Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflarda bug gibi bişi var mesela bazen girdiğimde herhangi bi fotoyu seçmeye (tam ekran) yapmaya kalksam açılmıo tıklıyor ama açılmıyor başka yaşayan oldu mu böyle bi problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bnde IPhe 4S Almayi Dusunuyorum Ne Dersiniz Telefon nasil Iyimi son Surum Uygulamalarda Kasarmi Bide Beyazmi Alsam Siyahmi Karar Veremedim
  • Emresungurr61 E kullanıcısına yanıt
    Beyaz alma da ne alırsan al. 4s güzel hoş da 5s gibi 6 gibi seri değil.

• arasira kullanıcısına yanıt
    Yok Zaten o Kadar Seriligi Beklemiyorum Dedigim gibi Son surum Oyun Veya Uygulamari yuklesin Kasmasin Yeter !! Bizim Kuzende VAr Ios 8.1 Olan Baktim Onada Baya Iyi Yani Aspalt 8 VAr Tik KAsma Yapmiyo VAlla Bazilariniz Cook Abartiyonuz
    şu saatten sonra 4s alınacak telefon değil eğer ios 7 kuruluysa alınır fakat ios 8 ile facebook uygulamaları falan telefonu fena halde bunalttı açılış 4-5 saniyeyi buluyor. zaten şuan hepimiz de bir hız sabırsızlığı var bu da insanı rahatsız ediyor 5 ve üstü alın alacaksanız hocam
    En az 5s al.

• Fruit ninja bile kasıyo
  • iphone 4s'imde 8.1 güncellemesi yaptıktan sonra bi fotoğraf çektim 4,9 mb anormal değil mi?
  • arkadaşlar 8,1 güncellemesinden sonra telefonu bilgisayara bağladım DCIM klasöründe fotoğrafların yanında 8 tane aşağıda gösterdiğim disket görünümlü dosyalar oluştu 1-2 kb yer kaplamıyorlar fakat silinmiyorlar da ne yapabilirim restore ettim fakat değişen bişi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sine qua non -- 7 Kasım 2014; 15:24:13 >
  • o disket görünümlü dosyaların sayısı hızla artıyor 10 olmuş
  • 4s kullanicisiyim ve hala ios6 dayim
    Sizce ios 8 e gecim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: practice

Bu saatten sonra s4 alınır mı beyler ?

s4 derken samsung s4 mü yoksa iiphone 4s i mi kasteddiniz
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    4s karıstırmısım :D lg g2 ile 4s arasında kaldım hiç ios kullanmadım o yüzden iphone alasım var ama g2 de ağır basıyor bilemedim

• 4s almak isteyen arkadaşlara sözüm şudur..hiç düşünmeden alın..ve gönül rahatlığıyla kullanın en az 2 yıl daha gider..4 çekirdek 1.5gb ramli android cihazdan çok daha verimli kullanırsınız..sıfır olarak alırsanız üzerinde 7.1.2 sürümü oluyor..gayet iyi..yok güncelleyecem derseniz 8.1dede gayet sorunsuz problemsiz devam edersiniz inşallah..

• quote:

4s karıstırmısım :D lg g2 ile 4s arasında kaldım hiç ios kullanmadım o yüzden iphone alasım var ama g2 de ağır basıyor bilemedim

g2 alin 4s ekrani cok kucuk gelir artik 5 den dusuk sifir alinmaz 2.el alirsaniz olanilir hala androide tas cikarir

• quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

quote:

g2 alin 4s ekrani cok kucuk gelir artik 5 den dusuk sifir alinmaz 2.el alirsaniz olanilir hala androide tas cikarir

yok sıfır alma niyetinde değilim zaten 2.el alıcamda fiyatlara baktım hemen hemen yakın birbirine

• quote:

quote:

quote:

yok sıfır alma niyetinde değilim zaten 2.el alıcamda fiyatlara baktım hemen hemen yakın birbirine

eski ace 2 cilerden degilmisim sen hatirliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

eski ace 2 cilerden degilmisim sen hatirliyorum :)

yok hiç samsung kullanmadım pek telefonla uğrasan bi tip değilim zatende bu aralar lazım oluyor

ilk telefonum turkcell maxiplustı sonra çalındı vodafone smartphone aldım simdi o da bozuldu yeni telefon arayışına girdim

• 8.1.1 beta kullanan var mı sonuçlar nasıl ? Başkam başlık var mı bu konuda varsa alıntı ile lnki yazabilir misiniz

• 4S'e ios8 güncellemesi yapmıştım, bin pimanım şuan, bir hafta önce kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, resetledim, fabrika ayarlarına döndüm, dün yine aynısını yapmaya başladı tekrar resetledim ama bu sefer yazılım yükleme tamamlanmıyor, "bilinmeyen hata oluştu (29)"da kalıyor, defalarca denedim olmadı, pangu ile denedim onda da olmadı. Şuan telefon açılmıyor, lanet olsun iphone, asla almam bundan sonra. Cihaz amerikadan alınma, apple desteke sordum onlar destek veremiyormuş, yurt dışına gönderin dediler. aptalca bir uygulama ve anlayış. Telefonu kurtarmam için tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.