Şimdi Ara

İPHONE 4S 16 GB BEYAZ RESMI PASAPORT KAYITLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazda hiçbir donanımsal yada yazılımsal sorun yoktur. Kozmetik durumu 10 üzerinden 8,5

Sanalpazar üzerinden satışı

http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-16-Gb-Beyaz-Resmi-Pasaport-Kayitli__isp10340011

elden 950 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscardante -- 28 Ağustos 2013; 10:02:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aman fotoğraf koyarsınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscardante

Cihazda hiçbir donanımsal yada yazılımsal sorun yoktur. Kozmetik durumu 10 üzerinden 8,5

Sanalpazar üzerinden satışı

http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-16-Gb-Beyaz-Resmi-Pasaport-Kayitli__isp10340011

elden 950 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Hem 4 hem 950 sıfırları kaç lira bşr baksan iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jester kusura bakma. yanlıs yazmısım ürün i phone 4S 16 gb.

• ürün rezerve olmuştur

• bu adam dan alış veriş yapmayın hala söz verdiği kualklığı gönderecek telefonlarıma çıkmıyor bir kulaklık için yapmayın be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtech-vti -- 7 Eylül 2013; 13:22:30 >
  • Baska bir konu ile ilgili de sorunlu bir alisverisi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacrymatoire

Baska bir konu ile ilgili de sorunlu bir alisverisi var.

selam hocam öğrenebilirmiyim o sorunlu alışverişi
  • hangi alışverişmiş bende açıklamasını istiyorum. lafta dolma değil bu bu şeklinde.

• konuya geç cevap yazmamın sebebi yurt dışında olmamdır.

şimdi olayın hikayesi şu şekildedir.

Arkadaşın ismi Hakan benim adım Emrah.

İlandı telefonu yurt dışından almıştım. ve kullanımına muntazam dikkat ettim. ama ekranında çizik varmış. aldığım anda tim shop da ekran konuma jelatinini hemen yapıştırmışlardı. cihazı Hakan'a sattıktan sonra hakan cihazın ekranında çizik olduğunu söyledi. ekran filmini değiştirmek istemiş ve değiştirirken bunu farketmiş. Bende bunun üzerine Hakan telefonu iade alabileceğimi benimde ilk defa kendisinden bunu duyduğumu söyledim. hakan'da ilanda cihazın kozmetiğinin 8,5/10 olduğunu yazdığıma istinaden ve ayrıca zaman kaybı yaşamamak için cihazı iade etmek istemediğini söyledi. ilanda da görüleceği gibi ilanda içerik ile ilgili bir bilgi vermemiş idim sadece telefonu gönderecektim. Ama hakana 3-4 güne kadar bir şarj cihazı ayarlayıp göndereceğim sözünü verdim. (kendisinin 600 peşin 300 teslimat aldığım gün yatırırım sözünü vererek kaç parçada ve kaç günde yatırdığını kendisi açıklayacaktır.) mücbir sebeplerden dolayı şarj cihazını gönderme işim 3-4 günden 6-7 güne uzadı. bu arada hakan şarj cihazı için günde 2 -3 defa arıyor ben ise malum sebeplerden cevap veremiyordum. en sonunda kendisini "ana bacına karına küfür ettirdin" tarzında bir sms atınca kendisini arama zorundalığında kaldım. burada konuşma tarzını ve terbiyesizliğini anlatacak değilim. işin özünde nahoş bir durum oluştur. zaten bu konuşmanın akabinde bu münasebetsizin kargosunu yolladım. kendisi de sürat kargodan teslim almış ve kullanmaya başlamıştır. ama bu edepsizin duru durağı olmadığı için imzasına dolandırıcı olarak beni eklemiş ve ilana koyduğum her şeyi karalayacağını belirtmiştir.

kendisi hakkında şikayetçi olmama rağmen daha sonrasında nasıl bir çirkeflik ile karşılaşacağımı bilmediğim için eylül ayında savcılığa yaptığım şikayeti geri almak zorunda kaldım. almasaydım bu düzeysizlik ile avukat olan eşim muhatap olacaktı. Allah'ımdan bulsun diyerek kendisini havale ettim.

olayın aslı astarı budur arkadaşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.