Şimdi Ara

İphone 4s Almanya hat takınca uyarı veriyor.(simfree)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta ailem Almanya'dan gelirken 4 adet iphone 4s aldı frankfurt Apple bayisinden. geldiklerinde 3 ü nü sorunsuz kullanmaya başladık.Ancak birisinde hattı takınca ''only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone'' uyarısı alıyoruz..yani telefonu kullanamıyoruz.ne yapmam gerekir sorun nedir ? bilgisi olan ya da daha once basına gelen bırısı yardımcı olursa sevınırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ffndy

Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta ailem Almanya'dan gelirken 4 adet iphone 4s aldı frankfurt Apple bayisinden. geldiklerinde 3 ü nü sorunsuz kullanmaya başladık.Ancak birisinde hattı takınca ''only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone'' uyarısı alıyoruz..yani telefonu kullanamıyoruz.ne yapmam gerekir sorun nedir ? bilgisi olan ya da daha once basına gelen bırısı yardımcı olursa sevınırım.

hocam sorunuz ile alakasız biliyorum ama merak ettim, kaça almışlar acaba telefonları?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.Geçen hafta ailem Almanya'dan gelirken 4 adet iphone 4s aldı frankfurt Apple bayisinden. geldiklerinde 3 ü nü sorunsuz kullanmaya başladık.Ancak birisinde hattı takınca ''only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone'' uyarısı alıyoruz..yani telefonu kullanamıyoruz.ne yapmam gerekir sorun nedir ? bilgisi olan ya da daha once basına gelen bırısı yardımcı olursa sevınırım.

Sim kilitli hocam manasi bu verebilirseniz adama geri verin
  • arkadaslar 629 euro'ya alındı..ancak dıger telefonlarda aynı bayii'den alındı .onlarda neden sorun cıkmadı ? sadece bu mu unlockk. ?
  • quote:

arkadaslar 629 euro'ya alındı..ancak dıger telefonlarda aynı bayii'den alındı .onlarda neden sorun cıkmadı ? sadece bu mu unlockk. ?

aynısı bana da münih apple store'da oldu. aldığınız apple store'a mail atın güzelce anlatın ve yanına imei numarası ile model numarasını da yazın 1 hafta içinde unlock oluyor.
  • Bazen öyle aksilik olabiliyor :) araya karismistir o da size denk gelmis :)
    0800 2000 136 bu frankfurt apple store un numarasi ücretsiz hat dahiliside 2. Telefonla hemen yardimci olurlar, istedikleri seri numarasi sadece. Cogu ingilizcede biliyor, eger isterseniz ben sizin yerinize ararim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denonder

quote:

arkadaslar 629 euro'ya alındı..ancak dıger telefonlarda aynı bayii'den alındı .onlarda neden sorun cıkmadı ? sadece bu mu unlockk. ?

aynısı bana da münih apple store'da oldu. aldığınız apple store'a mail atın güzelce anlatın ve yanına imei numarası ile model numarasını da yazın 1 hafta içinde unlock oluyor.

tam olarak ne yazdıgınızı soylermısınız ? ne yapmam gerekıyor ? yardımcı olursanız cok memnun olurum.
  • quote:

quote:

quote:

tam olarak ne yazdıgınızı soylermısınız ? ne yapmam gerekıyor ? yardımcı olursanız cok memnun olurum.

Tarihi degistirmeyi unutma. Bunu aldigin apple storea mail at.

Hi,
    I bought an Iphone 4 from your store on January 24th, 2011(monday). I said that I will use it in another country(Turkey) and salesman gave me that Iphone4 and he said you can use it in your country because it's simfree. Now I'm back in Turkey. I tried to activate Iphone via Itunes with my microsim. There is a message said "Only compatible SIM cards from a supportted Carrier may be used to activate Iphone. Please insert the sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier's store to recieve a replacement sim card." How can I fix this problem?
    Iphone's IMEI number: XXXXXXXXXXX
    Serial number: XXXXXXXXXX
    Part no: XXXXXXXX

Thanks for your support,
    BURAYA İSMİNİ YAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denonder -- 26 Ocak 2012; 19:33:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tarihi degistirmeyi unutma. Bunu aldigin apple storea mail at.

Hi,
    I bought an Iphone 4 from your store on January 24th, 2011(monday). I said that I will use it in another country(Turkey) and salesman gave me that Iphone4 and he said you can use it in your country because it's simfree. Now I'm back in Turkey. I tried to activate Iphone via Itunes with my microsim. There is a message said "Only compatible SIM cards from a supportted Carrier may be used to activate Iphone. Please insert the sim card that came with your Iphone or visit a supported Carrier's store to recieve a replacement sim card." How can I fix this problem?
    Iphone's IMEI number: XXXXXXXXXXX
    Serial number: XXXXXXXXXX
    Part no: XXXXXXXX

Thanks for your support,
    BURAYA İSMİNİ YAZ

cok tsekkrler ne zaman geri donduler sıze ? sorn tamamen cozuldumu ?

• 1 saat sonra donduler. İlk mailde seri no yazmamistim. Onu da yazip yolladim hemen. Ama adamlar hicbi gelismeyi bildirmiyor. 2 gun sonra bi daha mail atip sordum noldu diye. Teknik problem var yakinda olacak dediler. 2-3 gun sonrada apple merkezden mail geldi isleminiz olmustur gibi.
    Not: baktim simdi 29 ocakta ilk maili atmisim. 3 subatta oldu diye geri mail gelmis
  • beyler benim de acil bi sorunum var... ablam almanya'dan yetkilli bi apple reseller'dan simfree iphone 4s aldı ancak kodu MD239FD/A bu kod isviçre applestore'un online olarak sattığı model ancak bazı online satış sitelerinde sunrise sim-lock diye belirtilmiş ablam cumartesi dönücek ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaalitevfik

beyler benim de acil bi sorunum var... ablam almanya'dan yetkilli bi apple reseller'dan simfree iphone 4s aldı ancak kodu MD239FD/A bu kod isviçre applestore'un online olarak sattığı model ancak bazı online satış sitelerinde sunrise sim-lock diye belirtilmiş ablam cumartesi dönücek ne yapmalıyım?

bi önerisi olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.