Şimdi Ara

Iphone 4s ekranda 3G yazısının gözükmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben avea hattım ile 4s kullanıyorum. İnternete wireless yokken hep edge üzerinden bağlanıyor, yani en azından ben sadece hattın isminin yanında E harfini görüyorum. Daha 3G yazısını göremedim. Bundan önce n97 telefonumda aynı hattı kullanıyordum ve çoğu zaman üzerinde 3G yazısı çıkıyordu. 3G aktivasyonuyla ilgili bir sorun yok çünkü daha önceden de aynı hat ile görüntülü konuşma bile yapıyordum. Bu yüzden ben 4s 'de 3G ile bağlanıp bağlanamadığımı nasıl anlayacağım?

• 3G ile bağlansa E yazısı 3G olur zaten anlamanın en kolay yolu bu.
  • Sim kartin 64 kb ise boyle sorun olabiliyor 4s dedigin normalde cift antenleri sayesinde cogu yerde 3g cekmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Sim kartin 64 kb ise boyle sorun olabiliyor 4s dedigin normalde cift antenleri sayesinde cogu yerde 3g cekmesi lazim

Ben şuana kadar hiç 3G yazısını göremedim. Sim kartım 64kb galiba. O yüzden bağlanamıyor muyum? Çünkü internet gerçekten çok yavaş. Bir çözümü var mı?
  • Derhal 128 lik kart a gecin aveada bildigim kadariyla 128 micro sim yok sen git 128 lok kart al hemen orda kestirt sorun biyuk ihtimalle bundan 4s de hic internet yavas olur mu yav bnde turkcell 128 simkart var kestirttim ucuyo internette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.