Bildirim
iPhone 4S- Bu Parça Ne İşe Yarıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anten kablosunu kırmışsınız 10 tl felan değişir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Anten kablosu diye kastettiğiniz, Wifi anteni mi yoksa normal şebeke çekim anteni midir?
Şebeke ise normalden biraz az seviye de mi çekim gücüne sahip olur değil mi? Ancak iletişimde kopukluk vs. olur mu?
Bu konularda biraz cahilim kusuruma bakmayın. :) -
Büyük ihtimalle normal anten ayni sim kart ile ilgili olan.Bence kırdysanız hiç çalışmaz şebeke aranıyor vs diyebilir. Cihazı açıp bakmadınız mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bataryasını değiştirdikten sonra şebeke hatası meydana geldi, acaba bir hata mı yaptım diye tekrar arka kapağı söküp baktığımda, altta mıknatısa yapışmış parçayı gördüm.
Batarya değişiminden sonra şebeke hatası çıkması i4S'ler de kronikmiş, ağ ayarlarını sıfırladım. Şu an şebeke çekmekte, ancak daha önce kaç diş çektiğine dikkat etmediğim için çekimi normal mi değil mi bilmiyorum. -
Çalışıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X