Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye hem wifi hem 3g açık bırakıyorsunki bunun mantığı yok. gps de gerek yok sadece hava durumu için açık zaten
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    ayarlara girip 3g yi acip kapamaya useniyorum, uzun is. mantiklida. aklima gelirse kapatiyorum. powerbankim var sorun yok. control centerda wifi gibi acma kapama tusu olsa keske. jailbreakliyken otomotik kendi kendine kapatip actiriyordum ama artik jailbreak 4si iyice kastiriyor. duz iphone kullaniyorum su an :)

gps'e gelince ben onu mecbur kullanmam lazim. ama hava durumunda gps kapali :) bulundugun il eklediginde gpse gerek kalmiyor.

benim ayarlarim kullandigim uygulamalar bazinda farklidir. oyun veya safaride fazla takilmaz isem sabah 8 aksam 8 goturuyor. yetmediginde powerbank devrede...

kusura bakmayin ama akilli telefon aliyorsak tum nimetlerinden yararlanmak gerek, beni yavaslatan ugrastiran telefonu niye kullanayim. yok internette dolasayim ay 3g kapali hemen acayim veya wifi kapali dur ayarlara girip acayim. aa bu program konum servisi kullaniyormus hemen ayarlara girip tekrar acayim. ne anladim bu isten. internette acil birseye mi bakman lazim safariyi acip pat diye nete girmen lazim. beni jailbreak yavaslatti diye az kalsin telefonu duvara firlatiyordum. 3310 kullanirim daha iyi o da 10 saat kullanim omru veriyor.

az kaldi zaten subatta 6 plus 64 gb gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Porthos.

Herkesin merak ettiği tek soru bence, iPhone4'ün iOS7de düştüğü duruma, iPhone4s iOS8 de düşecek mi?

6 ile 7 arasında çok fark var iphone 4 kaldıramadı ama 7 ile 8 arasında fark pek yok o yüzden 4s bu duruma düşmeyecektir.
    Garanti varda apple zirt diye tel degistirmez zaten. Benim bildigim 3g acik normal bir kullanimda iphone 5s 6 saat kullanimda pili ancak bitiyorsa herkes sukrediyordur diye dusunuyorum.

Yukaridaki fotograf cok ilginc geldi. Yazmak istedim
  • İphone 4s min bataryasını değiştiricem ama almışken yüksek mah batarya olsun. Daha önce almış olanlar yada güvenilir site bilenler link atabilirmi? Yalnız site Türkiyeden olsun yurtdışından getirmeyle uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

İphone 4s min bataryasını değiştiricem ama almışken yüksek mah batarya olsun. Daha önce almış olanlar yada güvenilir site bilenler link atabilirmi? Yalnız site Türkiyeden olsun yurtdışından getirmeyle uğraşmak istemiyorum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97483848

Bu konuyu bir incele dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar kanser oldum bi yardım???
    4s imi son surume guncellıyordum tak ekranda bı ısaret itunes a baglayın dıyo , neyse bagladım son surum mevcut indir diyo ıphone kurtarma moduna gectı itunes pekı dedım indir ama yarım saatte indiriyo 1.4gb falan sonra işliyo diyo ıtunes ta ama bı numara yok sonunda ıkı farklı pc de denedım işliyo dıyo kalıyo..napmam gerek vazgectım surumden falan dunden berı telefonsuzum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

arkadaslar kanser oldum bi yardım???
    4s imi son surume guncellıyordum tak ekranda bı ısaret itunes a baglayın dıyo , neyse bagladım son surum mevcut indir diyo ıphone kurtarma moduna gectı itunes pekı dedım indir ama yarım saatte indiriyo 1.4gb falan sonra işliyo diyo ıtunes ta ama bı numara yok sonunda ıkı farklı pc de denedım işliyo dıyo kalıyo..napmam gerek vazgectım surumden falan dunden berı telefonsuzum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92684479&p=1

Bu konudaki ios 8.1.1 linklerinden 4s için olanı indirin hızlı iner sonrasında dfu mod ile itınese bağlayın telefonu ve shift ile indirdiğiniz dosyayı seçip yükleyin düzelicektir

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Bu konudaki ios 8.1.1 linklerinden 4s için olanı indirin hızlı iner sonrasında dfu mod ile itınese bağlayın telefonu ve shift ile indirdiğiniz dosyayı seçip yükleyin düzelicektir

sagolun hocam shift ile nasıl yapıyoruz ıtunes a atmak ıcın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

sagolun hocam shift ile nasıl yapıyoruz ıtunes a atmak ıcın

Dfu modta iki seçenek çıkıyo ya tam olarak ne yazıodu hatırlamıyorum ama shifte basılı tutarak sağdakine tıklayın sonra indirdiğiniz dosyayı seçin

• muvakkit kullanıcısına yanıt
    itunnes telefona bağlayınca geri yükle butonu var geri yükle butonuna basmadan önce shift basılı tutuyosun sonra geri yükle tıklayınca dosya seçmeni istiyor ordan indirdiğin ios 8.1.1 dosyasını seçip yükleme başlıyor
  • TedMosby kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam
  • şarjı sömürdü resmen güncellemeden sonra
    sagolun hocam
  • arkadaslar yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederım hallettım herhangı bır kayıpta yok bılgılerde
  • kernell kullanıcısına yanıt
    benimde o dikkatimi çekti. onu kullanma bunu kullanma ne anladım telefonumdan akşam şarja kadar yetsin bana yeter.
  • Arkadaşlar ios 6 ya dönmek mümkün mü, en güzeli ios 6mış değerini bilememişiz. ios 7si ios8i batsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Arkadaşlar ios 6 ya dönmek mümkün mü, en güzeli ios 6mış değerini bilememişiz. ios 7si ios8i batsın.

Mümkün değil maalesef. iOS 6 ile ilgili görüşlerine de Katılıyorum. ikonlardan menü yapısına menü arka Planı'na kadar kalite fışkırıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Arkadaşlar ios 6 ya dönmek mümkün mü, en güzeli ios 6mış değerini bilememişiz. ios 7si ios8i batsın.

Mümkün değil maalesef. iOS 6 ile ilgili görüşlerine de Katılıyorum. ikonlardan menü yapısına menü arka Planı'na kadar kalite fışkırıyordu.

Performans çok iyiydi, harita güzeldi. Şarj konusunda sıkıntı yoktu. Keşke dönüş olsa.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.