Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Liberty.

Arkadaşlar mesela çağrı geliyo karşıdan bakıyorum kırmızı bi şeritte cevapla yazıyo reddet yok. kapatıyorm sonra bidaha arıyo diyelim o kişi bu sefer ekranın sağında solunda cevapla ve reddet diye iki tane yuvarlak simge çıkıyo. Anlamadm gitti bu sorun tek bende mi var acaba. Yazılımlamı alakalı acaba.Daha 8.02 ye geçmedim

Cevapla ve reddet seçenekleri aynı anda sadece telefonunuz kilitliyken çıkar. Diğer türlü power tuşuna 2 kere basarak reddedebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler Hayırlı Bayramlar . Avea da 7 tl den başlıyor diyor alan oldumu bu 4s i ? 7 tl den ?
  • iPhone 4S'ine ios 8.1 beta 1 veya 2 yükleyenlerden çok kısa yorum bekliyoruz. Hatta 8.0.2 ye göre de yavaşlama veya hızlanma konularında bizi aydınlatırsa ballı kaymak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 beta 2 kurup deneyen yok mu ya 4S kullanıcısı.
    Yorumları bekliyoruz.
  • YouTube da var arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: korkma

YouTube da var arkadaşlar

bir link atarsan seviniriz beta 1 varda beta 2 yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: korkma

YouTube da var arkadaşlar

bir link atarsan seviniriz beta 1 varda beta 2 yok.

http://youtu.be/ofn_w6gSgbk beta 1 bu , beta 2yi araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkma -- 9 Ekim 2014; 23:32:41 >
  • 4S 16 gb ios 8 yüklü rehber yedeklemesini gmaile nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXe20

4S 16 gb ios 8 yüklü rehber yedeklemesini gmaile nasıl yapabilirim ?

Ayarlar
    Mail, kişiler , takvim
    Hesap ekle

Hesap ekledikten sonra içine gir aç istediğini hocam

Ayarlar kısmından mail kişilere gir Aşağıya kişilere gel saptanmış Hesabı bul onu Gmail yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkma -- 10 Ekim 2014; 17:40:16 >
  • Wifi bağlanmıyor nedendir beyler acil taktik verin ilk iphone'm
  • Teşekkürler sağolun.
  • korkma kullanıcısına yanıt
    Peki rehberdeki kişiler soyisme göre sıralanmış onu nasıl isme göre yapabilirim ?
  • Beyler 4s kullaniyorum hic guncellemedim ios 5.0 yuklu artik uygulamalar calismiyor ama ios 8 e deguncellemek istemiyorum. Ios 6.1.3 e gecsem uygulamalar calisir diye dusunuyorum bunu nasil yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: eXe20

Peki rehberdeki kişiler soyisme göre sıralanmış onu nasıl isme göre yapabilirim ?

Yine aynı yerde (mail kişiler...) alta doğru kaydırırsan "Sıralama" diye bir Seçenek göreceksin. Onu ad,soyad yapmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblade

Beyler 4s kullaniyorum hic guncellemedim ios 5.0 yuklu artik uygulamalar calismiyor ama ios 8 e deguncellemek istemiyorum. Ios 6.1.3 e gecsem uygulamalar calisir diye dusunuyorum bunu nasil yapabilirim

4s için maalesef mümkün değil.

• Tek care ios 8 e mi yukseltcem uygulamalarin calismadi icin :(

• İtunes den 4s için 8.02 dosyası çok zor iniyor. Başka nerden hızlı indirebilirim.
  • 4S kullanıcılarından memnun olan var mı ios 8.0.2 - 8.1 beta1 - 8.1 beta2 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 13 Ekim 2014; 15:43:22 >
  • 4S cihazıma İOS8 yükledim ve cihaz resmen çöpe döndü.

Arama geldiğinde açabilmek için telefonla cebelleşmeye başladım. Aramayı cevaplamak için yeşil dokunmatik bir türlü algılamıyor. Oysaki normaldi, hiç bir sıkıntı yoktu.

Sessize aldığımda yada sessizi iptal ettiğimde ekranda sessize alındığına dair simge ile sessizin iptal edildiğine dair simgeler sürekli olarak yer değiştiriyor. Bir dakika boyunca devam ediyor. Ayrıca sessize alıp herhangi bir uygulamayı kullanmaya başladığımda 1-2 saniye kadar uygulama sesli bir şekilde çalışıyor, ses sonra kesiliyor.

Ara ara telefon görüşmelerimde sesimin gitmediğine dair uyarı almaya başladım.

Şarj problemine zaten hiç değinmiyorum bile. Telefon artık şarj makinasından çıkmaz oldu.

Bu son sürüm ile telefondan iyice soğudum. Bozulsa da değiştirsem diye düşünür oldum. o derece yani...

İOS 7 ye güncellediğim güne lanet ediyorum resmen. Oysaki daha 1,5 ay önce geçtim İOS7'ye. 10 gün öncede İOS 8'e...,

Bu telefonun en son İOS 6.1.3 e kadar güncellenmesi gerekiyordu kanımca...

• Aynen hocam aramalardan yana bende dertliyim whatsapp yedek günlük aldırıyordum haftalığa çektim kafayı yemeye başladı çünkü en büyük dertte şarj 4 saati zar zor görüyorum kullanımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 13 Ekim 2014; 17:56:16 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.