Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hala 7.0.4 yüklü 7.1.2 ya da 8 e geçmeye değer mi sizce arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Bende hala 7.0.4 yüklü 7.1.2 ya da 8 e geçmeye değer mi sizce arkadaşlar ?

Değmez bence. 7.1.2'den şikayetçi insan çoktu. 8.1'i bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scan S kullanıcısına yanıt
    7.1.2 sürümü 7.0.4 e göre daha stabil bana göre. 6.1.3 neyse 7.1.2 de aynı(akıcılık bakımından). Kendi görüşümdür.
    ios 8 de yükledim ufak tefek buglardan, facebook geç açılması ve sayfaları kaydırırken takılmasından dolayı 7.1.2 ye döndüm.
  • merhaba arkadaşlar , ben de 8.0.2 yükledim gerçekten geçiş hızları 7 deki gibi akıcı olmuş. bu kadar beklemiyordum. gayet stabil görünüyor şimdilik. batarya konusunda 1-2 gün sonra net sonuçlar çıkar ortaya sanırım
  • Teşekkürler arkadaşlar, 8.1 i bekleyeyim o zaman. Zaten çok fazla uğraşmıyorum telefonla.
  • takılma gibi sorunlar yaşayanlar bu linki incelesin

http://forum.donanimhaber.com/m_97648564/f_//tm.htm#97657922
  • jazzman06 J kullanıcısına yanıt
    facebook ne durumda?
  • arkadaşlar benim 4simde nasıl olduysa şu anda 8.0.2 indiriliyor diyor nasıl iptal edebilirim bunu her wifiye baglandığımda devam ediyor ??
  • Yazılım güncelleme ekranına girince güncelleme denetlenemedi diye hata çıkıyor. Neden acaba?

• iptal edemedim güncellemeyi geçcem galiba deneyen arkadaşları performans olarak nasıl 8.0.2 ?
  • Yukledim..4s deki bulunan bildirim donmasi sorunlari falan devam ediyor ama gecislerde biraz hizlanma var

• quote:

Orijinalden alıntı: shark06

Yukledim..4s deki bulunan bildirim donmasi sorunlari falan devam ediyor ama gecislerde biraz hizlanma var

Bu bildirim donma olayını açabilir misin.
    İos 7 de bildirimler üst bardan belli süre gözüküp kayboluyordu.
    Bildiğim kadarıyla ios 8 de bu sabit kalıyor, hızlı cevap için sanırım, böyle bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

takılma gibi sorunlar yaşayanlar bu linki incelesin

http://forum.donanimhaber.com/m_97648564/f_//tm.htm#97657922

Faydalı bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: shark06

Yukledim..4s deki bulunan bildirim donmasi sorunlari falan devam ediyor ama gecislerde biraz hizlanma var

Bu bildirim donma olayını açabilir misin.
    İos 7 de bildirimler üst bardan belli süre gözüküp kayboluyordu.
    Bildiğim kadarıyla ios 8 de bu sabit kalıyor, hızlı cevap için sanırım, böyle bir şey mi?

Aynen oyle kardesim ki bu sorun cok canimi sikmaya basladi video falan izlerken , internette gezinirken bildirimin kaybolmasi icin dusey yone kilitlemeyi kullaniyorum. Bu sorun disinda can sikacak bi sorun yok bana gore sunun disinda

• shark06 S kullanıcısına yanıt
    Bildirimi yukarı,sağa,sola çektiğinizde kaybolmuyor mu?
    Birde 8.0 da Facebook biraz geç açılıyordu ve sayfaları kaydırırken ara ara takılmalar yapıyordu.
    8.0.2 de aynı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

Bildirimi yukarı,sağa,sola çektiğinizde kaybolmuyor mu?
    Birde 8.0 da Facebook biraz geç açılıyordu ve sayfaları kaydırırken ara ara takılmalar yapıyordu.
    8.0.2 de aynı mı acaba?

Hayir sadece telefonu yan duz yapinca kayboluyo. Facebook ise bir sorun goremedim gayet stabil su an

• 8:02'yi yükledim gayet güzel çalışıyor Bu mesajı dikte yardımıyla yazıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Orijinalden alıntı: lord klaus

bir haftadır iphone 4S iOS 8 kullanıyorum. hiç kasma donma olmadı ne face te ne whatsappta. aynı 7.1.2 deki gibi kullanıyorum telefonu. ısınma sorunu tamamen çözülmüş telefon yanmıyor artık :) bence yükleyin olumlu şeylerde var. ben çok memnunum ;)

Kusura bakma ama salliyorsun. Telefonlar ayni. Herkes bu kadar sorun yasarken sen nasil sifir sorun yasarsin ki? Video koysana telefonu 1 dakika kullandigin bakalim.

Hocam konunun basından berı seni takip ediyorum okadar çok kişileri yanıltıyorsunki anlatamam.Konuyu açan benim dimi herkezden önce iphone 4s ios 8 e geçtim.Ve karşılaştığım durumları bir bir yazdım eski yazdıklarıma bakabilirsin. İphone 4s kullanıcısıyım 16 Gb Hiç bir donma kasma yavaşlama hata ile karşılaşmadım.Sadece ilk başta geçtiğiniz zaman ilk 10 dk telefonda bu tip hatalar meydana geldi oda arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyordu.Sonra telefonumu yeniden başlattıktan sonra hiç bir donma kasma takılma yaşamadım yaşamıyorumda halen ios8 kullanıyorum ve en güzel nedenide şarhım daha fazla dayanıyor.

Tekrardan söylüyorum İphone 4s 16 Gb kullanıcılar için gönül rahatlığıyla İos 8 e geçebilirsiniz.Pişman değilim.

Arkadasim hic bi sorun yok demeniz yanlis. Evet biraz zorluyor ama korkulcak kadar yok desen anlarim ama tamamen sorunsuz demen yanlis. Telefon felaket kasiyor. Benimki kasarken seninki nasil HİC kasmaz? Bi video koy gorelim

• Genel toplamda iOS 8.02 fena olmamış. 7.X le aynı akıcılıkta. Pil süresi bence daha iyi 7.x li sürüme göre.

Fakat hala beklenmedik bug'lar görülebiliyor. Geçen gün 8.0 dayken çağrı geldi. Zil Çalıyor. Ama ekranda üst bar (saatin olduğu kısım) dan başka birşey yok. Cevapla vs hiç bir Düğme yoktu. Kapatıp açınca sustu.

Bügünde 8.02'deyken tuş Takımı'ndan bir numara çevirecektim. Bir çağrı geldi. Cevapladım ama tuş takılmış gibi arka planda uğultu şeklinde tuş sesi geliyor.

Ayrıca sanırım 8'li sürümle birlikte bizim 4s'lerin ram'i yetersiz gelmeye başladı. Açık iki uygulamadan uygulamaya hatta safaride sekme geçişlerinde bile yeniden yükleme yapıyor. En büyük kusur olarak bunu söyleyebilirim.

• Aşağıdaki ekran görüntüsünü 8.0 dayken almıştım. Pil süresi hakkında fikir verir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 26 Eylül 2014; 23:16:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.