Şimdi Ara

IPHONE 4S BATARYA ALANLAR/DEĞİŞENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Uzun süredir (1-2 ay) telefonum %30,%40'larda dahi kapanmaya başladı Şok'lamalarım da artık kâr etmez oldu. yakın zamanda da arkadaşım telefonu temizlerken ahizesine yüksek basınçlı hava tuttuğundan ahizenin arızalanmasına (ses çok kısık geliyor) neden oldu. Bu nedenlerden dolayı Batarya ve Ahizeyi kendim değişmeye karar verdim. Batarya olarak tavsiyeleriniz nelerdir. Canımı çok sıkmaya başladı bu durum, yurt dışından alıp beklemek istemiyorum. GG'dan yada benzeri bir yerden alıp kendi değişen arkadaşlardan fikir bekliyorum teşekkürler.

• Bataryayı değiştirmeyi ben de düşünüyorum . DX de 2730 luk batarya görmüştüm ama orjinal olmadığı için almaya yeltenemedim . Batarya + Arka Kapak arıyorum ben de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartz1928

Bataryayı değiştirmeyi ben de düşünüyorum . DX de 2730 luk batarya görmüştüm ama orjinal olmadığı için almaya yeltenemedim . Batarya + Arka Kapak arıyorum ben de .

2730 Mah. 1430 Mah,1420,1410 gibi bir çok farklı batarya var en doğrusu hangisi, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. daha önce değişen arkadaşlar da yazarsa doğru sonuca ulaşırız diye düşünüyorum
  • Orjinal batarya 1430 Mah. bildiğim kadarıyla 2730 mah'lık bir batarya telefona zarar vermez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamX

Orjinal batarya 1430 Mah. bildiğim kadarıyla 2730 mah'lık bir batarya telefona zarar vermez mi?

.Benim telefonum iphone 4 ahı gitmiş vahı kalmış diye düşünüyorum 6 gelince 6 alacağım ondan pek acımayı düşünmüyorum . Yanımda Sony 5000 mAH power bank ile gezmekten bıktım bir note 3 boyutunda çünkü o da .
    Bataryadan çekincen varsa Sony nin 5000 lik harici bataryaları GG de 80 TL falan AVM lerde bilinmeyen markaların 2600 lükleri bile 60 70 tl iken güzel bir fiyat benden söylemesi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK MarineBoy -- 28 Mayıs 2014; 9:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quartz1928

quote:

Orjinal batarya 1430 Mah. bildiğim kadarıyla 2730 mah'lık bir batarya telefona zarar vermez mi?

.Benim telefonum iphone 4 ahı gitmiş vahı kalmış diye düşünüyorum 6 gelince 6 alacağım ondan pek acımayı düşünmüyorum . Yanımda Sony 5000 mAH power bank ile gezmekten bıktım bir note 3 boyutunda çünkü o da .
    Bataryadan çekincen varsa Sony nin 5000 lik harici bataryaları GG de 80 TL falan AVM lerde bilinmeyen markaların 2600 lükleri bile 60 70 tl iken güzel bir fiyat benden söylemesi .

3700Mah.'lık bir kılıf kullanıyorum zaten :) ama kullanmaktan bıktığım için batarya değişeceğim

• Ben ebay den aldim gecen hafta tamir seti + batarya + kargo 10 tl
    Geldiginde yorumlarimi ve linki eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncularda var 25-30 lira 6ay önce değiştirdim hala perfonmansı çok iyi 1430luk li-on pil, bence sizde gidin alın kendim değiştirdim ben, eskisi beni çıldırıtıyordu artık %40ta kapandığını hatırlıyorum.

• 1430 Mah bir batarya
    ve İç kulak ahize si'satın aldım gg'dan bakalım montaj dan sonra tecrübelerimi paylaşırım ikisine toplam da 40 tl ödedim
  • Takip.

• quote:

Batarya kaliteliyse bir şey olmaz. Sadece şarj olma süresi uzar o kadar.

• DreamX kullanıcısına yanıt
    Kendim aynı sıkıntıdan dolayı bataryamı değiştirdiğim için anlatıyorum.

öncelikle youtube dan iphone4s batarya değişim videolarını incele.videolardaki pilin model numarasının birebir aynısına sahip bataryayı gittigidiyor veya sanalpazar gibi online alışveriş sitelerinden birinden al. Sonra youtubedaki videoda gösterildiği şekliyle batarya değişimini 10 dk da gerçekleştir.

Aynen yaptıklarımı birebir sana aktardım. yeni pilimi sorunsuz bir şekilde 7-8 aya yakındır kullanmaktayım. 4s im 2,5 yıllık.

Farklı kapasitedeki farklı firmalara ait bataryaları denemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stidda81 -- 28 Mayıs 2014; 22:42:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya değişimini vs biliyorum çok kolay aklımdaki çakma batarya patlamasın :D
    Bir zamanlar haberlerde görüyorduk cep telefonları patlıyor vs vs .
    3210 + ipad 4G combosuna geçmeyi düşünüyorum ya da iPhone 6 parasızlık belirleyecek kaderimi .
  • Aldık bakalım Batarya değişmek çok kolay da, İç kulaklık değişimi biraz teferruatlı ne var yok söküyorsun :) bakıcaz artık sökücez toplayabilecekmiyiz
  • bende 2 hafta önce değiştiridim kendi iphone 4s'imin pilini. %20lrde kapanıyordu ve şişme yapmıştı içerden lcd'ye baskı yapıyordu, lcd ekranda altta biraz renk değişimi olmuştu hani bilgisayar ekranına parmağınızla basınca olur ya.
    ben 55 liralık bi pil aldım, 30 liralıklarda aynıdır eminim ama içim rahat etsin diye 55 liralık aldım youtube'dan izleyerek 10 dk da değiştirdim. ekrandaki renk değişimi düzeldi, pilimde %1'de kapanıyor. sorun yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0limpiyat

bende 2 hafta önce değiştiridim kendi iphone 4s'imin pilini. %20lrde kapanıyordu ve şişme yapmıştı içerden lcd'ye baskı yapıyordu, lcd ekranda altta biraz renk değişimi olmuştu hani bilgisayar ekranına parmağınızla basınca olur ya.
    ben 55 liralık bi pil aldım, 30 liralıklarda aynıdır eminim ama içim rahat etsin diye 55 liralık aldım youtube'dan izleyerek 10 dk da değiştirdim. ekrandaki renk değişimi düzeldi, pilimde %1'de kapanıyor. sorun yok yani

ben pilin dışında, iç kulaklık (ahize) değişimi de yapacağım için biraz sancılı olacak bakalım...umarım bir aksilik çıkmaz
  • Apple Store'ds değiştirttim 190 liraya patladı ama içim rahat garantim tam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugun batarya ve ic kulakligi degistirdim. Ses ve batarya duzeldi ama ses kisma/acma butanlari calismaz oldu bilgisi olan var mi 😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.