Şimdi Ara

IPHONE 4S IOS 7 Etkinleştirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, almanya t-mobile dan alınmış 4s cihazım var elimde sim kilitli ve kontrat süresi 20 gün sonra doluyor. Bu süre sonunda sim free olacak. Ben ios 7 güncellemesini restore ile yaptım fakat şimdi cihaz kilitli olmayan sim takın ve etkinleştirin diyor. Sim olmadan nasıl telefonu açıp kullanabilirim(telefonu şimdilik ipod gibi kullanacağım).

Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

• T-mobile sim kartı gereklidir şimdilik başka türlü açamazsınız.

Simfree olunca itunesten yeniden restore ederseniz açılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Telefonunu geveyle sorunsuz kullanabilirsin. Bu arada kac gun kaldigini nerden ogrendin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grov

Telefonunu geveyle sorunsuz kullanabilirsin. Bu arada kac gun kaldigini nerden ogrendin ?

Pardonda son sürüm cihazı yani basebandı 04.15 e yükselmiş cihazı geveyle nasil kullaniyorsun anlatirmisin? Bu arada Almanyanın özel sitesine cihazın imeini girince kontratın bitmesine kaç gün kaldıgını gösterir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevgigsm -- 25 Eylül 2013; 1:23:11 >
  • merb arkadaşlar araya kaynıyorum ama acil fikir sahibi olmam lazım

iphone 4 ios 7 güncelledim(telefon elime yeni geçti alır almaz güncelledim)

şuanda telefonla arama yaptıgım zaman ne ses geliyor ne ses gidiyor,arada sırada düzeliyo ama sonra yine aynı problemi yaşıyorum
    telefonu aldım masaya vurdum 3-5 kez o zaman düzeldi sonra yine bozuldu ayrı mesele.
    acaba içersinden bi kablosu giriş yeri falan mı oynamış ne yapmamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffsev

T-mobile sim kartı gereklidir şimdilik başka türlü açamazsınız.

Simfree olunca itunesten yeniden restore ederseniz açılır.

5 dolara özel aktivasyon kartları var. İMSİ kodu ile istediğin ülke ve operatore kartı ayarlayabiliyorsun ve ömür boyu kullanabiliyorsun. Onlarla her cihaza aktivasyon mümkün. Bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitroglycerin

Merhaba arkadaşlar, almanya t-mobile dan alınmış 4s cihazım var elimde sim kilitli ve kontrat süresi 20 gün sonra doluyor. Bu süre sonunda sim free olacak. Ben ios 7 güncellemesini restore ile yaptım fakat şimdi cihaz kilitli olmayan sim takın ve etkinleştirin diyor. Sim olmadan nasıl telefonu açıp kullanabilirim(telefonu şimdilik ipod gibi kullanacağım).

Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Yukarıda bahsettiğim o siteye form doldurmadan cihaz kendiliğinden sim free olmaz. O formu dolduracaksın 2 saat içinde açılacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

merb arkadaşlar araya kaynıyorum ama acil fikir sahibi olmam lazım

şuanda telefonla arama yaptıgım zaman ne ses geliyor ne ses gidiyor,arada sırada düzeliyo ama sonra yine aynı problemi yaşıyorum
    telefonu aldım masaya vurdum 3-5 kez o zaman düzeldi sonra yine bozuldu ayrı mesele.
    acaba içersinden bi kablosu giriş yeri falan mı oynamış ne yapmamı önerirsiniz ?

Cihazı görmeden bişey söylemek zor fakat yazılımsal böyle bi hata yapmaz iphone. Ses gelen parça ayrı giden parça ayrı.. İyice test et ve sorunu tam yaz.. O zaman daha net bişey söyleyebilirim.. Mesela ses gelmiyorken sesin gidiyormu ? Eline baska bi tel alip dene.. Ses gitmiyorsa hoperlore alip konus bnakalim o zaman gidiyormu vs. bunlarin testini yapman lazim. Ses gelmede sıkıntı varsa iç kulakligi bozuluyor olabilir.. Gitmede problem varsa mikrafon entegresi veya soketin üzerindeki micrafonlu parça bozuluyordur. Eger sesin gitmiyor hoparlore alinca gidiyorsa keza baska parcadan yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouLRecord

quote:

Cihazı görmeden bişey söylemek zor fakat yazılımsal böyle bi hata yapmaz iphone. Ses gelen parça ayrı giden parça ayrı.. İyice test et ve sorunu tam yaz.. O zaman daha net bişey söyleyebilirim.. Mesela ses gelmiyorken sesin gidiyormu ? Eline baska bi tel alip dene.. Ses gitmiyorsa hoperlore alip konus bnakalim o zaman gidiyormu vs. bunlarin testini yapman lazim. Ses gelmede sıkıntı varsa iç kulakligi bozuluyor olabilir.. Gitmede problem varsa mikrafon entegresi veya soketin üzerindeki micrafonlu parça bozuluyordur. Eger sesin gitmiyor hoparlore alinca gidiyorsa keza baska parcadan yapar.

hocam başka telefonu aradıgım zaman karşı tarafa ne sesim gidiyor ne karşı tarafın bana sesi geliyor
    hoparlöre aldıgımdada sonuç aynı telefonun kartını degistiriyorum sallıyorum falan düzeliyor.
    mesela şuan çalışıyo ha yarım saat sonra çalışıp çalışmıyacagını kestirmek zor
    telefonu benden önce kardeşim kullanıyodu onda böyle bi problem yoktu güncellemeden sonra bu hale geldi
    bence içinden bi kablosndan falan temassızlık var siz ne düşünüyorsunuz ?

başka test etmem gereken bişey varsa söyleyin bakayım hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grov

Telefonunu geveyle sorunsuz kullanabilirsin. Bu arada kac gun kaldigini nerden ogrendin ?

Pardonda son sürüm cihazı yani basebandı 04.15 e yükselmiş cihazı geveyle nasil kullaniyorsun anlatirmisin? Bu arada Almanyanın özel sitesine cihazın imeini girince kontratın bitmesine kaç gün kaldıgını gösterir..

Yeni nesil geveylerle baseband falan sorunu yok dunyadaki tum operatirleri bir ka dakikada cozuyor.
    Bu arada iphone 4 icin boyle bir gevey cikmadi henuz.
    Saddce 4s 5 5s icin gecerli dediklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grov -- 25 Eylül 2013; 12:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hocam başka telefonu aradıgım zaman karşı tarafa ne sesim gidiyor ne karşı tarafın bana sesi geliyor
    hoparlöre aldıgımdada sonuç aynı telefonun kartını degistiriyorum sallıyorum falan düzeliyor.
    mesela şuan çalışıyo ha yarım saat sonra çalışıp çalışmıyacagını kestirmek zor
    telefonu benden önce kardeşim kullanıyodu onda böyle bi problem yoktu güncellemeden sonra bu hale geldi
    bence içinden bi kablosndan falan temassızlık var siz ne düşünüyorsunuz ?

başka test etmem gereken bişey varsa söyleyin bakayım hemen

O cihazın içinin açılıp bakılması şart.. Gene aklında bi soru işareti kalmasın diye tekrar update yap..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.