Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bi restore edin bende de aynı sorunlar oldu restore ettim telefon kendine geldi
  • sine qua non S kullanıcısına yanıt
    4 fazla pc'de denedim hiç birinde geçemedim. hata kodu aynı idi "29". Mac bilgisayarda denedim onda "3004" hatası verdi, Apple destek bana pc'deki virüs programlarından yada güvenlik duvarından kaynaklanıyor dedi, bi boktan anlamıyorlar.

Sonra google'da "restoring iphone 4s error 29" diye arattığımda hatanın bataryadan yada batarya konnektöründen kaynaklandığı ile iligili videoları buldum.
    gittigidiyordan 25Tl'ye pil sipariş ettim, kendim değiştirdim, düzeldi. dünden beri sorunsuz kullanıyorum, ifixit'ten batarya alacağım ay sonu. bu pile güvenmiyorum.

youtube-1
    youtube-2

• 4s.kullananlar ios 8 paylasimlarina devam etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar son durum nedir gecmeye gerek varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Kullananlar son durum nedir gecmeye gerek varmi

Hayır, sakın geçme. Çoook gereksiz.

• 8.1.1 beta kullanan var mı performans artışı olmuş mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Kullananlar son durum nedir gecmeye gerek varmi

Sakın geçmeyin hiç gerek yok aynen , bin pişmanım , 7.1.2 devam edin

• bir ay kadar önce telefonu düşürmüştüm arka kasa kırıldı apple'ın yedek parça satışı olmamasına rağmen orijinal diye parça satıyor adamlar mesaj atınca da efendim ürünün içindeki birleşenler, aynı miktarda aynı maldan e orijinalden farkı yok bu durumda orijinal diyebiliriz diye cevap verdiler çarşıda bi telefoncuda 2.elini buldum ve aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sine qua non -- 5 Şubat 2021; 0:21:41 >
  • blau1010 B kullanıcısına yanıt
    ben her güncellemeden sonra restore ediyorum ki yükleme sırasında oluşan lüzumsuz dosyalar gitsin, 500 mb-1 gb arası boşluk oluşuyor ne zaman restore etsem ha benimki 8 gb... 32 gb filansa gerek yok tabi
  • 8.1 kullanıyorum bu dediğiniz donmalar kasılmalar mevcut değil bence bir sıfırlama falan yapın. Bende bir sıkıntı yok. Oldukça memnunum. Batarya sürem ise şöyle. Arkadaşım sürenin iyi olduğunu söyledi. Telefonda yeni değil 2. el aldım
     *İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox5578 -- 17 Kasım 2014; 18:47:08 >
  • 8.1.1'i ota'dan yükledim. Hız için birşey şimdilik diyemeyeceğim. Fakat şu çağrı geldiğindeki takılma, cevapla dedikten sonra zilin hala çalması sorunu giderilmiş gözüküyor.

• 8.1.1 guncelleyenlerden yorum bekliyoruz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

8.1.1'i ota'dan yükledim. Hız için birşey şimdilik diyemeyeceğim. Fakat şu çağrı geldiğindeki takılma, cevapla dedikten sonra zilin hala çalması sorunu giderilmiş gözüküyor.

Facebook nasıl? ios 8 de geç açılıyordu ve sayfaları kaydırıken ara ara takılmalar oluyordu.
    ios 7.1.2 deyim geçelim mi ios 8'e?
  • Yalnız iOS 8.1.1 ile telefon baya stabilleşti serileşti. Herkese tavsiye ederim. Umarım bataryayı da iyileştirmişlerdir. Ben performanstan gayet memnunum şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

8.1.1'i ota'dan yükledim. Hız için birşey şimdilik diyemeyeceğim. Fakat şu çağrı geldiğindeki takılma, cevapla dedikten sonra zilin hala çalması sorunu giderilmiş gözüküyor.

Facebook nasıl? ios 8 de geç açılıyordu ve sayfaları kaydırıken ara ara takılmalar oluyordu.

Şimdi senin için kontrol ettim. Aşağı kaydırırken bir takılmalı ilerleme var. Ama ben bunu doğal karşılıyorum. Çünkü bir Sürü yazı fotoğraf ve video ön yüklemesi yapılıyor. Yani burada telefondan ziyade internet Bağlantı Hızı gibi etkenler işin içine giriyor.

Mesela Fotoğraflar vs tamamen yüklendikten sonra aşağı yukarı kaydırma yaptım. Hemen hemen hiç takılma olmadı.

Bu arada safari de hızlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

sen onu facebooktan bekle, apple'dan degil. 5s de bile gec aciliyor sorun ios 8 de degil. bunu ogrenemdik gitti.
  • Safarideki yazı kopyalarkenki bug devam ediyor. Örneğin bu Sayfayı aşağı kadar seçili hale getirin kopyalamak için. Komple sayfa titremeye Başlıyor. Kopyalamadan vazgeçerseniz de sayfa kontrolden çıkıp yukarı kaymaya Başlıyor. Ya safariyi kapatmanız ya da birkaç sayfa geriye girmeniz gerekiyor.

• Ben geçen sene 4S'imi ios 6.1.3'ten ios 7.0.4'e güncelleyince 6,5 saat olan ekran kullanım süresi 5 saate düşmüştü ve facebook'da daha geç açılmaya başlayınca 4S'i satıp, galaxy S4 mini satın almıştım..
    Bir senedir S4 mini kullanıyorum stabil ve hızlı bir telefon memnunum.
    iPad mini tabletimi ise hala ios 6.1.3 ile kullanıyorum, tablet olarak iPad'ten başkasını kullanmam, çünkü batarya performansı 9-9,5 saati rahat çıkartıyor..

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Samimiyetinize inanarak soruyorum, 7.1.2 den 8.1.1 geçsek pişman olur muyuz?
    Aslında memnunum ama şu ios 8 deki arayan kişinin tam ekran falan çıkması hoşuma gidiyor.Birde bazı uygulamalar ios 8 istemeye başladı bile.
  • quote:

Safarideki yazı kopyalarkenki bug devam ediyor. Örneğin bu Sayfayı aşağı kadar seçili hale getirin kopyalamak için. Komple sayfa titremeye Başlıyor. Kopyalamadan vazgeçerseniz de sayfa kontrolden çıkıp yukarı kaymaya Başlıyor. Ya safariyi kapatmanız ya da birkaç sayfa geriye girmeniz gerekiyor.

Bu sorun benim ipad'te de oluyor,bu aralar sıklaştı,sinirlerimi bozmaya başladı,güncellemeyi bekliyecem

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.