Şimdi Ara

iPhone - 4K video izleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük Edit: Yorum yapan veya yapmayan arkadaşlara ithafen yazıyorum sadece zevk için indirdim denedim olmadı buraya yazdım evde onca FullHD monitor,TV varken telden film izlicek değilim LGnin reklamlarında gördüm ilgimi çekti bir filmin ara kesit videosu ile deneme yaptım olmadı ondada size sordum.

Anlamadığım siz neyin kafasını yaşıyorsunuzda bu kadar ukala cevaplar verebiliyorsunuz ?

Arkadaşlar bugün 4K bir film indirdim.İlk olarak iP4 e attım açmadı hata verdi.Sonra iP5 e attım iTools ile gene aynı şekilde hata verdi.Cihazlar JBli 4K video izleyebilmem için bildiğiniz bir tweak felan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakkiAlkan -- 4 Ağustos 2014; 1:38:08 >

• HakkiAlkan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 55 inç uhd tvlerde bile full HD ile ultra (4k) farkı anlaşılamazken ; 3.5 inç ve veya 4 inç ekranda neyi görmeye çalışacaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 31 Temmuz 2014; 21:18:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Arkadaşım 55 inç uhd tvlerde bile full HD ile ultra (4k) farkı anlaşılamazken ; 3.5 inç ve veya 4 inç ekranda neyi görmeye çalışacaksınız..

Zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

Zevk meselesi

Alıntıları Göster
    Mümkün değil arkadaşım. İstediğin şey iPhone 4'ün boyunu epey aşıyor. Eklenti, yama vs ile çözebileceğin bir durum değil, sahip olduğu donanımın gücü yetmeyecektir. iPhone 5'in de altından kalkabileceğini sanmıyorum. Yüksek çözünürlük değil, istediğin ultra yüksek çözünürlük.

Diğer taraftan arkadaşın dediği gibi görsel olarak bir faydası olmayacaktır ama tabi "zevk" meselesi :) kimse bir şey diyemez, tabi gereksiz yere hafızada kaplayacağı alan, o videoyu oynatabilmek için harcanacak ek güç de cabası.

HDPlayer isimli video oynatıcısının yorumlarında bir vatandaş "artık 4K videoları, iPhone 5s telefonumda izleyebiliyorum" demiş, ne kadar doğru bilemiyorum, ben inanmadım :).

Aşağıya ekleyeceğim Youtube videosundaki arkadaş, iPhone 5 ve iPad 4 ile akıcı şekilde izlenebildiğini iddia edip kanıt olarak videosunu çekmiş. Kullandığı programları da yazmış.

Sonuç? Hüsran, kendisi ya akıcının ne olduğunu bilmiyor ya da bugüne kadar izlediği videolar hep böyleydi ve bunu normal karşılıyor. Tek akıcı sahne videodaki, sarı çiçeklerin olduğu manzara, çünkü herhangi bir hareket yok o sahnede. Özetle iPad 4 altından kalkamamış. Denemek istersen kullandığı video:

Youtube için 4K seçeneğini cihazda nasıl seçersin bilmiyorum ama dosyayı indirip telefonuna kopyalamayı deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 1 Ağustos 2014; 14:39:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Mümkün değil arkadaşım. İstediğin şey iPhone 4'ün boyunu epey aşıyor. Eklenti, yama vs ile çözebileceğin bir durum değil, sahip olduğu donanımın gücü yetmeyecektir. iPhone 5'in de altından kalkabileceğini sanmıyorum. Yüksek çözünürlük değil, istediğin ultra yüksek çözünürlük.

Diğer taraftan arkadaşın dediği gibi görsel olarak bir faydası olmayacaktır ama tabi "zevk" meselesi :) kimse bir şey diyemez, tabi gereksiz yere hafızada kaplayacağı alan, o videoyu oynatabilmek için harcanacak ek güç de cabası.

HDPlayer isimli video oynatıcısının yorumlarında bir vatandaş "artık 4K videoları, iPhone 5s telefonumda izleyebiliyorum" demiş, ne kadar doğru bilemiyorum, ben inanmadım :).

Aşağıya ekleyeceğim Youtube videosundaki arkadaş, iPhone 5 ve iPad 4 ile akıcı şekilde izlenebildiğini iddia edip kanıt olarak videosunu çekmiş. Kullandığı programları da yazmış.

Sonuç? Hüsran, kendisi ya akıcının ne olduğunu bilmiyor ya da bugüne kadar izlediği videolar hep böyleydi ve bunu normal karşılıyor. Tek akıcı sahne videodaki, sarı çiçeklerin olduğu manzara, çünkü herhangi bir hareket yok o sahnede. Özetle iPad 4 altından kalkamamış. Denemek istersen kullandığı video:

Youtube için 4K seçeneğini cihazda nasıl seçersin bilmiyorum ama dosyayı indirip telefonuna kopyalamayı deneyebilirsin.

Arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim bu LG'nin reklamını görünce malum insan heves yapıyor Filmide zaten telefonda izlicekte değilim tatmin olmak için denedim olamadıkta

• quote:

Orijinalden alıntı: HakkiAlkan

quote:

Orijinalden alıntı: 1megabayt

Arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim bu LG'nin reklamını görünce malum insan heves yapıyor Filmide zaten telefonda izlicekte değilim tatmin olmak için denedim olamadıkta

Alıntıları Göster
    birinci olarak iPhone 4'ler 32gb üretildi en fazla.

5'te ise 64gb en fazla

4K filmler ise 100gb felan tutuyordu.

Ayrıca sakın deneme eğer müzik videoklibi felan ise bile.Telefon yanar abartmıyorum.

Yabancı forumlarda Macbook air 11inç'te 4k film açmaya çalışınca ısınmaktan zarar gördüğünü yazmışlardı.mba bile zarar gördüyse telefon patlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

birinci olarak iPhone 4'ler 32gb üretildi en fazla.

5'te ise 64gb en fazla

4K filmler ise 100gb felan tutuyordu.

Ayrıca sakın deneme eğer müzik videoklibi felan ise bile.Telefon yanar abartmıyorum.

Yabancı forumlarda Macbook air 11inç'te 4k film açmaya çalışınca ısınmaktan zarar gördüğünü yazmışlardı.mba bile zarar gördüyse telefon patlar.

İlk zaten Transformers'ın son filminin fragmanını attım 4K yemedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim :). Kolay gelsin.

• İphone 4 720 p mkv yi düzgün çaliştiramiyoken 4 k neyin fantazisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

İphone 4 720 p mkv yi düzgün çaliştiramiyoken 4 k neyin fantazisi

mkv yi bilemem ama 1080p mp4 leri sorunsuz izliyorum.mkv nin farkı nedir ?
  • Arkadaşlara katılıyorum hadi oldu da açtın ekranın 4k değil 4k nın bir manası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef çok zor.
  • HakkiAlkan kullanıcısına yanıt
    1080p izliyorsan tamamdır hocam daha ne istiyorsun,şu an 4k performansı beklemek için çok erken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

1080p izliyorsan tamamdır hocam daha ne istiyorsun,şu an 4k performansı beklemek için çok erken.
    ipad air 2 ve iphone 6 bile 4k oynatamaz. 4k bir film 100gb tutuyor ipad air 128gb alsan filmi oynatırsın ama filmin 5. dakkasında cihazın ya patlar yada çooooook büyük geri dönülemiyecek zararlar verir. birde bu 4k neyin fantezisi lg g3 kullanıyorum 2k film oynattım cihaz alev topu gibi oldu. 4k yı düşünemiyorum.
    İYİ FORUMLAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlürkenPepsiİçenİnsan

ipad air 2 ve iphone 6 bile 4k oynatamaz. 4k bir film 100gb tutuyor ipad air 128gb alsan filmi oynatırsın ama filmin 5. dakkasında cihazın ya patlar yada çooooook büyük geri dönülemiyecek zararlar verir. birde bu 4k neyin fantezisi lg g3 kullanıyorum 2k film oynattım cihaz alev topu gibi oldu. 4k yı düşünemiyorum.
    İYİ FORUMLAR...

Alıntıları Göster
    Anlamıyorum 4K ekrandan öte cihaz için sadece codec değil mi? Tamam biraz zorlar ama heryerde bakıyorum patlar,uf olur vs tarzı şeyler ne 4Kymış bu :D

• 1136x640 piksel film indir veya dönüştür. 4k niyetiyle izle aralarında fark olmaz çünkü o çözünürlük ayarı senin ekranındaki her pikseli kullanır fakat 4k'nın senin ekranında kullanabileceği ne renk paleti ne de piksel sayısı bulunmaz. Saçma bir hedef kısacası

• Bu neyin kafasi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

1136x640 piksel film indir veya dönüştür. 4k niyetiyle izle aralarında fark olmaz çünkü o çözünürlük ayarı senin ekranındaki her pikseli kullanır fakat 4k'nın senin ekranında kullanabileceği ne renk paleti ne de piksel sayısı bulunmaz. Saçma bir hedef kısacası

hocam anlamadığım birşey var tamam 720,1080,2k,4k çözünürlük olarak belirtiliyorda kalite olarak nasıl oluyor.ben mesela 800x600 lük videoyu 1920x1080 e genişletirim full hd olur.normal full hd yi de 4k çözünürlüğe çekerim 4k derim.çözünürlük bi yana kalite olarak nasıl oluyor aralarında ki ayrım.

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bu neyin kafasi?

napıcan kardeş sende mi kullanıcan yoksa ?

• Zenginsen sıkıntı yok çünkü telefon cortlar (ip4)

• quote:

Orijinalden alıntı: Semih98

Zenginsen sıkıntı yok çünkü telefon cortlar (ip4)

iP4'ten bir beklentim yok zaten telefon Allah'a emanet çalışıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.