Şimdi Ara

[4.000 TL] Razer Barracuda Pro (Sıfır Ayarında, Faturalı, Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [4.000 TL] Razer Barracuda Pro (Sıfır Ayarında, Faturalı, Garantili)

Razer Barracuda Pro Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık

02.08.2023'te Trendyol'dan alındı. Ağustos 2025'e kadar garantisi devam ediyor. Kutusu ve aksesuarları tam.

Titiz ve temiz bir kullanıcıyım. Evden hiç çıkarmayıp sürekli çekmecemde muhafaza ettim. Başka kulaklıklarım da olduğundan her şeyiyle sıfır ayarında, pırıl pırıl durumdadır. Kutusundan yeni çıkmış bir üründen ayıramayacağınıza garanti veriyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sahibinden'de "Param Güvende" ile sattığım ürünün son durumu aşağıda. Sıfırı 9.500 TL olan kulaklık çöp oldu resmen. Hiçbir ürünü bu şekilde satacak biri değilim. Benim kadar titizi de zor bulunur. Gözüm gibi baktığım kulaklığı kutusundan çıkarıp denerken katlamaya çalışmışlar. Alıcı ürün hakkında bilgili, böyle bir şey yapacağını sanmam. Ya kargocu ya alıcının yanındaki birileri. Ben alan kişinin dürüstlüğüne inanmak istiyorum. Geriye tek bir seçenek kalıyor: Kargocu kulaklığı kutusundan çıkarıp kullanmış (kapalı kutuyla voleybol bile oynasalar kendi kutusunun ve benim yaptığım paketin içinde bu hale gelmez).

Param Güvende ile sattığım için sorgusuz sualsiz anında iade edildi tabii. Sahibinden tarafından sigortasız gönderildiği için kargoda da hak iddia edemiyorum. Tek hatam kulaklığın detaylı fotoğraflarını ve videolarını çekmemek. İşimin gücümün arasında, alıcıyı bekletmemek için bir an önce paketleyeyim derken unutmuşum. Siz siz olun kargoya teslim etmeden önce sattığınız ürünün sağlam olduğunu mutlaka belgeleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.