Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acarken sifre soruyo mu biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Actim hocam sifre istemedi tekrar kapattim sifre sordum yazdim apple kimlik sifresi kapandi . Tesekkuer ederim size

• Arkadaşlar merhaba,
    Ben de 4s kullanıcısıyım, ios 8.1 e geçtiğimden beri Google Drive uygulamasını indiremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba aranızda? Önceki sayfalara pek göz atamadım, daha önceden konuşulduysa eğer kusuruma bakmayın.
    Bir de cihaz 2 yıla yaklaştı, ince kap kullanıyorum ve son iki kapın arkasında bir bölge bir süre sonra potluk yaptı. Batarya şişmesi gibi durum olabilir mi sizce? Gerçi dışarıdan fark edilebilecek bişey midir bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birhıçkırıkgibi -- 25 Ekim 2014; 15:13:35 >
  • Herkes telefonu mu sattı forumda ??? Ilgilenen yok ?

Benimde tlfnun arka tarafıda potluk var bilmiyorum ne yapılır 👊

• quote:

Orijinalden alıntı: korkma

Herkes telefonu mu sattı forumda ??? Ilgilenen yok ?

Ben kullanmaya devam ediyorum su anlik yetiyor bana 4s. 4s konulari azaldi hocam artik ust cihazlara geciyor kullanicilar

• Arkadaşlar merhaba. Bu hafta iphone 4s alabilirim. Bi sorum olacaktı. Facebook uygulamasıns girerken çok bekletiyormu ?bide jb yapan varsa tweak yükleyince kasıyormu ?

• Pis@gor kullanıcısına yanıt
    psikolojik değil milisaniyelerle oynuyo bazen saliselerde farkediyo facebook ve ayarlarda safaride ve appstoreda saniye fark ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkma

Herkes telefonu mu sattı forumda ??? Ilgilenen yok ?

İPhone 4s kullanmiyorum ama merak ettim konuya girdim ve yorumunuzu gördüm ..cihazin bataryasi sismis olabilir kullanmak tehlikeli ..Cihazin bataryasi sismisse cihaz çok isininca patlayabilir ..değiştirmeniz lazim

• Ben 4S 8GB cihazımı 8.1 çıktığı gibi güncelledim 8.0.2 den bin kat daha iyi hiç problemim yok şarj konusunda da fena değil bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukulo1036

Ben 4S 8GB cihazımı 8.1 çıktığı gibi güncelledim 8.0.2 den bin kat daha iyi hiç problemim yok şarj konusunda da fena değil bence :D

Oyunlar da ve uygulamalarda sıkıntı varmı ?

• Bir tanıdık sıfır 4s almış. 7.1.1 yüklü gelmiş. Hazır Yanyana gelmişken benim 16 gb'lık 8.1 yüklü 4s'le hız karşılaştırası yapayım dedim. Sonuç pek iyi değil :)

Açılış süresinde 6-7 sn önde 7.1.1. Hemen hemen her uygulamada da 1 bazen 2sn ye ye varan açılış Farkları var.

İnsan aynı anda ikisini kullanmayınca pek fark yokmuştur gibi geliyor ama aslında varmış.

Not: belki bu belirgin Hız farkında kapasitenin de etkisi olmuş olabilir.

• Bende dün sıfır 4s aldım. 7.1.2 ile geldi. 3 saatlik kullanım ve 14 saatlik bekleme sonucu şarjım 44. Acaba 8.1 e geçsemmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

Bende dün sıfır 4s aldım. 7.1.2 ile geldi. 3 saatlik kullanım ve 14 saatlik bekleme sonucu şarjım 44. Acaba 8.1 e geçsemmi ?

Bence şarj Süren fena değil. Bir kaç şarjdan sonra daha iyi duruma gekecektir bataryan. Bir önceki mesajımda Yazdığım gibi 7.1'le 8.1 Arasında belirgin Hız farkı var. 8.1'de de Dişe dokunur artı bir özellik yok. Kısacası 7.1 de kalman daha iyi olur...

• 8.1'e geçen arkadaşlar son durum nedir geçelim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: üzümsuyu

Bende dün sıfır 4s aldım. 7.1.2 ile geldi. 3 saatlik kullanım ve 14 saatlik bekleme sonucu şarjım 44. Acaba 8.1 e geçsemmi ?

Bence şarj Süren fena değil. Bir kaç şarjdan sonra daha iyi duruma gekecektir bataryan. Bir önceki mesajımda Yazdığım gibi 7.1'le 8.1 Arasında belirgin Hız farkı var. 8.1'de de Dişe dokunur artı bir özellik yok. Kısacası 7.1 de kalman daha iyi olur...

Teşekkür ederim bilgilendirme için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da hediye İphone 4s 16gb geldi ama ben ios 8.1 güncellemesini yaptıktan sonra burda yazan problemlerin çoğunu görmedim ama telefon bana da ios 8 ile yavaşladı gibi geldi
  • Ios 8 e yükselticem ıphone 4s'i daha önce güncelleme yapmadım hiç, güncellemeden önce mutlaka restore etmelimiyim.
  • 8e geçmeyin 7 ile sorunsuz kullanmaya devam edin

• Bu saatten sonra s4 alınır mı beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bu saatten sonra s4 alınır mı beyler ?

Alınır 1-1.5 sene daha rahat gider
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.