Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[4.000 TL] Razer Barracuda Pro (Sıfır Ayarında, Faturalı, Garantili)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Sahibinden'de "Param Güvende" ile sattığım ürünün son durumu aşağıda. Sıfırı 9.500 TL olan kulaklık çöp oldu resmen. Hiçbir ürünü bu şekilde satacak biri değilim. Benim kadar titizi de zor bulunur. Gözüm gibi baktığım kulaklığı kutusundan çıkarıp denerken katlamaya çalışmışlar. Alıcı ürün hakkında bilgili, böyle bir şey yapacağını sanmam. Ya kargocu ya alıcının yanındaki birileri. Ben alan kişinin dürüstlüğüne inanmak istiyorum. Geriye tek bir seçenek kalıyor: Kargocu kulaklığı kutusundan çıkarıp kullanmış (kapalı kutuyla voleybol bile oynasalar kendi kutusunun ve benim yaptığım paketin içinde bu hale gelmez).
Param Güvende ile sattığım için sorgusuz sualsiz anında iade edildi tabii. Sahibinden tarafından sigortasız gönderildiği için kargoda da hak iddia edemiyorum. Tek hatam kulaklığın detaylı fotoğraflarını ve videolarını çekmemek. İşimin gücümün arasında, alıcıyı bekletmemek için bir an önce paketleyeyim derken unutmuşum. Siz siz olun kargoya teslim etmeden önce sattığınız ürünün sağlam olduğunu mutlaka belgeleyin.