Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu paylaşınca resmen ios 7, 8 kullananlara küfretmiş oluyorsunuz hocam.
  • erdm6 kullanıcısına yanıt
    samsung kullanırken gece bataryayı çıkartıp yatıyordum fakat iphone'larda böyle bir seçenek olmadığından uçak moduna alıyorum aşırı radyasyon duyarlılığı var bende başım ağrıyor hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

quote:

Orijinalden alıntı: mert38osman

İos 8'i kurmayın kesinlikle 4s e önermiyorum.

Katılmıyorum.
    He sorunsuz mu ? Elbette degil. Ama cok da kafaya takılacak ve gerekli güncellemeler ile düzelmeyecek seyler degil.
    Iphone 4'e ios7'nin yüklenmiş hali ile kiyaslamamak gerekir. 4s gerçekten güzel bir telefon

çok fazla yenilik var indirmeye değer bence de
  • 8gb 4s'e yükledim, hız eskisinden bir farkı yok, çok az bir yavaşlama vardı ama sonradan düzeldi, bir suru de uygulama indirdim, müzik yükledim. Bence düşünmeyin yeni her zaman iyidir.

Guncellemeler olacaktır mutlaka o zaman daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

8gb 4s'e yükledim, hız eskisinden bir farkı yok, çok az bir yavaşlama vardı ama sonradan düzeldi, bir suru de uygulama indirdim, müzik yükledim. Bence düşünmeyin yeni her zaman iyidir.

Piskolojik olarak düzeldiğini zannediyorsun. Bende denedim çok yavaşladı. Yani ip4 kadar değil ama biraz kasma var bende geri döndüm. Bidahada güncellemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki de 8 GB gerçekten başta kastı ama nasıl olduysa sonradan düzeldi ki başta fotoğrafları müzikleri sildiğim halde...Şimdi fotoğrafları ve müzikleri geri yükledim sorun yok canavar gibi çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

8gb 4s'e yükledim, hız eskisinden bir farkı yok, çok az bir yavaşlama vardı ama sonradan düzeldi, bir suru de uygulama indirdim, müzik yükledim. Bence düşünmeyin yeni her zaman iyidir.

Piskolojik olarak düzeldiğini zannediyorsun. Bende denedim çok yavaşladı. Yani ip4 kadar değil ama biraz kasma var bende geri döndüm. Bidahada güncellemem

7.1.2 yi surekli jb li kullandim. Ona gore daha hizli. Duz surumu kullanmadigin icin bilemiyorum tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sine qua non

benimki de 8 GB gerçekten başta kastı ama nasıl olduysa sonradan düzeldi ki başta fotoğrafları müzikleri sildiğim halde...Şimdi fotoğrafları ve müzikleri geri yükledim sorun yok canavar gibi çalışıyor

Mail ve paylasilan resim yedegi ve ayarlari yukledigi icin ilk anda yavasliyor. Sonrasi dedigin gibi gayet iyi :)

• Bence ios 7 gayet güzel uzun bir süre geçmeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLoCausTR

quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

7.1.2 yi surekli jb li kullandim. Ona gore daha hizli. Duz surumu kullanmadigin icin bilemiyorum tabi.

Bende jailbreake kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İos 7 ye geçtiğimde telefonun zil sesi seviyesinde düşüş olmuştu!Aynı sorunu ios8de yaşayan hisseden var mı?

• Iphone 4S kullanıcısı olarak, IOS7'de büyük sorun yaşayan Iphone 4'ler nedeniyle IOS8 güncellemesini 6 ay sonra yapmayı planlıyordum ama buradaki olumlu yorumlar üzerine bi cesaretle güncellemeyi yaptım. Kesinlikle memnun kalmış durumdayım. Takılma adına yaşadığım tek sorun; diyelim 6. sayfadasınız home tuşuna basıp ana sayfaya dönmek istiyorsunuz, geçiş takılarak oluyor ama bu da çok rahatsız edici değil. Sorun bulmak adına bunu bulabildim sadece, ondan dolayı yazdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayellll -- 22 Eylül 2014; 11:23:41 >
  • IOS8'le birlikte 4S'lerde şarj ömrü artmış görünüyor.

http://shiftdelete.net/ios-8in-batarya-performansi-54894
  • Scuderia. kullanıcısına yanıt
    öyle bir sorun yok. hep denilen şey sıfırdan temiz bir kurulum yapın işte bundan dolayı deniliyor hocam temiz bir kurulum yapın sorununuz kalmaz.
  • temiz kurulum nedir?
  • Beklemeye devam, kurmayacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_hornet -- 22 Eylül 2014; 14:47:00 >
  • Ben iphone 4s e ios 8 yükledim hiç memnun kalmadım çok donmalar oluyor ve ağır çalılşıyor.2 saat sonra ios 7 ye geri döndüm tavsiye etmiyorum
  • Telefonunda kasma olan arkadaşların konum servislerini kontrol etmesini öneririm.

Güncellemeden sonra konum servislerinden bazıları sürekli çalıştığı için hem kasma hemde şarj sürelerinde sorun yaratıyor.
  • telefon üzerinden mi güncelleyeyim yoksa iTunes üzerinden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

temiz kurulum nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_89021487/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.