Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum. Güncellemeden sonra telefon hafızasında azalma oldu. Ayarlardan hakkında kusmından bakınca kapasite 5,40 gb diyor. Önceden kapasite 8 gb kullanılabilir alan 5.0 gb tı. Birde 2,71 gb boyutunda diğer kısmı var. Biri nasıl çözeceğimi anlatsın lütfen Kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 8'den sonra şarjım sanki daha çok gitmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetertürk

Arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum. Güncellemeden sonra telefon hafızasında azalma oldu. Ayarlardan hakkında kusmından bakınca kapasite 5,40 gb diyor. Önceden kapasite 8 gb kullanılabilir alan 5.0 gb tı. Birde 2,71 gb boyutunda diğer kısmı var. Biri nasıl çözeceğimi anlatsın lütfen Kafayı yicem

4s için Güncelleme dosyası 4.6 gb gibi büyük bir yer kaplıyor,ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sine qua non

İos 8'den sonra şarjım sanki daha çok gitmeye başladı

Kasma/donma sorunu oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum. Güncellemeden sonra telefon hafızasında azalma oldu. Ayarlardan hakkında kusmından bakınca kapasite 5,40 gb diyor. Önceden kapasite 8 gb kullanılabilir alan 5.0 gb tı. Birde 2,71 gb boyutunda diğer kısmı var. Biri nasıl çözeceğimi anlatsın lütfen Kafayı yicem

4s için Güncelleme dosyası 4.6 gb gibi büyük bir yer kaplıyor,ondan olabilir

4,6 gb meselesi iTunes kullanmadan Güncelleme yapmak için gerekli çünkü 1,6 gb iOS 8,0 ipsw var bide bunun kurulmuşu olunca haliyle büyük oluyor,
  • Bnim sıkıntım şu ki kapasite neden 5,4 gb gösteriyor geri kalan kısmı nerde?

• quote:

Bnim sıkıntım şu ki kapasite neden 5,4 gb gösteriyor geri kalan kısmı nerde?

Diğer 2.6 lık kısmı ios 8 isletim sistemi kullaniyor sana kaliyor 5.4 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 22 Eylül 2014; 21:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Orijinalden alıntı: sine qua non

İos 8'den sonra şarjım sanki daha çok gitmeye başladı

Kasma/donma sorunu oluyor mu

Yok hocam ilk başta oldu baya whatsappa girişte filan kasmalar birkaç saat sonra normale döndü hiçbir sorun yok 8 gb benimki

• quote:

Orijinalden alıntı: RaidenRozz

quote:

Bnim sıkıntım şu ki kapasite neden 5,4 gb gösteriyor geri kalan kısmı nerde?

Diğer 2.6 lık kısmı ios 8 isletim sistemi kullaniyor sana kaliyor 5.4 gb

Sıkıntı iOS dosyaları değil. Bna kullanılabilir Hafıza olarak 5,4 gb alan vermiyorki telefonun kapasitesi olarak gösteriyor. Ayrıca 2,7 gb büyüklüğünde diğer klasörü mevcut birde

• arkadaşlar 8 gb kullanan biri yokmu yaa bi bakıp söylesin kapasite kaç gösteriyor?
  • Dün akşamdan beri kullanıyorum.Kasma donma yaşamadım.iTunes ile güncelledim.Hareketi azalt seçeneği aktif,saydamlığı artır seçeneği kapalı.Yeni özellikler güzel.Alttaki barı yukarı kaldırdığımızda en son hangi uygulamayı kullandıysak onun kısayolu var ve bastığınızda tekrar açıyor.Son aramalar ve mesajların kilit ekrana eklenmesi güzel olmuş.Ayrıca şarj süresi artmış gibi hissettim.Kim ne derse desin bence sıkıntı yok.Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanıyorum.NOT:Yukarıda sorup cevap alamadığım sorumu da kendim yanıtlayayım:) Hayır ses seviyesinde bir değişiklik yok.İOS 7 de neyse 8 de de aynı seviyede.
  • İos 8 de belirgin bir pil artışı var. Eğer cihazınızı sadece wifi de kullanıyorsanız farkı çok hissediyorsunuz, uzun dayanıyor.
  • Arkadaşlar olumlu yorumlardan sonra itunes aracılığıyla 4s'e 8 kurdum. Ayrıca ben 6.13 dan 8 geçtim. O yüzden biraz çekinerek kurdum. Şimdi çok memmunum. Bu sefer olmuş diyorum. Hiç kasma ve donma yaşamadım. Ayrıca hiçbir ayar da kapatmadım. Zaman içerisinde daha da oturur. O zaman daha da ayrıntılı yazmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 23 Eylül 2014; 1:01:21 >
  • whatsappta uzun süre yazışırken klavyede kasmalar oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Arkadaşlar olumlu yorumlardan sonra itunes aracılığıyla 4s'e 8 kurdum. Ayrıca ben 6.13 dan 8 geçtim. O yüzden biraz çekinerek kurdum. Şimdi çok memmunum. Bu sefer olmuş diyorum. Hiç kasma ve donma yaşamadım. Ayrıca hiçbir ayar da kapatmadım. Zaman içerisinde daha da oturur. O zaman daha da ayrıntılı yazmak lazım.

6'dan 8'e mi geçtin?
    Kalsaydın daha iyiydi sanki
    Ben zamanında 6'ya geçmek için çok uğraşmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @koray.tekler -- 23 Eylül 2014; 7:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

whatsappta uzun süre yazışırken klavyede kasmalar oluyor mu?

yok hocam olmuyor hatta whatsapptaki klavye büyümüş sanki ya da harflerin puntosu daha bir rahat geldi gözüme
  • arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum ios 8 in istediği 4,6 gb lik alanı tamamen kullanıyormu yani benim kullanabilceğim kaç gb yer olucak yardımlarınızı bekliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum ios 8 in istediği 4,6 gb lik alanı tamamen kullanıyormu yani benim kullanabilceğim kaç gb yer olucak yardımlarınızı bekliyorum ?

ios 8 yükleyen 4s 8gb kullanıcı yardımcı olursa güzel olur
  • Az önce iphone 4s 8gb lık modele DFU mod yöntemi ile itunesden ios8 yükledim. 7.1.2 varken Kullanılabilir 4.1GB yazarken şuan 8.0 da 4.2 diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

arkadaşlar 4s 8gb kullanıyorum ios 8 in istediği 4,6 gb lik alanı tamamen kullanıyormu yani benim kullanabilceğim kaç gb yer olucak yardımlarınızı bekliyorum ?

Bende 8 gb kullanıyorum. 4,6 istemesinin sebebi telden Güncelleme yaptığında önce indirip sonra kuruyor. Indirdiği dosya 1,6 gb bunu kurarken dosya açılıyor ve yaklaşık 3 gb oluyor. Kurunca 5gb boş kalıyor. Sana tavsiyem dosyaları yedekle temiz kurulum yap Hafıza sıkıntısı yaşarsın

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.