Şimdi Ara

Iphone 4S Ekran Değişimi Sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.5 senedir kullandığım telefonumun ekranını ilk defa kırdım. Telefonun içi ilk defa açıldı şimdiye kadar bi sorunum olmamıştı. 150 TL'ye ekran değişimi yapıldı. Dokunmatikte ya da görünürde fiziksel bir sorun yok.

Ancak renklerde az mikta bir solma ve telefona açıyla bakıldığında kalite kaybı (Mesela telefon masanın üzerinde dururken ve ben de oturur vaziyetteyken telefona baktığımda eskiden dik bakmakla bir farkı yokken şimdi iki pozisyon arasında ciddi bir renk kaybı, görüntü kalitesi farkı var) gibi sorunlar ortaya çıktı. Bu durum yeni ekranla mı alakalı yoksa işçilikle mi? Renkler neyse de özellikle açılı bakıldığındaki sorun çok canımı sıkıyor.

Önerilerinizi duymak isterim. Ayrıca bildiğiniz var ise ANTALYA'da bu işi iyi yapan bir teknik servis önerisi bekliyorum.

• Psikolojik etkenler sebep olabilir kendimden biliyorum çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad ve başka bir 4S ile karşılaştırdım (ki onun da camı değişti) renkler neyse de açı konusunda açık bir sorun var. Az önce yandan öyle bir açıyla baktım ki ekran tamamen gitti hiçbir şey görülmüyodu.
  • Wugott kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 sene evvel iPad touch 3'ün kırılan ekranını değiştirtmiştim, orjinali gibi olmamıştı.. Ekran daha karanlık ve solgun gözüküyordu.. Ekran ışığını sonuna kadar açmadan tam parlak olmuyordu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFT ekran takmislardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran orijinal olamayabilir. Zaten 150tl olduğuna göre
  • ekran orjinal değil ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Ekran orijinal olamayabilir. Zaten 150tl olduğuna göre

4-5 farklı yerden fiyat aldım ve hepsi 150 TL dedi. Zaten bahsettiğim diğer değişen ekranlı 4S de başka bir yerde 150 TL'ye yapıldı ve orjinaldan farkı yok şu anda. Model 4S arkadaşlar yeni modeller gibi değil parça fiyatları. Olay fiyattan ziyade benim yanlış yer seçimi yapmam.

Eh tahmin ettiğim üzere ve diğer yorumlardan anladığım üzere ekran değişmeden bir yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 6 Eylül 2014; 1:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

İpad ve başka bir 4S ile karşılaştırdım (ki onun da camı değişti) renkler neyse de açı konusunda açık bir sorun var. Az önce yandan öyle bir açıyla baktım ki ekran tamamen gitti hiçbir şey görülmüyodu.

takılan ekrandan da kaynaklanıyo olabilir. ben 3. ekranım(120TL)ı kullanıyorum 4s te tık yok... aynen devam. ama yapan arkadaş da hata var mı diye bakıyodu. hatta ikinci ekranı taktığında beğenmeyim yenisini takmıştı...

AYRICA APPLE ORJINAL PARÇA SATMIYOR diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckMa†e™ -- 6 Eylül 2014; 10:07:07 >
  • ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.