Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sine qua non

8 gb'lık 4s'ime an itibari ile indirmeye başladım bakalım ne olacak muhtemelen iOS 8'den sonraki sürümleri indirmeye yerim yetmeyecek son güncellemem gibi geliyor

alakası yok bendede 4s 8 gb var şu an ios 8.1.1 yüklü ve boş alanım hala 5,4 gb .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacatunahan

quote:

Orijinalden alıntı: sine qua non

8 gb'lık 4s'ime an itibari ile indirmeye başladım bakalım ne olacak muhtemelen iOS 8'den sonraki sürümleri indirmeye yerim yetmeyecek son güncellemem gibi geliyor

alakası yok bendede 4s 8 gb var şu an ios 8.1.1 yüklü ve boş alanım hala 5,4 gb .)

Endişe edecek bir durum yok. Zira büyük bir sürpriz olmazsa 4s'in alacağı son sürüm olacak 8.x'ler...
  • Arkadaşlar 4s telime 8.1.1 güncellemesini yaptım ama yapmaz olaydım.....
    telefonun wi-fi sini kullanamıyorum. pasif durumda kaldı açamıyorum...Telfonu 5 dk dışarıda bekletiyorum kapalı halde soğuyor dışarıda ama içeri girdiğimde 1 saat geçmeden aynı şey tekrar ediyor. Ayarlara tıklıyorum donma yaşıyorum...
    Ağ ayarlarınıda sıfırladım ama maalesef bir türlü çözemedim.....
    yardımı olabilirseniz sevinirim.
    8.1.1 güncellemesi yapmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_oz_41

Arkadaşlar 4s telime 8.1.1 güncellemesini yaptım ama yapmaz olaydım.....
    telefonun wi-fi sini kullanamıyorum. pasif durumda kaldı açamıyorum...Telfonu 5 dk dışarıda bekletiyorum kapalı halde soğuyor dışarıda ama içeri girdiğimde 1 saat geçmeden aynı şey tekrar ediyor. Ayarlara tıklıyorum donma yaşıyorum...

Bende de ilk başta çok kötüydü safariye falan girmiyordu şuan gayet stabil,ilk başta çok şarj yemişti şimdi biraz daha az gidiyor gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail_oz_41

Arkadaşlar 4s telime 8.1.1 güncellemesini yaptım ama yapmaz olaydım.....

Sizin sorun mekanik olabilir daha once bunu yasayan bir arkadasim vardi telin icindeki wifi adaptorunu degistirdi serviste ve duzeldi

• Arkadaslar 8.1.1 ile sarjim cok daha hizli bitmeye basladi. Restore yapip temiz kurulum yapsam daha iyi batarya performansi verirmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Ben hala 7.1.2 kullanıyorum sizce 8.1.1 e geçmeli miyim 5-6 gün önce haber okudum işte 4s e çok yarayacak falan diye?sizlere sormadan geçmeyeyim dedim.Birde benim şöyle bir sorunum var
    40 saniyelik m4r dosyaları hazrlıorum telden atıorum ses tonları ile. ama ses diyip melodi seçmek istediğimde telde çıkmıyor :S
  • İOS 8.1 kullanıyorum herhangi bir sorun yok donma veya kasma 8.1.1 e geçsem sorun yaşar mıyım ? Geçenler memnun mu ?
  • 8.1 den 8.1.1 e gectim itunes ile güncelledim bi skıntı yok aynı gibi bi fark göremedim batarya biraz daha faZla dayaniyo sanki.

• Ben hala İos 6 kullanıyorum. 8.1.1'e geçmeli miyim? Pilde sorun yaşar mıyım?
  • oturkmen kullanıcısına yanıt
    Geçme İos 6 daha iyi. Bataryada sıkıntı olur. Ben hala ios 6 ya geçmenin yollarını arıyorum
  • IOS 6'dan IOS 7'ye geçtim keşke geçmeseydim dedim. IOS 8 çıktı. Belki düzelir bi umut diyerek ona da geçtim yine keşke dedim. 9 çıkarsa heralde dayanamayıp yine geçeceğim yada 9 da 4s'e desteği de kaldıracaklar :)
  • sedat.1907 kullanıcısına yanıt
    ben şuan diyorum keşke ios 6 da mı kalsaydım telefon uçuyordu resmen. ios 9 desteğini bize vermeyecekler hocam 8 ile güncelleme desteği bitti.
  • Artık o zaman bi gelsin de bakalım 5,5s,6 mı alırız yoksa Androide mi geçeriz ?
  • IP4s telefonum ios 7 ye geçtikten sonra telefonda wifi gitti artık hiç bağlanmıyor telefon ABD'den alınma ilk 4 ayda oldu.Bunun bir çözüm yolu var mı acaba?
  • 8.1.1 I yukledim telefona 7ye nasil donerim arkadaslar telefon kaldirmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

8.1.1 I yukledim telefona 7ye nasil donerim arkadaslar telefon kaldirmadi

Ne yazık ki dönülmüyor dostum.

• Power tuşu bozuk. Bir önceki sürüm Jb idi denetim merkezinden kapatabiliyordum. İos 8 de ekranı nasıl kilitleyebilirim?
  • quote:

Power tuşu bozuk. Bir önceki sürüm Jb idi denetim merkezinden kapatabiliyordum. İos 8 de ekranı nasıl kilitleyebilirim?

Assistive touch'ı denemiş miydin?

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Power tuşu bozuk. Bir önceki sürüm Jb idi denetim merkezinden kapatabiliyordum. İos 8 de ekranı nasıl kilitleyebilirim?

Assistive touch'ı denemiş miydin?

Hocam valla sende olmasan yardım eden yok. Kusura bakma iphone deneyimim henüz 2 haftalık. Bilmiyorum tam olarak kullanmayı. Bunu nereden indirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.