2 senelik oldugu zaman kapattirabiliyorsunuz oda belirli bir sureden sonra sanirim. Burda benim anlamadigim cok sey var ben genelde surekli takip ediyorum yilbasindan beri 16gb iphone icin 200€ nun altinda pesinat hic olmadi sadece yilbasi indiriminde virgin mobile 16gb iphone icin 99€ pesinat ile hat aciyordu aylik odemende 1 sene veya 2 senelik kontratina gore degisiyordu benim gordugum en ucuz kampanya buydu.

300€ gercekten cok ucuz geldi bana isin sirrini banada soylerseniz bende alabilirim

Bukadar seyi nerden biliyorsun diceksin ben 1 senede 2 defa kontratli iphone aldim farkli operatorlerden 1 tanesini sattim 1 tanesinide kullaniyorum simdi ama bunuda satcam 1 ay içinde.

baska soru varsa cevaplayabilirim bu arada bouygues telecom simkilitli cihazlari simfree yaptirabiliyorum ucreti karsiliginda bunuda araya ekleyim

senin kadar bilgim yok valla bana telefon fransadan geldi ve 3 ay sonra kampanyadan cayma bedeli gibi bişeyle simfree oldu onu biliyorum toplamda da 300 euroya mal oldu mevzunun detayını öğrenebilirsem daha detaylı bilgi verecem şuan benim kafam da çok karıştı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.