Şimdi Ara

İphone 4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki iphoneyi almayı düşünüyorum.2016 yazına kadar kullanıp satıp 7 çıktığı zamanlarda telefonların durumuna göre 6s veya 7 almayı düşünüyorum.Şuan pazarlık yapmadım ama ikinci elde beni ne kadar zarara uğratır ? Oyun falan pek oynamam son sürümde şuan face , twitter , whatsaap , safari kullanırım genel olarak pek sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.5 al diyenler olabilir daha önceki telefonumda 4s ti çalındı kasasını çok sevdiğim için tekrar 4s alıcam. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ogrenciden-temiz-beyaz-4s-202425634/detay/

• Orta tus ile arka kamera tarafinda bi sorun var sanki mobildey tam goremiyorum. 1 sene sallar sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Orta tus ile arka kamera tarafinda bi sorun var sanki mobildey tam goremiyorum. 1 sene sallar sizi

Orta tusun orda önemsiz bi çatlak var arka taraftada leke gibi bisey var galba birazdan bakıcam telefona.Fiyat normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan513

quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Orta tus ile arka kamera tarafinda bi sorun var sanki mobildey tam goremiyorum. 1 sene sallar sizi

Orta tusun orda önemsiz bi çatlak var arka taraftada leke gibi bisey var galba birazdan bakıcam telefona.Fiyat normal mi ?

Fiyat bence fazla orta tus catlak arkadada leke varsa temiz 4s 600- 650 ye bulunur 8gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    Orta tus çatlak değil hemen yanında ufak bir çatlak var kullanıma engel olmayan.Ve telefon 16 gb.570 tlden 530 tl civarına indirebilirim heralde.Bulunduğum bölge dolayısıyla pek seçenek şansım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.