Şimdi Ara

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
17
Favori
37.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fox5578

8.1.2 güncelledin mi? Güncellediysen bir de temiz kurulum dene çünkü öyle bir problem şu an yok.

Evet, zaten direk 7.1.2'den 8.1.2'ye geçtim. Tekrardan bir kurulum yapmayı ben de düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım 4s'imi birkaç sorun nedeniyle ücretli değiştirdim, 7.1.3'de kullanıyordum ve memnundum, ama yeni gelen telefon 7.0.1'de. Bu Sürüm 7.1.3'e göre baya yavaş, bu sürümden 7.1.3'e geçemiyorum acaba 8.1.2'ye geçsem mi ne önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalmilita kullanıcısına yanıt
    Çok problemli ise geçebilirsin. 8.1.2 de öyle problem falan yok 2 aydır ios 8 deyim
  • iPhone 4s e sizce iOS 9 gelir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Breakst-

iPhone 4s e sizce iOS 9 gelir mi ?

BENCE iphone 4 ios 7 de menu gecislerinde felan asiri takilmalar yasiyor bu yuzden ios 8 gelmedi belki acilmazdi bile telefon. Ama iphone 4s e ios 8 geldigi halde bir 5s deki kadar performans olmasa da gayet basarili. Yanliz sadece donanimsal , programlarin gec acilmasi gibi sorunlari var bunlarinda duzelecegini umuyorum. 4s icin ios 9 bence gelicek ve 4s , 4 gibi olucak ondan sonra zaten ios 10 almaz ( BENİM DUSUNCEM )

• İnş gelir çünkü Türkçe Siri de gelecekmiş çok merak ediyorum
  • Fotoğraflarda bazen bugta kalıyor fotoğrafa tıkladığımda açılmıyor bu sorunu yaşayan çözümünü bilen var mıı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

Neredeyse 4 yaşına girecek olan emektar 4s'im. Hala IOS 6 yüklü ve jailbreak'li. Ama buna rağmen hala birçok uygulamayı çalıştırıyor. Çevremde gördüğüm kadarıyla 4s en hızlı, modern ve stabil performansı ios 6'da gösteriyor. Telefon hızlı.

4S'te GTA San Andreas gibi bir oyunu sorunsuz bir şekilde 30-40 fps'de oynayabiliyorsak eğer o zaman yeni çıkan sözde daha gelişmiş diğer akıllı telefonların eski 4s'e karşı olan bariz üstünlüğü ne, çok merak ediyorum doğrusu...

Kasıtlı olarak yağ gibi çalışan telefonu IOS 8 ile bozup, sonrada millete yeni telefon aldırma çabasıda malum.

*İphone 4s ( İos 8.1.3 ) Ana Konu

Elimize ferrari veriyolar ancak go-kart arabası gibi uzaktan hızını kesiyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim arkadaşımda 4s var ios 8 muhteşem onda hiç takılma yok acaba fark mı var 4s ler arasında ?

• birde madalyonun diğer tarafından bakın arkadaşlar 4sle beraber çıkıpta hala güncelleme alan bir cihaz daha varmı ? 4s üzerindeki donanımla android tarafında rehbere girmek alo demek bile sıkıntılı hepiniz biliyorsunuz..8.1.2deyim temiz kurulum yaptım ve yapılması gereken birkaç ayarı yaptım tamam işte maşallah diyorum..sonuçta iphone 4ün ios 7deki halinden çok daha iyi ios8li 4s..ki daha nihayi sürüme ulaşmadı yani ios8.2 ile çok daha iyi olacaktır..tabiki 6-6+ performansı beklemek hata olur 3 yıl geçmiş normal..note 1,note 2 şuanda note 4le aynı mı çalışıyor ? varmı böyle bişey..bazı arkadaşlar sırf eleştirmek için eleştiriyor..apple 4sleri ios6da bıraksaydı bu seferde güncelleme gelmiyor diye kudurulcaktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 7 Ocak 2015; 11:26:13 >
  • 8.1.2 SÜRÜMÜNDE 4s lerde özellikle merak ettiğim IOS 7.1.2 ye göre SESTE bi artma oluyormu... Şu anda IOS 7.1.2sürümü yüklü telefonda ama 4s lerdeki bazı arkadaşlardaki SES sıkıntısını yaşıyorum bende telefon arandığımda kısık sesi yüzünden cebimde iken dışarıda sessiz bir mekan bile olsa duyamıyorum... Yada sabahları 3 farklı zamana ALARM kursamda alarmları ses iyi çıkmadığından duyamıyorum... 8.1.2 sürümünde en çok merak ettiğim SES konusunda bi artış varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chiris

8.1.2 SÜRÜMÜNDE 4s lerde özellikle merak ettiğim IOS 7.1.2 ye göre SESTE bi artma oluyormu... Şu anda IOS 7.1.2sürümü yüklü telefonda ama 4s lerdeki bazı arkadaşlardaki SES sıkıntısını yaşıyorum bende telefon arandığımda kısık sesi yüzünden cebimde iken dışarıda sessiz bir mekan bile olsa duyamıyorum... Yada sabahları 3 farklı zamana ALARM kursamda alarmları ses iyi çıkmadığından duyamıyorum... 8.1.2 sürümünde en çok merak ettiğim SES konusunda bi artış varmı acaba?

Ben bir fark hissetmedim, hala kısık..

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Fotoğraflarda bazen bugta kalıyor fotoğrafa tıkladığımda açılmıyor bu sorunu yaşayan çözümünü bilen var mıı?

Ayarlar erişebilirlik hareketi azaltı tavsiye ederim 4s 8 yüklü cihazlarda

• 4S kullanıyorum. 8.1.2 ye geçtim, epey de bir zaman oldu. Telefon resmen değitşi;

- Şarj %35lerde iken bile telefon kapanıyor, sarja taktıktan sonra hemen %30larda olarak açılıyor.
    - Beni arıyorlar, fakat sesi açık olmasına rağmen zaman zaman telefondan zil sesi duyulmuyor.
    - Telefon çaldığında, ekrandaki işareti kaydırıp hemen 'alo' dersem karşıdaki onu duymuyor. Bir kaç saniye beklemem gerekiyor.
    - Rehberden bir numara seçip aradığımda, arama ekranına en az 4-5 saniye sonra geçiyor.
    - Tuş klidini açtıkran sonra da ana ekrana gelmesi için beklemek gerekiyor.

Sizde de varmı aynı hastalık, varsa çözümü nedir?
  • arkadaşlar bu yedeklemeleri nasıl siliyoruz?
  • Bu güncelleme tamamen bataryayı kötü etkiledi %10da bile kapanıyor,şarj aşırı hızlı bitiyor,eskiden atıyorum %10da iken 3g yi kapatsam ekran parlaklığını kıssam eksilmezdi bile şimdi ne yaparsam yapayım hızlıca düşüyor.Atıyorum %2de yetiştim şarja bağlasam yine kapanıyor.Hiç kullanmasam durduğu yerde bile hızlı tükeniyor.

Bu arada gri wifi sorunu çıktı garantinin de son günleri umutsuzum ama bakalım düzeltebilecekler mi

• abi, bu nedir ya bi yardım wifi pasif durumda

• Kappa Face kullanıcısına yanıt
    aynısı banada oldu Donanımsal bisey bu bi tek iphone4s Te oluyomus diye okudum internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Bu güncelleme tamamen bataryayı kötü etkiledi %10da bile kapanıyor,şarj aşırı hızlı bitiyor,eskiden atıyorum %10da iken 3g yi kapatsam ekran parlaklığını kıssam eksilmezdi bile şimdi ne yaparsam yapayım hızlıca düşüyor.Atıyorum %2de yetiştim şarja bağlasam yine kapanıyor.Hiç kullanmasam durduğu yerde bile hızlı tükeniyor.

Bu arada gri wifi sorunu çıktı garantinin de son günleri umutsuzum ama bakalım düzeltebilecekler mi

Şu sarj sorunu konusunda bir çözüm yada çalışma yok sanırım. Çok çok büyük bir problem bence. Yaktılar bizi.
  • merhabalar suan ios 7.1.2 sürümündeyim ve ios 8.1.2 suan hazır olarak bekliyor sizce yüklemelimiyim ? iphone 4s 8gb dün aldım
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.