Şimdi Ara

!!!IPhone 4s %50 Lerde ve Uygulamada Kapanma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm. Iphone 4S Kullanıcısıyım ve garantisi 11.04.2014 de sona erecek. Telefonum yaklaşık 1 aydır %20 şarj ile kapanıyor yeniden başlatmaya çalışınca şarj ihtiyacını gösteriyordu.Fakat şu 2 gündür neredeyse %50 şarjda ve Clash Of Clans-Facebook da iken kapanmaya başladı. Telefon yaklaşık 10 dakika sonra yeniden açılıyor fakat şarjı %5 azalmış şekilde açılıyor.Tekrar o uygulamalara girmek için uğraştığımda tekrar kapanıyor ve aynı işlemler devam ediyor.

Sorum: Biraz daha beklesem mi garantiye göndermek için ?

-Sizce yazılımsal bir sorun olabilir mi ?

-Değişim söz konusu olabilir mi ?

-Garantiden dönüşü kaç günü bulur ?

Vereceğiniz cevaplardan ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.

• Sarj sorununu vs yaz wifide kopmalar oluyor yaz restore ettim sikintim devam ediyor yaz GENPAya yolla degisim cikar. 9 aralikta yolladigim 4S hâlâ teleservicede degisim bekliyor, 3ocakta genpaya yolladigim 4S bugun icerisinde degisimi yapilarak elime ulasti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedense cogu 4s te var 1,5 aydir benimde boyle hatta az once %24te kapandı yurt dışı cihazı olduğu için garantide yok apple storede orjinal batarya satilacakmis artik onu bekliyorum yan sanayi bataryaya nedense güvenemiyorum ama bu ios7den sonra oldu o kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

Bu nedense cogu 4s te var 1,5 aydir benimde boyle hatta az once %24te kapandı yurt dışı cihazı olduğu için garantide yok apple storede orjinal batarya satilacakmis artik onu bekliyorum yan sanayi bataryaya nedense güvenemiyorum ama bu ios7den sonra oldu o kesin

Sadece batarya değişimi mi ? Telefonda bir problem yok mudur yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanJDM -- 14 Ocak 2014; 19:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Sarj sorununu vs yaz wifide kopmalar oluyor yaz restore ettim sikintim devam ediyor yaz GENPAya yolla degisim cikar. 9 aralikta yolladigim 4S hâlâ teleservicede degisim bekliyor, 3ocakta genpaya yolladigim 4S bugun icerisinde degisimi yapilarak elime ulasti.

Bunları yazarsam direk değişim oluyor yani? Doğru mu anladım yoksa yazılımsal bir problem olduğunu düşündüğünüz için mi değişim olur dediniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanJDM -- 14 Ocak 2014; 19:53:01 >
  • Beklemeden garantiye verin bence. 1-2 yılı doldurmuş çoğu iphone'da var bu sorun.

• Bu sorunun sebebi nedir onu öğrenmeye çalışıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ios 5.1.1 kullanırken de yüzde 20-30'larda kapanma oluyordu. Bi süre sonra pil ölmeye başlıyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ios 5.1.1 kullanırken de yüzde 20-30'larda kapanma oluyordu. Bi süre sonra pil ölmeye başlıyor demek ki.

Bu değişim gerektirir mi sizce ?
  • Orjinal yedek parça üretilmediği için pili değiştirdiğinizde çin malı bişey takılacak. O da büyük ihtimalle fazla uzun ömürlü olmaz. Apple mağazası açıldığında parça satılacak diye söylentiler ama nekadar doğru bilmiyorum.

Benim pil de şu an kapasitesi yarıya düştü ve yüzde kaçta kapanacağı belli olmuyor. Harici bataryayla idare ediyorum şimdilik. İyice pert olduğunda değiştirirm

• Batarya değişiminden bahsediyorsunuz değil mi ? Telefonun komple değişimi söz konusu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanJDM

Batarya değişiminden bahsediyorsunuz değil mi ? Telefonun komple değişimi söz konusu olabilir mi ?

Kardes direk yenisi ile degistirirler merak etme. Adana veya istanbul genpaya yolla, fatura fotokopisini cek sikintilarini abartarak yaz 15 gun sonra gelir telefon. Gecmis olsun tekrar

• Ben sarj sorunu + wifi çekmiyor diye genpaya yolladım telefonu değiştirmek değil 103 tl pars istediler ama el mahkum verdim.

• Evet sadece batarya problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Ben sarj sorunu + wifi çekmiyor diye genpaya yolladım telefonu değiştirmek değil 103 tl pars istediler ama el mahkum verdim.

Sizin garanti bitmiş olabilir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanJDM -- 15 Ocak 2014; 11:01:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

Evet sadece batarya problemi

Teşekkürler.
  • quote:

Ben sarj sorunu + wifi çekmiyor diye genpaya yolladım telefonu değiştirmek değil 103 tl pars istediler ama el mahkum verdim.

Ucreti ne icin istediler. Garantiniz yolk muydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Ucreti ne icin istediler. Garantiniz yolk muydu

Garantim vardı. Ne için istediklerini bilmiyorum. Şu an telefonu geri almaya odaklandığım için arada kaynadı.

• Şu başlıkları bi düzgün yazamıyosunuz değil mi

Pil ölmüş maalesef garantisi varsa gönderin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.