Bildirim
İPHONE 4S 64 GB 1000 TL Acil Cevab Lütfen :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben 5 kuruş bile vermem o telefona.G2 falan alın bin kat daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kartoo378
Arkadaşlar bugune özel iphone 4s Sıfır gitti gidiyorda buldum % 40 indirimli 1000 tl şu an 1500 den Düşmüş alınırmı sizce 64 GB olması cabası :D Biliyorum üstüne 3 4 model cıktı ama iphone 4s bu sonucta :D
1000 TL'ye daha güncel telefon alabilirsiniz ama sonuçta 4S o da pişman etmez sanırım... Şahsi fikrimi sorarsanız 1000 liraya daha güncel ve güzel bir telefon alırdım. Huawei Ascend G7 gibi. Hem hafızası da artıyor ya da General Mobile 4G.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 7 Haziran 2015; 23:02:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: okantopuz
quote:
Arkadaşlar bugune özel iphone 4s Sıfır gitti gidiyorda buldum % 40 indirimli 1000 tl şu an 1500 den Düşmüş alınırmı sizce 64 GB olması cabası :D Biliyorum üstüne 3 4 model cıktı ama iphone 4s bu sonucta :D
1000 TL'ye daha güncel telefon alabilirsiniz ama sonuçta 4S o da pişman etmez sanırım... Şahsi fikrimi sorarsanız 1000 liraya daha güncel ve güzel bir telefon alırdım. Huawei Ascend G7 gibi. Hem hafızası da artıyor ya da General Mobile 4G.
GM 4g de kesin karar kıldımda siyah la beyaz arasında tercih ypamadım :D Beyaz alıp siyah kapak takıcam galiba D: -
Doğru karar vermişsin. Ona da sen karar ver dostum. bana sorarsan beyaz daha hoş duruyor. -
quote:
Doğru karar vermişsin. Ona da sen karar ver dostum. bana sorarsan beyaz daha hoş duruyor.
Dostum benim için ses kalitesi herşeyden önde gelir de bu cihaz da ses kalitesi cok düşük diyorlar o sıkıntı -
quote:
quote:
Doğru karar vermişsin. Ona da sen karar ver dostum. bana sorarsan beyaz daha hoş duruyor.
Dostum benim için ses kalitesi herşeyden önde gelir de bu cihaz da ses kalitesi cok düşük diyorlar o sıkıntı
Dostum birde G7'ye bak. -
quote:
quote:
quote:
Dostum benim için ses kalitesi herşeyden önde gelir de bu cihaz da ses kalitesi cok düşük diyorlar o sıkıntı
Dostum birde G7'ye bak.
Evet baktım 959 TL diyor güzelde cihaz ses kalitesi iyi olduğu içinmi onu önerdin ?
-
Alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatına göre özellikleri iyi olduğu için önerdim. Ses kalitesi ne kadar bilemiyorum, yanlış bilgilendirmek istemem. -
ekran küçük demezzsen alınır
Benim şüphem ise
4S çıktığındaki uygulamalar ile şimdiki uygulamaların boyutları arasında farklar var
Mesela face ve whats up uygulamaları ne kadar cok değişime ugradı
Bankacılık uygulamalrı da öyle
uygulmaların ilk surumleri ile kullanırsan alınır
Ama güncelleyeceğin için belki kasma yapabilir
Çok fazla uygulama yuklemem dersen alnır bence..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- internetten telefon alınır mı
- device health services nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X