İyi forumlar iyi akşamlar Talihsiz bir olay sonucu arka camı kırmış bulunmaktayım saints ile görüştüm 70tl istediler , iphoneburada ile görüştüm 90tl istedi onlarda.Videoları izledikten sonra basit bir işlem olduğunu gördüm ve açıkcası bu kadar yüksek fiyatlar ödemek istemiyorum. Önceden durum başına gelen varsa ebay veya gg dan alıp kendisi değiştirenler linkleri paylaşabilirlerse sevinirim.Orijinal yazan birçok ürün var ancak emin olamadım.Yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum
kardeşim değişimde bişe yok sadece torna vida alıcan bide arka kapak ben 2. el aldım kuşkuda kaldım ekranı degişmi diye 5 liraya torna vıda aldım 2 vidayı sokup arka kapagı power tusana dogru itirip acıcan sonrada yenısını takıcan gebze cevresınde oturuyosan yapardık tanıdık topdancılar var . kapakta sorun olmazdı 1 dk surmez
quote:
Orijinalden alıntı: dafidaq
kardeşim değişimde bişe yok sadece torna vida alıcan bide arka kapak ben 2. el aldım kuşkuda kaldım ekranı degişmi diye 5 liraya torna vıda aldım 2 vidayı sokup arka kapagı power tusana dogru itirip acıcan sonrada yenısını takıcan gebze cevresınde oturuyosan yapardık tanıdık topdancılar var . kapakta sorun olmazdı 1 dk surmez
hocam değişim olayını anladım zaten çok basitmiş o yüzden vermek istemiyorum o kadar rakam ama nereden alacağıma karar veremedim orjinal ürün diye saçma sapan kapakların gelmesini istemiyorum. tavsiye ettiğin bir satıcı var mı ebay veya gg den ?
orjınal asla bulamasın appel hiç bizaman kutu harıcı urun satmaz kulaklık harıcı
sedece yan sanayı urunler vardır kalıte kalıte degişir ama sahıbınden gg gibi yerden alcaksan en ucuzunu al derim cunku orjınal olmıcagı aşina
veya 1 2 hafta boyunca sahıbınden gg gibi yerlerden bakacaksın bazıları anakartı bozuk olan telefonları parça nıyetınde satar kapak ekran gibi sende orjınal kapak sadece oğle bula bılırsın
Bende iphone 4 arka cam arıyorum aynen hocam bendede çizik var ve rahatsız ediyor ufacıkta olsa. Orjinal bulmak zor gg den alıp pişman olmak istemiyorum şu tarz şeyler gördüm acaba nasıl durur merak içindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: cboy60
Bende iphone 4 arka cam arıyorum aynen hocam bendede çizik var ve rahatsız ediyor ufacıkta olsa. Orjinal bulmak zor gg den alıp pişman olmak istemiyorum şu tarz şeyler gördüm acaba nasıl durur merak içindeyim.
orjinal görüntü bana göre daha iyi ama tabi tercih meselesi gg den sipariş vereceğim bu akşam sonucu paylaşırım hocam salı elimde olur ürün heralde