Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canbrk

Teşekkür ederim.
    Samimiyetinize inanarak soruyorum, 7.1.2 den 8.1.1 geçsek pişman olur muyuz?
    Aslında memnunum ama şu ios 8 deki arayan kişinin tam ekran falan çıkması hoşuma gidiyor.Birde bazı uygulamalar ios 8 istemeye başladı bile.

Bence YouTube'a 7.1.2 ve 8.1.1 Hız karşılaştırma videolarının yüklenmesini bekle. Çünkü insan nisyan ile maluldür. Ben mesela 7.1 leri unuttum gitti. Şu an anlayamıyorum o ne kadar hızlıydı. 8.1 fena değil gibi geliyordu.

Ama geçen gün bir tanıdığımın 7.1.1 yüklü cihazıyla açılış Kapanış ve uygulama açılış Hızı karşılaştırma imkanı buldum. 7'li Sürüm baya hızlıydı.

Bu Yüzden 8.1.1 -7.1.2 karşılaştırma videolarını beklemek en iyisi. Gözümüzle görelim hele bir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşekkür ederim.
    Aslında memnunum ama şu ios 8 deki arayan kişinin tam ekran falan çıkması hoşuma gidiyor.Birde bazı uygulamalar ios 8 istemeye başladı bile.

Bende ios 8 yuklu arayan fotografi tam ekran cikmiyor. Sag ustten yuvarlak kucuk resim cikiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Teşekkür ederim.

Bende ios 8 yuklu arayan fotografi tam ekran cikmiyor. Sag ustten yuvarlak kucuk resim cikiyor :)

Kişiler>Düzenle>Düzenle(Resmin altındaki)>Fotoğrafı düzenle>Taşı ve ölçekle- Seç yaptığınızda tam ekran çıkması lazım.
    Bu önceden resim yüklü kişiler için. İphone kamerasıyla çektiğinizde ise otomatikman tam ekran çıkması lazım.
    ios 8'in tanıtımında arayan tam ekran çıkıyordu.

• Cihaz şarzda takılı iken kilit ekranında kaydırma yapılamıyor, ayrıca arayan olursa cevaplama yapmak için yine kaydırma çalışmıyor,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Cihaz şarzda takılı iken kilit ekranında kaydırma yapılamıyor, ayrıca arayan olursa cevaplama yapmak için yine kaydırma çalışmıyor,

Senin şarj aletinde bir problem olabilir aynı sorun bende de vardı ve problem şarj aletindeydi. Hatta bilgisayar kasasının üzerinde şarj edeceğim zaman telefon manyetik dalgalar yayıp fan kontrolcüsünü falan çalıştırıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Kişiler>Düzenle>Düzenle(Resmin altındaki)>Fotoğrafı düzenle>Taşı ve ölçekle- Seç yaptığınızda tam ekran çıkması lazım.
    Bu önceden resim yüklü kişiler için. İphone kamerasıyla çektiğinizde ise otomatikman tam ekran çıkması lazım.

elinizdeki resim boyutu avatar gibiyse tam ekran çıkmıyor sıkıntı o

• 8.1 den temiz kurulum icloud yedeklemesi almadan 8.1.1 e geçtim 4s te şuan 8.1 den daha iyi durumda bi akıcılık geldi

• Amatörce bir çekim oldu. Ama maksat hasıl oldu zannediyorum. iOS 8.1.1 için her ne kadar 4s için performans artışları içerdiği iddia ediliyorsa da görünen o ki 7'li sürümlerin bile performansından hayli uzak. Not: siyah olanı kendi telefonum. 16 gb. 8.1.1 yüklü. Beyaz olan tanıdığın 8 gb 7.1.1 yüklü.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

8.81.1 yüklü 7 den sonra tam ekran çıkmamaya başladı arayan kişinin resimleri yukarı sağ köşede küçük daire şeklinde çıkıyor, nasıl düzeltilir acaba

• 2 mesaj öncesini okusan ?
  • sa beyler..uzun yıllar bi android kullanıcısıyken yakın zamanda iphone 4s aldım 2. el 8.1 yüklü ve aranıza katıldım.. şimdi bi kaç sorum var app storeden bir uygulama indirmek gerekiyor sanırım video kaydında zoom yok hangisini kullanıyorsunuz ve ne tavsiye edersiniz. eski tel de root yaoar rom atardık şimdi bunda öyle bi imkanımız yokmu 8 gb kendi içinde kullandığı gazetelik falan filan kullnamdığış şeyleri silemezmiyiz hafızaya bi işlem yapılamıyormu..
    bide pc ye usb ile bağladığımda bilgisayarım iphone4s internal storage dcım klasörün içinde resimlerle beraber 3 tane yerel disk gözüküyor bu normal mi .. saygılar kolay gelsin..
  • restore etmeden update yaptığım halde bana hızlanmış geldi

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    başına bela arıyosan geç kardeş
  • 8.1.1 banada cihazi hizlandirdi gibi geldi fakat pil performansini begenmedimm :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Amatörce bir çekim oldu. Ama maksat hasıl oldu zannediyorum. iOS 8.1.1 için her ne kadar 4s için performans artışları içerdiği iddia ediliyorsa da görünen o ki 7'li sürümlerin bile performansından hayli uzak. Not: siyah olanı kendi telefonum. 16 gb. 8.1.1 yüklü. Beyaz olan tanıdığın 8 gb 7.1.1 yüklü.

kendi 8.1 yüklü 5c cihazımı senin videoyla birlikte açtım valla 7.1.1 yüklü cihazdan 2 saniye önce açıldı (önceden 4s16gb beyaz garanti bitmiş kullanıyodum 8.1 güncelleme hatası yaptığım için 500 tl daha verip =>32gb 5c telefona geçtim18 ay daha garanti var)
    4s için en sonfinal 7.1.2 olmalı sakın güncellemeyin derim ben.

• Yine garip garip bug'lar-hatalar var. Az önce safari açıkken zil sesini düğmelerden açayım dedim. Ilk önce ufak bir kare siyah alan ortaya çıktı. Titredi ekranı kapladı.

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

8.1 kullanıyorum bu dediğiniz donmalar kasılmalar mevcut değil bence bir sıfırlama falan yapın. Bende bir sıkıntı yok. Oldukça memnunum. Batarya sürem ise şöyle. Arkadaşım sürenin iyi olduğunu söyledi. Telefonda yeni değil 2. el aldım

Kullanım süreleri çok iyi benim iphone 5s 6 saatt kullanımda dayandı mı allah diyorum. Sizin gibi oyunda oynamıyorum.

• iyi gibi

• Videogolgol V kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa yolla yoksa pil değiştir farkediyor biraz.
  • Videogolgol V kullanıcısına yanıt
    dikkat ederseniz arkadas hic kullanmadigi vakitlerde bir akilli telefonu akilli yapan tum ozellikleri kapatmis. wifi, hucresel, burdan belli olmuyor ama gps mps ne varsa kapatmis. telefon bildigin 3310 olmus. apple bile 4s kullanim suresini 4,5 saat olarak veriyor.

bu sureyi sakin dikkate almayin.

butun gun hucresel acik hatta 3g hemde wifi, konum servisler ne varsa yani hepsi acik en fazla 4 saat kullanim gorebildim. Toplamda 210 uygulama var. arka planda uygulamalari yenileden sadece facebook ve whatsapp acik. icloud acik. yani iphone u iphone yapan tum ozellikler acik :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 18 Kasım 2014; 23:27:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.