Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shawshang

Az önce iphone 4s 8gb lık modele DFU mod yöntemi ile itunesden ios8 yükledim. 7.1.2 varken Kullanılabilir 4.1GB yazarken şuan 8.0 da 4.2 diyor

Performansı nasıl peki ?
  • ufak tefek takılmalar oluyor açılışlarda ama dert edilecek kadar berbat değil. 8.0.1 kesin çıkar orası ayrı
  • ilk 1 saat çok kastı 2 defa açıp kapattım 1 kerede soft format denen olayı yaptım kullanılacak durumda şuan. Bataryayı doldurdum 3gyi açtım. Batarya kontrolü yapacağım durumu bildiririm.
  • quote:

ilk 1 saat çok kastı 2 defa açıp kapattım 1 kerede soft format denen olayı yaptım kullanılacak durumda şuan. Bataryayı doldurdum 3gyi açtım. Batarya kontrolü yapacağım durumu bildiririm.

Batarya performansı artmış diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdm6

quote:

ilk 1 saat çok kastı 2 defa açıp kapattım 1 kerede soft format denen olayı yaptım kullanılacak durumda şuan. Bataryayı doldurdum 3gyi açtım. Batarya kontrolü yapacağım durumu bildiririm.

Batarya performansı artmış diyorlar.

iOS 7 ye gore biraz daha iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir sonraki güncellemeyi bekleyecem.Youtube dan izlediğim bir kaç video var kasıyor gibi gözüküyor.
  • Yurt dışından gelen 4S'e ios 8 yükledikten sonra her hangi bir programı açmaya çalıştığımda (oyun, işbank cep) program açılmadan kapanıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan veya çözümü bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • http://youtu.be/5S85CUqWC84
    Tesadufen youtube da rastladım ızleyıp karar vermek sanırım en mantıklısı 👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadry

http://youtu.be/5S85CUqWC84
    Tesadufen youtube da rastladım ızleyıp karar vermek sanırım en mantıklısı 👍

O kadar aradım türkçe bi inceleme bulamadım bu iyi oldu teşekkür ederim
  • Bugün ilk defa büyük bir hata ile karşılaştım. Çağrı geldi. Zil Çalıyor ama ekranda sadece saatin olduğu üst bar var. Yani basmak kaydırmak mümkün değildi. Home tuşuna da tepki vermedi. Telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım.

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Evet o yüzden çok düşündüm. Çok çekinerek yükledim. Ayrıca bazı uygulamalar çalışmamaya başladı. Güncelliğini yitirmeye başladı. Biraz daha giderdi. Ama ben yeteri beklediğimi düşündüm. O yüzden uzun süre 7 versiyonunu yüklemeyerek bekledim.

Şimdilik memmunum. Facebook geç açılması dışında bir sorunum yok.
  • teşekkürler hocam birde sağlık uygulaması var mı 4s için hareket sensörü m olayı olmadığı için adım sayma olayı falan yok mu?
  • Arkadaşlar yorumların genelini okudum ve güncellemeye karar verdim fakat "indir ve yükle" dediğim zaman "güncelleme yüklenirken hata oluştu" uyarısını alıyorum. Telefonu açıp kapattım birkaç defa fakat yine aynı sorunla karşılaştım. Böyle bir sorunla karşılaşanlar varsa ve çözüm yolunu buldularsa zahmet olmazsa bana da anlatabilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Kasma durumları ciddi ciddi arttı, programlar açılmadan kapanıyor gibi arka plana gidiyor, whatsappda delirdi bazen bağlanıyor diye 2-3 dk bekletiyor. Dikte için çok hevesliydim fakat konuşmamda şive bile olmamasına rağmen acayip kelimeler türetiyor :D

Bataryada aman aman bir gelişme yok. İmzalar kapanmadan 7.1.2ye döneceğim. Yeni güncelleme gelirse o zaman bakarız şimdilik bu olmamış
  • İlk part gncelleme her zaman sıkıntı oluyor
    Sonraki güncellemeyi gözlüyorum

• incik boncuk takılmadan yükledim kullanıyorum gayet memnunum.
  • ios8den 7.1.2 ye geçiş tamamdır
  • Bende çeşitli buglardan, facebook geç açılması ve sayfaları kaydırırken takılmasında dolayı 2 gün ios 8 kullandıktan sonra 7.1.2 ye dönüm.
    Bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim.
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    Sağlık uygulaması var ama adım sayma gibi tüm bilgileri elle girmeniz lazım. Bunları sizin yerinize yapacak uygulamalar vardır. Ayarlarda sağlık verilerinize ulaşmak isteyen uygulamalar diye gizlilik bölümünde yer var. Ben şuan için UYKU verilerimi takip ediyorum

• Bu hafta 8.0.1 gelir buyuk ihtimal sistem biraz daha kararlilik kazanir sorunlar azalir eger biraz daha iyi durumda olursa gececegim 8e

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.