Şimdi Ara

iPhone 4S 16 Aralıkta Turkcell'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni bir maceraya yine hoş geldiniz, artık fiyatı yükselten bayilerimi, kontratlı satmak istemeyip peşin satan cep merkezlerimi, 3-4 ay sırada olmana ragmen sıranın sana gelmemesimi, torpil-aracı aramakmı herşey burda
  • 2400 TL sözleşmesiz satış fiyatı tahmin ediyorum son ÖTV zammı ve döviz artışlarından sonra
  • 10 gün önce iphone4 'ü servisten almaya gittiğimde genpa çalışanları kendi aralarında konuşurken kulak misafiri olmuştum. Sanırım orada sorumluydu ve ağzından çıkan tarih 15 aralıktı ve taş catlasın 2200tl yi geçmeyeceğini sölüyordu bekle diyordu yanındakine. çıkış tarihi 16 aralık denildiğine göre adamın bir bildiği var sanırım ...
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckanrap

ya geçen sene bir arkadaşım burda telefoncunun biri sayesinde çıktıktan bir ay gibi bir sürede 0 genpalı 4 bulmuştu 32 gb 2300 :) hadi ben 2500 lira vereyim ocak 5 6ya kadar bulabilirmiyim :)
    beyler benim soruma cevap verecek olan warmı

hocam sorunuzun cevabını kimse bilemez ki şu an yani stok durumu geçen seneki gibi olursa bulamazsınız, sorun olmazsa belki bulabilirsiniz

ama hocam yurtdışından 32 GB sim free 2000 liraya getiren varken 2500 liraya almaya değer mi siz onu düşünün bence. 2 yıldır iphone kullanıyorum 3GS ve 4 aldım ikisi de sim free bile değil sim kilitli ama hiç sorun çekmedim çok şükür. Servislik bir durum olsa belki bir kaç 100 liraya mal olur ama en baştan 500 lira fazla vermeye deger mi sırf garanti için tartışılır bir konu. tabi tercih meselesidir bu ben sadece fikrimi söyledim. saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: piquant

10 gün önce iphone4 'ü servisten almaya gittiğimde genpa çalışanları kendi aralarında konuşurken kulak misafiri olmuştum. Sanırım orada sorumluydu ve ağzından çıkan tarih 15 aralıktı ve taş catlasın 2200tl yi geçmeyeceğini sölüyordu bekle diyordu yanındakine. çıkış tarihi 16 aralık denildiğine göre adamın bir bildiği var sanırım ...

bu doğruysa eğer valla şaşırıyorum şuan ozaman 2400 filan 32 yi rahat buluruz :)
  • 4s için kontrat bağlama yanlısına sakın düşmeyin unutmayın ki 4s bir ara model ve zamanında 3g ile 3GS nin aralarındaki fark gibi ip4 ile arasında fark yok. Eğer bu telefona 2 yıl kontrat bağlarsanız. Bir sonraki model için çok üzüleceksiniz. İp4 fiyatı su an nekadar ki 4s 2200 olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 1 Aralık 2011; 21:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

8 gb'lık iphone 4'ün fiyatını gördükten sonra 4s'ler için tahmin bile yapamıyorum artık :)))

Nedir Turkcell'de i4 8GB'in fiyati?

(Ama resmi fiyatini soruyorum. TIM lerin ustune koyup satmak istedikleri fiyat degil)

8 GB için 500 mb internet dahil 92 TL * 24 ay şeklinde açıklandı fiyatı.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/iphone4.aspx

• iPhone 4 8GB nin fiyatları böyleyken iPhone 4S için Turkcell den 2. el eli 1995+ model muayyer bir araca denk fiyat bekliyorum
  • Umarım Turkcell ve Avea dışında aynı anda Media Markt, ElectroWorld gibi yerlerde getirirde aynı fiyata kaça gelirse tabi bazı fırsatçı Turkcell bayilerinden kurtuluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

iPhone 4 8GB nin fiyatları böyleyken iPhone 4S için Turkcell den 2. el eli 1995+ model muayyer bir araca denk fiyat bekliyorum

bende hocam bende. şöyle radikal bir karar kalıp 649$+KDV olsa ya :D ABD ye kote olan tek şirket ABD fiyatları ile gibi lanse etseler. Ne dersiniz hoş olmazmıydı..

not: umut gönlümün ekmeği umar ha umar umar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.