Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı geldiğinde cevaplamak için alt barı parmağımla kaydırıyorum ve telefonun zil sesi yarım saniye belki de 1 saniye kadar çalmaya devam ediyor sonra Bağlantı Yapılıyor.
    Herhangi birini arayacakken de aramak istediğim kişiye dokunduğumda önce bir an Öylece duruyor (kişinin ismine dokununca koyu bir renk alır ya parmağımızla ona bastığımız belli olsun diye öyle koyu renk alıp eskisi gibi yani hiç dokunmamış gibi oluyor sonra arama yapıyor. Umarım anlatabilmişimdir:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S 8.0.1 güncelleyen oldu mu?
    ip 6 ve ip 6 plus için güncelleme tavsiye edilmiyor. Touch ıd ve şebeke sorunu varmış.
    4S,5,5C,5S için sorun yok diyorlar.
  • Yukledim ama ne ustten gelen bildirimdeki donma duzelmis ne de kucuk hatalar
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

kim ne derse desin 4S iOS6 ile devam 2 sene kullandım bi 2 sene daha kullanırım.

hocam iphone 4s alacağım hakikatten şu androidten kurtulmak istiyorum.

soracağım şey şu ios 6 ya çoğu uygulama destek veriyormu internette sitelere girme hızı ve telefon hızı iyimidir ?

birde hocam mesela ios 6 da facebooka verilen en son güncellemeyimi yüklüyorsunuz yoksa sizden ios 8 i yükleyip şuanki facebook güncellemesinimi istiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 24 Eylül 2014; 21:20:21 >
  • hocam sağlık uygulaması var fakat değerleri manuel olarak girmek gerekiyor en azından hangi meyve sebzede hangi vitamin var internet aracılığı ile gösterilebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

çok uygulama kullanmam kullandığım uygulamaları yazayım öncelikle :

whatsapp 2.1.14, facebook 5.x, skype, twitter 6.2, ibooks, google maps, yandex maps, foursquare (swarm desteklenmiyor), youtube, shazam, karnaval radyo, google drive, halkbank mobil şube, el feneri, speedtest, sahibinden, chrome.

olabildiğince eski sürüm kullanmaya çalışıyorum. zamanında ipa dosyalarını yedek aldığım için en güncel sürüme bakıyorum beni memnun etmezse sürümü düşürüyorum.

facebookun elimde olan en düşük sürümü 5.x son derece stabil kullanıyorum. iOS 7 veya 8 yüklesem de aynı uygulamaları kullanacağım için bir eksiklik hissetmiyorum. artı olarak iOS 6 arayüzü daha çok hoşuma gidiyor. başka sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

olabildiğince kısa sürece iOS'e geçin bence, aradaki farkı göreceksiniz. iOS 7 yüklü 4S de alabilirsiniz rahatsız etmez sizi. ama arada takılmalar mevcut tabi ki arkadaşlarımın telefonlarından gördüğüm üzere. ama iOS 8 bence iphone 4S için ölüm fermanıdır.

saygılar.

hocam arkadaşımda i4 var ve ios 7 kullanıyor. tabi bende ios 6 5 sürümlerini merak ediyorum eğer i4s ios 6 lı kalmadıysa nasıl yapabilirim ios 5 6 ya döndürebilirim bunun bir çözümü varmıdır? bende güncelliğe değil sizin gibi stabil ve hıza önem veririm ayrıca ios 5 6 hayranıyımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: sine qua non

hocam sağlık uygulaması var fakat değerleri manuel olarak girmek gerekiyor en azından hangi meyve sebzede hangi vitamin var internet aracılığı ile gösterilebilirdi

Hocam onlar 5s te falanda aynı şekilde senkronize uygulamalar çıkıcakmış o şekil kullanılcak ama bnim sorum 5s lerde mesela adım sayar olayını sağlık uygulaması sayabilio kendi başına 4s tede sayabiliyor mu

• bir haftadır iphone 4S iOS 8 kullanıyorum. hiç kasma donma olmadı ne face te ne whatsappta. aynı 7.1.2 deki gibi kullanıyorum telefonu. ısınma sorunu tamamen çözülmüş telefon yanmıyor artık :) bence yükleyin olumlu şeylerde var. ben çok memnunum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord klaus

bir haftadır iphone 4S iOS 8 kullanıyorum. hiç kasma donma olmadı ne face te ne whatsappta. aynı 7.1.2 deki gibi kullanıyorum telefonu. ısınma sorunu tamamen çözülmüş telefon yanmıyor artık :) bence yükleyin olumlu şeylerde var. ben çok memnunum ;)

Kusura bakma ama salliyorsun. Telefonlar ayni. Herkes bu kadar sorun yasarken sen nasil sifir sorun yasarsin ki? Video koysana telefonu 1 dakika kullandigin bakalim.

• saolun hocam
  • 4s ile 7.1'deyim,imzalar kapanmadan 7.1.2 geçeyim mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

Orijinalden alıntı: lord klaus

bir haftadır iphone 4S iOS 8 kullanıyorum. hiç kasma donma olmadı ne face te ne whatsappta. aynı 7.1.2 deki gibi kullanıyorum telefonu. ısınma sorunu tamamen çözülmüş telefon yanmıyor artık :) bence yükleyin olumlu şeylerde var. ben çok memnunum ;)

Kusura bakma ama salliyorsun. Telefonlar ayni. Herkes bu kadar sorun yasarken sen nasil sifir sorun yasarsin ki? Video koysana telefonu 1 dakika kullandigin bakalim.

Hocam konunun basından berı seni takip ediyorum okadar çok kişileri yanıltıyorsunki anlatamam.Konuyu açan benim dimi herkezden önce iphone 4s ios 8 e geçtim.Ve karşılaştığım durumları bir bir yazdım eski yazdıklarıma bakabilirsin. İphone 4s kullanıcısıyım 16 Gb Hiç bir donma kasma yavaşlama hata ile karşılaşmadım.Sadece ilk başta geçtiğiniz zaman ilk 10 dk telefonda bu tip hatalar meydana geldi oda arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyordu.Sonra telefonumu yeniden başlattıktan sonra hiç bir donma kasma takılma yaşamadım yaşamıyorumda halen ios8 kullanıyorum ve en güzel nedenide şarhım daha fazla dayanıyor.

Tekrardan söylüyorum İphone 4s 16 Gb kullanıcılar için gönül rahatlığıyla İos 8 e geçebilirsiniz.Pişman değilim.

• 4s 8gb lık modelde ios8.0 bana eziyet geldi. 16gb lık modelde + olarak ne var ki bu kadar rahat kullanıyorsunuz ?
  • Ben de Pazar günü IOS 8'e geçtim. Gerçekten de performansta yaşanan düşüş gözle görülür seviyede.

Telefonu dikeyden yatay konuma geçirmek için bile çevirdikten sonra çoğu zaman telefonu sallamam gerekiyor çevrildiğini anlaması için. Assistive Touch'ın da tepkime süresi gerçekten çok uzadı. Programların açılma sürelerinde de yine bir uzama var.

Hayat çekilmez olmuyor belki ama tercih etme şansım olsa şu anda güncellememeyi tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 25 Eylül 2014; 10:08:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Ben de Pazar günü IOS 8'e geçtim. Gerçekten de performansta yaşanan düşüş gözle görülür seviyede.

Telefonu dikeyden yatay konuma geçirmek için bile çevirdikten sonra çoğu zaman telefonu sallamam gerekiyor çevrildiğini anlaması için. Assistive Touch'ın da tepkime süresi gerçekten çok uzadı. Programların açılma sürelerinde de yine bir uzama var.

Hayat çekilmez olmuyor belki ama tercih etme şansım olsa şu anda güncellememeyi tercih ederdim.

7.1.2'ye dönüş için geç kalmış sayılmazsın

Assistive Touch menüsünde düzenleme yapılabiliyor mu ?
  • yok hocam adımları da elle manuel bir biçimde giriyorsunuz 7 günlük periyotlar var program da günlük kaç adım attığını filan gösteriyor ama adımları ölçmüyor kendin giriyorsun
  • Ya şu telefonu kasanlar hiç ayar filan yapmadan dümdüz kullanıyor mu? Favorileri kapat, hareketi azalt, arka planda uygulama yenilemeyi kapat, saçma sapan bildirimleri ve alakas konum servisi isteyen uygulamaları kapat. Bunlar zaten çok gereksiz şeyler. Bunları yaptıktan sonra da ios 8 haleda kasıyorsa yapacak bir şey yok. Özellikle favorileri kapatınca performans epey artıyormuş.

• Arkadaşlar 4s için ios 8.0'dan ios 8.0.2 ye güncelleyip deneyen var mı? kasılmalar ve ufak tefek takılmalar düzelmiş mi? Yoksa 8.0.1 hatasını gidermek için performansla ilgisi olmayan bir sürüm mü?
  • kirilmazkalkan K kullanıcısına yanıt
    Kardeş bana şimdi inanmayabilirsin ama gerçekten gözle görülür performans artışı var. Ios 7.1.2 ile aynı performansı alıyorum şu an. Ana ekran sayfaları Arasında geçişte ufak tefek titremeler oluyordu kontrol merkezini çekerken ekranın en altında boşluk oluyordu titremeler oluyordu. Şimdi zerre titreme yok. Ben çok beğendim. Batarya süremde daha çok gidiyor. Sonra da diyorlar ki ne buluyorsunuz bu iPhone da. Birde swype klavye Türkçe'ye geldi mi tadından yenmez. Adamsın apple.

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Kardeş bana şimdi inanmayabilirsin ama gerçekten gözle görülür performans artışı var. Ios 7.1.2 ile aynı performansı alıyorum şu an. Ana ekran sayfaları Arasında geçişte ufak tefek titremeler oluyordu kontrol merkezini çekerken ekranın en altında boşluk oluyordu titremeler oluyordu. Şimdi zerre titreme yok. Ben çok beğendim. Batarya süremde daha çok gidiyor. Sonra da diyorlar ki ne buluyorsunuz bu iPhone da. Birde swype klavye Türkçe'ye geldi mi tadından yenmez. Adamsın apple.

Teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarda deneyimlerini paylaşırlarsa herkes için faydalı olur sanırım. Yeniden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.