Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hucresel veri(internet) tum modellerde duruyor. Hucresel verinin altindaki 3g etkinlestir sadece 4s te kaliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi cihazlarimdan geekbench testleri,

Ios 7.1.2 li 4s icin,

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

Ios 8.0.2 li ipad mini icin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadry -- 28 Eylül 2014; 2:40:16 >

• furkans55 kullanıcısına yanıt
    Yeniyim iOS kullanımında da hallettim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

Yeniyim iOS kullanımında da hallettim teşekkürler..

Önemli değil, iyi forumlar.
  • ios 8 yüklediğimden beri şarj yüzdesinin yanındaki ok işareti (Konum servisleri) kapanmıyor. Konum servisleri ayarlarına geldim bazı programları düzeltip "kullanırken" yaptım ancak bazı programlar ya "her zaman" ya da "asla" seçeneğine sahip. Konum servislerini tamamen kapatırsam da foursquare, hava durumu gibi programlar işlevsiz kalıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?

• Arkadaslar yeri degil ama iphone 4 kullanicisiyim ios 8 in wallpaperlarinin iphone 4/4s versiyonlarini bulamadim.

Yildizli ve dagli olan duvar kagidini gonderebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokeeer kullanıcısına yanıt
    Sagolasin ama bunlar ve nette olanlarin hepsi 4" icin yani iphone 5 ve ustu icin.

İphone 6 nin tanitimlarinda olan yildizli dagli duvar kagidinin ekran fotosunu cekip gonderebilirmisin iphone 4s kullaniyorsan

• Arkadaşlar 7.1.2 sürümden itunes aracılığı ile 8.0.2 ye geçtim. 500 mb haricinde benden başka hiçbirşey götürmedi. Telefon 7.1.2 den çok daha stabil ve hızlı. Getirdiği + lar tartışılmaz. Üst konularda arkadaşların dediği gibi belli başlı çok önemli olmayan şeyleri kapatırsanız hiç sorun yaşamazsınız. (Arka plan yenilemesi, hareketi azalt, hareketsiz duvar kağıtları vb.)
    Ben son derece memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

Arkadaslar yeri degil ama iphone 4 kullanicisiyim ios 8 in wallpaperlarinin iphone 4/4s versiyonlarini bulamadim.

Yildizli ve dagli olan duvar kagidini gonderebilirmisiniz

http://www.zedge.net
  • shawshang kullanıcısına yanıt
    sagolasın güzel siteymiş..
  • Evet arkadaşlar sizler için video incelemesi yaptım ve en dikkat çekenleri sizler için seçtim konu başkanı benim güvenebilirsiniz ve karar sizin ii seyirlerhttp://www.yeni1film.com/ios-8-iphone-4s-uzerindeki-etkileri-ve-inceleme-videolari/1288
  • Cihazım İphone 4s...
    İos 8'de yapıyordu, 8.0.2 de de aynı şeyi yapıyor. Arama yaparken 2-3 sanyie geçtikten sonra aramaya geçiyor. Aynı şekilde çağrı geldiğinde de cevapladığımda birkaç saniye sonra cevap verebiliyorum. Ararken de, cevaplarken de sürekli ekrana bakma zorundayım açıldı mı, arıyor mu diye. 7'de böyle birşey yoktu. Benzer sorunu yaşayan var mı? Ayrıca sorun çözülebilir m? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazetem74

Cihazım İphone 4s...
    İos 8'de yapıyordu, 8.0.2 de de aynı şeyi yapıyor. Arama yaparken 2-3 sanyie geçtikten sonra aramaya geçiyor. Aynı şekilde çağrı geldiğinde de cevapladığımda birkaç saniye sonra cevap verebiliyorum. Ararken de, cevaplarken de sürekli ekrana bakma zorundayım açıldı mı, arıyor mu diye. 7'de böyle birşey yoktu. Benzer sorunu yaşayan var mı? Ayrıca sorun çözülebilir m? Teşekkürler.

Evet hocam o hatayı yapıyor , benimde tlf 4s 8gb , bazı yerlerde çok takılma var , yapacak birşey yok . 8.0.3 bekleyeceğiz

• 4s de ios8 bir bende mi kasıyor acaba? sizlerde de herhangi birini aramak istediğinizde yani numaraya veya isme dokunduğunuzda ekran önce bir saniye kadar bekliyor sonra aramaya geçiyor mu? veya biri aradığında ve siz cevapla dediğinizde telefonun melodisi yarım saniye kadar çalmaya devam ediyor mu? bu dediklerim ve bazı kasmalar bir bende oluyorsa nasıl kurtulabilirim? herkeste oluyorsa ios 7 ye nasıl geçerim? teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

4s de ios8 bir bende mi kasıyor acaba? sizlerde de herhangi birini aramak istediğinizde yani numaraya veya isme dokunduğunuzda ekran önce bir saniye kadar bekliyor sonra aramaya geçiyor mu? veya biri aradığında ve siz cevapla dediğinizde telefonun melodisi yarım saniye kadar çalmaya devam ediyor mu? bu dediklerim ve bazı kasmalar bir bende oluyorsa nasıl kurtulabilirim? herkeste oluyorsa ios 7 ye nasıl geçerim? teşekkürler...

Aynı durum var; evet...Telefonun, telefon özelliği kısmı (arama, cevap verme) kötü. Geri kalan işlerde hızı gayet yerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

4s de ios8 bir bende mi kasıyor acaba? sizlerde de herhangi birini aramak istediğinizde yani numaraya veya isme dokunduğunuzda ekran önce bir saniye kadar bekliyor sonra aramaya geçiyor mu? veya biri aradığında ve siz cevapla dediğinizde telefonun melodisi yarım saniye kadar çalmaya devam ediyor mu? bu dediklerim ve bazı kasmalar bir bende oluyorsa nasıl kurtulabilirim? herkeste oluyorsa ios 7 ye nasıl geçerim? teşekkürler...

Aynı durum var; evet...Telefonun, telefon özelliği kısmı (arama, cevap verme) kötü. Geri kalan işlerde hızı gayet yerinde...

Bir de ilginçtir önce telefon titriyor ve Çalıyor 1 saniye sonra Ekranın ışığı yanıp kimin aradığı gözüküyor:)) gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Bir de ilginçtir önce telefon titriyor ve Çalıyor 1 saniye sonra Ekranın ışığı yanıp kimin aradığı gözüküyor:)) gülsem mi ağlasam mı bilemedim:)))

Yalnız hocam, anasayfada az önce bir konu gördüm. İp6'sı olanlarda aynı sorundan şikayetçi. Bu şu demektir. Mutlaka düzeltirler. ;)

• 8.1 betasını yükleyen var mı arkadaşlar aranızda. Yükleyenler bizi bilgilendirirse seviniriz
  • 2 tane canımı sıkan şey var. 1.cisi gelen aramalarda arkadsların da bahsettiği gibi telefonla arama geldiğinde 1 saniye kadar sonra cevaplaması. Alışamadım, alışacak gibi değilim.

2.cisi de facebook. Hem geç acılıyor hem de sayfayı düzgün yenilemiyor. Sinir oldum ve cözümü ne bilmiyorum. Arkadslardan biri eski sürümden bahstemiş forumda bılabilirsiniz demiş ama bi link koymak büyük sevap olurdu. Telden girince cok kolay olmuyo arama yapmak.

Olmadı eski sürüme dönerim gibi. Tabi imkanı varsaa

• Ios 8.1 beta yükleyen yok mu? Stabilitede bataryada gelişme var mı? Biri kuruversin de bir yorum yapıp sevap işlesin. Nasıl olsa udid kaydı gerekmiyor. Ben müziklerim gider diye korkuyorum. O nedenle cesaret edemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.