Şimdi Ara

İphone 4s ekrandaki küçük kareler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir hafta önce etiler genpadan aldığım iphone 4sin aldığım günden beri dikkatimi çeken bir şey hakkında bilgi almak istiyorum şimdi bu ekrana çok dikkatli bakmanıza gerek yok ekran kilitliyken küçük küçük kareler mevcut ekose gömlek gibi bir de evde iphone 4 var arasındaki ekranın netliğinde çok fark var 4 4s ten daha net ve bu küçük kutucuklar 4 te yok acaba bu kendisinde olan bir şey mi yoksa ekran hasarlı mı? Ragarsız edici şekilde bu karecikler mevcut ve phone 4 de yok bunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa git değiştir zaman çok geçmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 dun goruntusu daha netse hic bekleme git degistir

• quote:

Orijinalden alıntı: emr-91

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce etiler genpadan aldığım iphone 4sin aldığım günden beri dikkatimi çeken bir şey hakkında bilgi almak istiyorum şimdi bu ekrana çok dikkatli bakmanıza gerek yok ekran kilitliyken küçük küçük kareler mevcut ekose gömlek gibi bir de evde iphone 4 var arasındaki ekranın netliğinde çok fark var 4 4s ten daha net ve bu küçük kutucuklar 4 te yok acaba bu kendisinde olan bir şey mi yoksa ekran hasarlı mı? Ragarsız edici şekilde bu karecikler mevcut ve phone 4 de yok bunlar

Aynisi bndede var 4s ikinci el aldim. Ben ekranin degistiginden supeleniyordum. Seninki sifir cihazmis belki ekranlarin kaliteleri degisiyordur. Ekrana baski uygula renklerde bi degisiklik oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 5 Nisan 2013; 23:59:06 >
  • Ekran daha netse sıkıntı var demektir, ip 4 ile 4s arasında ppi farkı yok çünki, kesinlikle görüntü aynı keskinlikte olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr-91

Arkadaşlar merhaba bir hafta önce etiler genpadan aldığım iphone 4sin aldığım günden beri dikkatimi çeken bir şey hakkında bilgi almak istiyorum şimdi bu ekrana çok dikkatli bakmanıza gerek yok ekran kilitliyken küçük küçük kareler mevcut ekose gömlek gibi bir de evde iphone 4 var arasındaki ekranın netliğinde çok fark var 4 4s ten daha net ve bu küçük kutucuklar 4 te yok acaba bu kendisinde olan bir şey mi yoksa ekran hasarlı mı? Ragarsız edici şekilde bu karecikler mevcut ve phone 4 de yok bunlar

4s in ekraninda jelatin varsa bi zahmet kaldirip bakin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin o ekran kapalıyken gördüğünüz şeyler dokunmatik paneller, aynısı benim 3GS teefonumda da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone fotoğrafların konumu
    13 yıl önce açıldı
    iPhone ekranındaki gariplik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük kareler derken ölü pikselden mi bahsediyorsunuz ? Eğer öyle bir şey varsa değişim isteyin.
  • aynısı benim iphone 4 de vardı

• Arkadaşın bahsettiği ekranın digitizer bölümü. Yanı parmağınızla dokunduğunuzda parmak hareketlerini algılayan küçük sensörler. Korkacak bir durum yok. Normal.
  • 4 ün görüntüsü daha iyiye git değiştir ama o çizgiler bende de var normal birşey yani güneşe tutarsan daha rahat görünüyor hatta.

• ekranın yapısı o değiştirmeye kalkma o yüzden ... küçük birim kareler
  • Bilmeyen herkes git değiştir demiş madem bilmiyorsun otur sus.

Ekran netliği derken ne demek istemişsin acaba? Karşılaştırmalı fotograf falan koyarsan anlarız.

Kareler çok dogal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.