Şimdi Ara

iPhone 4 Yurtiçi Garantili Kutulu 550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri Renk #Siyah Model #iPhone 4 Kapasite #8 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model yükselteceğim için satılıktır. Faturası kayboldu, ancak garanti belgesi duruyor. 11 ay garantisi devam ediyor. Cihaz mediamarktdan alınmıştır.

Cihazın Titreşim Motoru Arızalı. Hafif vurunca çalışıyor, ama kısa süre sonra tekrar aynı sorunu yaşıyor. Yani titreşim olmadan kullanacak olursa sıkıntı yaşamaz. Servise göndermek ile zaman kaybı yaşamamak adına uygun fiyattan satıyorum. Bunların dışında bahsetmediğim herhangi bir sorunu yoktur.

Kozmetik olarak 10/8 alır. Kenarlarında soyulma vs yok. Home tuşunun yanında yaklaşık 0.9 mm gibi bir kılcal çiziği var. Onun dışında ekran jelatiniyle kullanıldı.

Cihazın yanında verilecek aparatlar;
    1 adet orjinal kulaklık
    2 adet usb kablosu (1 tanesi orjinal)
    1 adet şarj soketi (orjinal) ve kutusu

Pazarlık için mesaj atmayın, fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. Tok satıcıyım, aciliyeti yoktur.

Cihaz temizdir. Vuruk, kırık vs yoktur.

Şuanlık fotoğrafı yok, en kısa sürede fotoğraf eklemeye çalışacağım

Fiyat: 550 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güncel
  • iphone4 kaç gb 'lık ?
  • 8 GB, fakat şuanlık konu askıda kalsın. Çünkü servise gönderdim pazartesi, gelmesini bekliyorum.
  • Cihaz servisden bugün geldi. Onarımı yapılmış, stabil bir şekilde çalışmaktadır.

550 TL'den satışa devam edelim. İndirim söz konusu değildir lütfen pm atmayın.

Komisyonu karşılamak kaydıyla, sanalpazar, gittgidiyor, sahibinden tarz sitelerde ilan açılır. Kayseri'den elden alışveriş yapılır.
  • Sony Xperia ion ile takas teklifi aldım. Sizce nasıl telefon? Kullanan var mı?
  • Pm attim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.