Şimdi Ara

Iphone 4s + 3g ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teni Iphone 4S kullanıcısıyım. Sorumu nereye yazacağımı bilemedim, aradıgım cevabıda baya bakınmama ragmen bulamadım.

Evimde internet yok, Iphone 4s i modem olarak kullanıp evdeki laptopuma wireless internet saglayabilecegimi soylediler. Tabi ayrıca 4S ile her istedigim yerde internete baglı olmakta guzel olurdu.
    Fakat 3g ile iphone şarjının cok cabuk bittigini ve 3g internetin beni kesmicegini soyleyenler oldu. (netten düzenlı olarak dizi izliyorum)

siz ne dersiniz 3g fiyatları ve hızı nasıldır, hıc bu işlere girmeyip uydunet mı baglattırsam, iphone 4s + 3g ile pil ömru ne kadar gidiyor _?

Yardımcı olursanız seviniim

• quote:

Orijinalden alıntı: brom

Merhabalar,

Teni Iphone 4S kullanıcısıyım. Sorumu nereye yazacağımı bilemedim, aradıgım cevabıda baya bakınmama ragmen bulamadım.

Evimde internet yok, Iphone 4s i modem olarak kullanıp evdeki laptopuma wireless internet saglayabilecegimi soylediler. Tabi ayrıca 4S ile her istedigim yerde internete baglı olmakta guzel olurdu.
    Fakat 3g ile iphone şarjının cok cabuk bittigini ve 3g internetin beni kesmicegini soyleyenler oldu. (netten düzenlı olarak dizi izliyorum)

siz ne dersiniz 3g fiyatları ve hızı nasıldır, hıc bu işlere girmeyip uydunet mı baglattırsam, iphone 4s + 3g ile pil ömru ne kadar gidiyor _?

Telefondan bilgisayara hotspot aracılığıyla internet verip dizi izlerseniz gelecek faturayı düşünemiyorum bile

• mantıken modem olarak kullanırken tel.i pc'ye bağlayacaksınız bu sırada zaten telefon sarj olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithan35

mantıken modem olarak kullanırken tel.i pc'ye bağlayacaksınız bu sırada zaten telefon sarj olur.

Wireless ile dagatacagim demis
  • quote:

Orijinalden alıntı: brom

Merhabalar,

Sence fiyatı nasıldır? Ucuz birşey olsa hepimiz evdeki neti kapatır personal hotspot olarak kullanırdık. Uyduneti bağlat, yanına 1gb internet al telefonuna.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.